Ga naar de inhoud
Home » Voetbal op TV » Voetbal bij Ziggo Sport

Voetbal bij Ziggo Sport

Er zijn op de Nederlandse markt ongelofelijk veel goede providers terug te vinden. Als voetballiefhebber zal je echter ook altijd rekening willen houden met de mogelijkheden die er worden aangeboden voor het bekijken van bepaalde voetbalwedstrijden. Wanneer je dat doet is de kans zeer groot dat je op een zeker ogenblik bij Ziggo uitkomt. Deze provider staat er om bekend jaar na jaar haar uiterste best te doen om zoveel mogelijk interessante licenties binnen te halen. Ben jij ook van plan om een Ziggo Sport zenderpakket aan te schaffen, maar weet je nog niet volledig wat je dan precies allemaal kan verwachten? Daar brengen we graag verandering in middels de informatie hier op deze pagina!

Voetbal bij Ziggo Sport

Ziggo Sport

In eerste instantie is er goed nieuws voor voetballiefhebbers die klant worden van Ziggo. Ziggo Sport is vanaf dat ogenblik namelijk voor jou volledig gratis beschikbaar op kanaal 14. Op deze manier kan je verschillende absolute topwedstrijden bekijken uit niet alleen de Italiaanse Serie A of de Spaanse La Liga, maar ook uit de Engelse Premier League. Dit zijn toch drie van de populairste en vaakst bekeken voetbalcompetities ter wereld! Bovendien heeft Ziggo Sport ook nog Europees voetbal voor jou in petto. Op dit ogenblik is zij namelijk de houder van de rechten op de UEFA Champions League. Dit betekent dat je de beste wedstrijden van het kampioenenbal als klant van Ziggo altijd kan bekijken!

Ziggo pakket voetbal

Als klant van Ziggo kan je dus gratis het Ziggo Sport kanaal bekijken. Ben je klant bij een andere provider? In dat geval zal je voor dit kanaal dus gewoon moeten betalen. Wanneer je maar geen genoeg kan krijgen van voetbal en tal van andere sporten bestaat er ook nog zoiets als Ziggo Sport Totaal. Dit is het meest complete abonnement dat je als sportliefhebber bij Ziggo kan afsluiten. Door te kiezen voor dit abonnement krijg je niet alleen nog meer prachtige wedstrijden voorgeschoteld, maar ook nog heel wat interessante extra’s.

Het 24/7 voetbalkanaal van Ziggo Sport Totaal zorgt er voor dat je elk weekend kan rekenen op de beste wedstrijden uit La Liga, de Serie A en de Premier League helemaal live. Bovendien is het zo dat je bij de Champions League ook de mogelijkheid krijgt om te kiezen voor een schakelprogramma. Op die manier krijg je alle goals en hoogtepunten op een rij te zien. Wil je toch liever naar één bepaalde topwedstrijd kijken? Ook dat behoort uiteraard zonder probleem tot de mogelijkheden. Daarnaast kan je door te kiezen voor Ziggo Sport Totaal ook rekenen op heel wat absolute topwedstrijden uit de beste bekertoernooien. Denk hierbij niet alleen aan de Copa del Rey, maar ook aan de FA Cup en aan de Engelse League Cup. Klant worden van Ziggo? Klik dan hier voor meer informatie.

Ligue 1 bij Ziggo Sports

Vanaf is vanaf volgend seizoen live te volgen bij Ziggo Sports. Bekijk Frans voetbal op Ziggo Sports met daarin veel grote sterren. Waarom Lique 1 kijken bij Ziggo Sports? Zoals je misschien weet is PSG (Paris Saint Germain) bezig met het bouwen van een dreamteam. Zo zijn wereldsterren als Sergio Ramos, Neymar en Mbappé iedere week live te zien bij Ziggo Sports. Daarnaast gaan er steeds meer Nederlanders naar de Lique 1. Deze kun je dan ook live aan het werk zien bij Ziggo. Nederlanders in Lique 1 op Ziggo kijken?

