Home » Voetbal op TV

Voetbal op TV

Voetbal op TV kijken? Ook voetbal op TV hoort natuurlijk bij de echte “voetbalexperience”. Met vrienden een voetbalwedstrijd kijken of gewoon lekker in je eentje op de bank met een koud biertje. Maar waar kijk je de Eredivisie? Of is er voetbal vanavond? Om jou wegwijs te maken in de wondere wereld van de voetbalzenders hebben wij voor precies uiteengezet waar je welke wedstrijden kunt kijken.

Voetbal op tv

Direct naar:

Voetbal op TV

Alle voetbalwedstrijden in één handig overzicht. Het aanbod van voetbal pakketten is enorm. Om duidelijkheid te scheppen in het grote aanbod van voetbal op TV hebben wij voor jou een duidelijk overzicht gemaakt. Zo mis je nooit meer een wedstrijd van jouw favoriete club. Of je nou op zoek bent naar de Eredivisie, de KKD, de Bundesliga of de Premier League. Wij vertellen jou waar je deze wedstrijden live kunt kijken, maar ook waar je de voetbal samenvattingen kunt kijken.

Live voetbal op TV kijken

De beste ervaring voor het kijken van voetbal op TV is natuurlijk het live kijken van voetbalwedstrijden. Maar waar kijk je live voetbal op TV? Er zijn verschillende voetbalpakketten waarbij je live voetbalwedstrijden kunt kijken. Sommige voetbalwedstrijden zijn ook gratis te bekijken. Zo zijn wedstrijden van het Nederlands Elftal altijd gratis op TV te zien.

Voetbal samenvattingen op TV

Kijk je liever de samenvattingen van voetbalwedstrijden? Zondagavond, 19:00 uur, Studio Sport. Het is al jaren een begrip in Nederland, met het bord op schoot voetbal kijken op de zondagavond. Maar er zijn nog veel meer programma’s waarin de samenvattingen van verschillende competities aan bod komen. Zo kun je onder andere de samenvattingen van de Bundesliga, Premier League en de Spaanse Primera Division op TV kijken.

Voetbalcompetities op TV

Er is natuurlijk een groot aantal voetbalcompetities die je op TV kunt kijken. Wil je Duits voetbal op TV kijken? Of ben je juist op zoek naar de Premier league op TV? Wij geven jou een overzicht van waar je welke competitie kunt kijken. Kies de categorie van jouw keuze:

TV aanbieders

Er zijn meerdere TV aanbieders in Nederland die voetbalwedstrijden aanbieden. Zo kun je live voetbal kijken bij Ziggo of KPN, maar ook bij de “kleinere” TV aanbieders zoals Tele2, T-Mobile of Telfort kun je voetbal op tv kijken. Benieuwd naar de mogelijkheden? Klik op de TV aanbieder van jouw keuze.

Voetbal pakketten

Welke voetbalpakketten zijn er beschikbaar bij jouw TV abonnement? De meest bekende voetbalpakketten zijn die van FOX Sports en Ziggo Sports. Maar binnen deze pakketten heb je ook nog een ruime keuze. Zo kun je kiezen voor Eredivisie bij Fox Sports of Ziggo Sports, maar kun je ook voor buitenlands voetbal kiezen. Ook zijn er voetbal totaalpakketten. Meer weten? Bekijk het bij Fox Sports of Ziggo Sports.

Voetbal op TV gratis

Er is een groot aantal voetbalwedstrijden die je gratis op TV kunt kijken. Zo zijn er natuurlijk de wedstrijden van het Nederlands Elftal, maar ook kun je wedstrijden in de Champions League en de Europa League gratis op tv kijken. Benieuwd welke? Dat zie je in ons overzicht.

Voetbalfilms

Op zoek naar voetbalfilms? Wat zijn de beste voetbalfilms en waar kun je deze kijken? Welke voetbalfilms kun je op Netflix kijken? Alles over voetbalfilms die jij kunt kijken bekijk je hier.

Voetbal documentaires

Ook zijn er tal van voetbaldocumentaires en voetbalseries die zeker de moeite waard zijn om een keer te bekijken. Als voetballiefhebber wil je natuurlijk alles op het gebied van voetbal weten. Voetbal documentaires horen daar zeker bij! Bekijk het aanbod hier.