Ga naar de inhoud
Home » Voetbal op TV » Voetbal bij Ziggo

Voetbal bij Ziggo

Voetbal bij Ziggo kijken? Ziggo staat er om bekend uitstekende mogelijkheden aan te bieden voor de echte voetballiefhebbers. Het aanbod van Ziggo omvat dan ook een groot aantal live voetbalwedstrijden uit de belangrijkste competities in Europa. Bovendien is het eveneens mogelijk om bij Ziggo de wedstrijden te bekijken uit onze eigen Eredivisie. Het meest prestigieuze voetbaltoernooi van heel Europa luistert in de praktijk uiteraard naar de naam ‘Champions League’. Ook hiervoor geldt dat de wedstrijden gewoon live te bekijken zijn bij Ziggo! Wil je graag exact te weten komen welke mogelijkheden Ziggo allemaal voor voetballiefhebbers in petto heeft? Lees dan vooral snel verder!

Voetbal bij Ziggo

Voetbal bij Ziggo

Heel wat voetballiefhebbers kiezen er tegenwoordig haast blind voor een abonnement af te sluiten bij Ziggo. Dat heeft niet in het minst te maken met het prachtige aanbod met de beste voetbalcompetities. Het gaat hierbij niet alleen om landelijke competities zoals bijvoorbeeld de Engelse Premier League, de Spaanse Primera Division en de Italiaanse Serie A, maar ook om internationale toernooien voor ploegen. De absolute topper op dit vlak is natuurlijk de UEFA Champions League. Niet voor niets wordt er naar dit toernooi steevast verwezen als zijnde het ‘Kampioenenbal’. Hierin treden dan ook de beste ploegen van Europa aan.

Voetbal bij Ziggo kijken betekent natuurlijk ook dat je alle wedstrijden uit onze eigen Eredivisie live kan bekijken. Verder is ook de Engelse bekercompetitie, de zogenaamde FA Cup in het aanbod van Ziggo opgenomen. Door gebruik te maken van de Ziggo Go applicatie kan je bovendien niet alleen thuis, maar ook waar en wanneer je dat maar wenst onderweg naar jouw favoriete voetbalploegen kijken!

Ziggo live

Voor live voetbalwedstrijden zit je goed bij Ziggo Sports. De aanbieder heeft een tal van competities met de meest prachtige wedstrijden op het aller hoogste niveau. Zomaar een greep uit het assortiment; hier kun je genieten van de toppers als Liverpool, Chelsea, Barcelona en Real Madrid. Op kanaal 14 worden de meeste topwedstrijden uitgezonden. Wil je echt niets missen dan kun je nog kiezen voor het Totaal voetbal pakket van Ziggo. Hier hoef je niets te missen van alle live wedstrijden die er gespeeld worden. Ben je benieuwd naar welke wedstrijden er live uitgezonden worden? Klik dan hier voor het totale aanbod bij Ziggo Sports.

Onze eigen Eredivisie bij Ziggo kijken

De rechten van onze Nederlandse Eredivisie zijn in handen van ESPN en dus niet van Ziggo. ESPN Eredivisie is dan ook het live voetbalkanaal van Nederland. In totaal zijn er drie verschillende kanalen waar je tijdens elke speelronde naar alle wedstrijden uit de Eredivisie kan kijken. Bovendien spreekt het voor zich dat je ook altijd kan rekenen op zeer uitgebreide voor- en nabeschouwingen.

Dit gebeurt steevast onder leiding van Jan Joost van Gangelen en Milan van Dongen. Zij kunnen uiteraard ook rekenen op een ervaren team van deskundige analisten. Enkele bekende namen die vaak hun opwachting maken zijn op dit vlak Kenneth Perez, Ronald de Boer, Arnold Bruggink en Hans Kraay Jr. Als Ziggo klant is het perfect mogelijk om de Eredivisie wedstrijden te bekijken indien je er voor kiest om ESPN Sports aan je Ziggo-bundel toe te voegen.

Kan je de Keuken Kampioen Divisie kijken bij Ziggo?

De rechten voor de Keuken Kampioen Divisie zijn niet in handen van Ziggo. Dit betekent dat ze deze competitie niet zelf in haar eigen aanbod kan opnemen. Dit hoeft evenwel geen groot probleem te zijn. Je hebt als abonnee van Ziggo namelijk steeds de mogelijkheid om ook het ESPN Sports pakket aan je bundel toe te voegen. De rechten van de Keuken Kampioen Divisie zijn in handen van ESPN Sports waardoor je de wedstrijden op deze manier toch kan bekijken.

Buitenlands voetbal bij Ziggo

Verschillende vormen van buitenlands voetbal kunnen bij Ziggo worden bekeken. Het gaat hierbij om enkele van de absolute topcompetities. In eerste instantie kan je op vlak van buitenlands voetbal bij Ziggo kiezen voor de Italiaanse Serie A met absolute topploegen zoals Juventus, de twee ploegen uit Rome en natuurlijk ook AC Milan en Inter Milan. Ben jij eerder een grote fan van de Spaanse Primera Division? Ook in dat geval zal je kunnen vaststellen dat alle belangrijke wedstrijden te bekijken zijn bij Ziggo. Zo zie je ook andere absolute topploegen zoals bijvoorbeeld Real Madrid en natuurlijk ook FC Barcelona aan het werk!

Eén van de meest populaire competities van heel Europa is natuurlijk de Engelse Premier League. Hierin treden ploegen aan die luisteren naar namen zoals Manchester United, Manchester City, Liverpool en natuurlijk ook Chelsea. Wie maar geen genoeg kan krijgen van Engels voetbal kan bij Ziggo ook wedstrijden bekijken die worden gespeeld in de FA Cup.

Vrouwenvoetbal bij Ziggo

Op moment van schrijven is het zo dat er geen vrouwenvoetbal bij Ziggo wordt uitgezonden… althans niet bij Ziggo zelf. Zoals eerder op deze pagina al vermeld is het wel zo dat je er voor kan kiezen om het ESPN pakket toe te voegen aan je Ziggo-bundel. Op deze manier kan je direct wel kijken naar de wedstrijden die worden afgewerkt door de Nederlandse Eredivisie vrouwen. Ben jij dus met andere woorden ook wel geïnteresseerd in wat het Nederlandse vrouwenvoetbal allemaal voor moois te bieden heeft? Dan kan het de moeite waard zijn om er voor te kiezen om het ESPN pakket toe te voegen aan je bundel bij Ziggo. Op deze manier kan je immers toch gewoon genieten van vermakelijk vrouwenvoetbal.

Op welke zenders voetbal bij Ziggo bekijken?

Wil je graag voetbal bij Ziggo kijken? Dan kan je dat doen op verschillende kanalen. In eerste instantie is er het gratis kanaal 14. Deze is helemaal gratis beschikbaar voor alle klanten die digitale tv hebben van Ziggo. Verder is er natuurlijk ook nog het Ziggo Sport Voetbal kanaal welke je terug kan vinden op kanaal 402. Hoe dan ook mag het duidelijk zijn, voor wat voetbal kijken bij Ziggo betreft kan je echt rekenen op heel wat interessante mogelijkheden!