  • Wijnaldum (PSG)
  • Justin Kluivert (OSG Nice)
  • Calvin Stengs (OSG Nice)
  • Peter Bosz (Trainer Olympique Lyon)
  • Kaj Sierhuis (Stade Reims)
  • Sven Botman (Lille OCS)

Premier League via Ziggo Sport zenderpakket

De Engelse Premier League is één van de populairste en tevens ook best bekeken voetbalcompetities van heel Europa. Dat is ook niet moeilijk als er teams in terug te vinden zijn als Manchester United, Manchester City, Liverpool, Arsenal en Chelsea. Al deze verschillende teams maken er elke wedstrijd opnieuw een spektakel van door de vele topspelers waarover ze beschikken. Wil jij graag geen enkele wedstrijd uit de Engelse Premier League moeten missen? Dan heb je meteen een extra goede reden om er voor te kiezen om het Ziggo Sport zenderpakket af te sluiten! Premier League voetbal is vanaf 2022 niet meer bij Ziggo Sport te kijken. Ook de uitzendrechten voor de formule 1 vervallen vanaf 2022.

Italiaans voetbal kijken met Ziggo Sport

Niet alleen de Engelse voetbalcompetitie is een absolute topper van formaat. Wat namelijk bovendien ook te denken van de Italiaanse eerste klasse, de zogenaamde Serie A? Hierin nemen teams het tegen elkaar op zoals bijvoorbeeld AC Milan en Inter Milan, maar ook AS Roma en natuurlijk het machtige Juventus. Het Italiaanse  voetbal staat er om bekend vaak een tactisch steekspel te zijn en jij kan dat tactisch steekspel met Ziggo Sport live aanschouwen. Zo wordt elke wedstrijddag voor jou een absoluut feest!

UEFA Champions League kijken

De Champions League staat niet voor niets bekend als Europa’s beste en meest spannende voetbaltoernooi. Het zijn dan ook alleen maar de beste ploegen uit de Europese landen die in dit toernooi kunnen en mogen aantreden. Wil jij het absoluut niet missen wanneer ploegen als Real Madrid en Juventus en Barcelona en Manchester City de degens kruisen? Dan is het zeker de moeite waard om het afsluiten van het Ziggo Sport zenderpakket te overwegen. Op deze manier hoef je immers helemaal niets van de Champions League actie te missen.

Rondo, exclusief bij Ziggo Sport

Bij het afsluiten van het Ziggo Sport zenderpakket kan je ook het exclusieve programma Rondo bekijken. In dit programma draait alles om voetbal, voetbal en nog eens voetbal. Onder begeleiding van niemand minder dan  Jack van Gelder kan je kennismaken met enkele van de bekendste voetbalanalisten van Nederland. Het gaat hierbij om onder meer Youri Mulder en om Ruud Gullit en Aad de Mos. Zij vertellen je alles wat je ook maar enigszins wil weten over de voetbal actualiteit en dat zowel op nationaal als internationaal niveau. Zeker een erg interessante extra voor alle voetballiefhebbers!

Overige sporten bij Ziggo

Het is natuurlijk best mogelijk dat jij niet alleen maar een liefhebber bent van voetbal, maar ook nog van tal van andere sporten. Ook in dat geval zal je kunnen vaststellen dat het Ziggo Sport zenderpakket je niet in de kou laat staan. Buiten voetbal kan je met dit pakket namelijk ook alle Formule 1-races volgen (zowel kwalificaties als trainingen), is het mogelijk om toptennis te volgen en zijn er natuurlijk ook nog de (live) wedstrijden uit de NBA. Ben jij een echte fan van het rugby? Ook dan zal je beslist op je wenken worden bediend. Het mag hoe dan ook duidelijk zijn, het afsluiten van het Ziggo Sport zenderpakket kan voor elke sportliefhebber in de praktijk absoluut de moeite meer dan waard zijn. De Formule 1 is vanaf 2022 niet meer bij Ziggo Sport te kijken.