Ga naar de inhoud
Home » Voetbal op TV » Voetbal bij Odido

Voetbal bij Odido

Wil je voetbal kijken bij Odido? Odido is de nieuwe naam van het voormalige T-Mobile (en Tele-2 Mobiel). Ook bij Odido kun je natuurlijk alle voetbalwedstrijden live op tv kijken. Veel mensen zijn op zoek naar de beste voetbalaanbiedingen als ze een provider kiezen. Daarom vertellen we jou alles over de mogelijkheden van het kijken naar voetbal bij de nieuwe provider Odido.

voetbal bij Odido

Voetbal bij Odido

Bij Odido kun je kijken naar veel verschillende voetbalcompetities. Naast de Nederlandse competities zoals de Eredivisie en de Keuken Kampioen Divisie kijk je ook naar alle grote, bekende buitenlandse voetbalcompetities. Voor voetbal uit binnen- en buitenland ben je bij Odido dus aan het juiste adres. Je kunt bij Odido onder andere kijken naar:

 • Eredivisie & Keuken Kampioen Divisie.
 • Premier League bij Odido.
 • Spaans voetbal bij Odido.
 • Duitse Bundesliga bij Odido.
 • ESPN, Ziggo Sport, Viaplay en meer.

Wat is Odido?

Odido is de nieuwe naam van T-Mobile.  Zowel T-Mobile als Tele2 mobiel gaan verder onder de nieuwe naam Odido. Op gebied van mobiel bellen is Odido de grootste speler op de Nederlandse markt. Op 5 september 2023 wijzigde de naam van T-Mobile naar Odido.  

Naast mobiele telefonie kun je bij Odido ook terecht voor voetbal op tv. Bij Odido kun je namelijk alle sportzender ontvangen. Voor sommige sportzenders heb je een abonnement nodig, andere zenders zijn daarentegen gratis te zien. Bekijk het volledige overzicht van voetbalpakketten bij Oidodo.

Voetbalpakket Odido (T-Mobile)

Wil je voetbal kijken bij Odido? Net als bij alle andere grote providers kun je ook bij Odido terecht voor het allermooiste voetbal op tv. Je kunt bij Odido één of meerdere voetbalpakketten afsluiten om zo naar al jouw favoriete voetbalcompetities te kijken. Een overzicht van de verschillende voetbalcompetities bij Odido en het bijbehorende pakket vind je hieronder.

Overzicht voetbal zenderpakket Odido:

CompetitieLandZiggo Sport TotaalESPNViaplay
EredivisieNederland
Eredivisie voor vrouwenNederland
Keuken Kampioen DivisieNederland
KNVB BekerNederland
Premier LeagueEngeland
BundesligaDuitsland
Ligue 1Frankrijk
Serie AItalië
Jupiler Pro LeagueBelgië
Primeira LigaPortugal
Süper LigTurkije
Champions LeagueEuropees
Europa LeagueEuropees
Conference LeagueEuropees
Nations LeagueInternationaal
EK & WK KwalificatieInternationaal

Je kunt bij Odido de volgende drie sportpakketten afsluiten:

 1. ESPN Compleet
 2. Ziggo Sport Totaal
 3. Viaplay

ESPN bij Odido

Je kunt bij Odido een ESPN-abonnement afsluiten. Je kiest dan voor ESPN Compleet. Met ESPN Compleet bij Odido kun je de onder andere de volgende competities live kijken:

 • Eredivisie (mannen + vrouwen).
 • Keuken Kampioen Divisie (Eerste Divisie).
 • TOTO KNVB Beker.
 • UEFA Europa League.
 • UEFA Conference League.
 • Copa Libertadores.
 • MLS (Amerikaanse voetbalcompetitie).

De prijs van ESPN Compleet bij Odido is ongeveer 10 euro per maand*. Daar krijg je dus een hoop voetbal voor terug. Naast de live-wedstrijden kijk je ook naar interessante voetbaldocumentaires, voetbal praatprogramma’s en andere sporten. Zo wordt ook Amerikaans basketbal op tv uitgezonden en bovendien kijk je naar de Amerikaanse NHL (ijshockey) en NFL (American Football).

Voor die 10 euro per maand * krijg je maar liefst vier ESPN-zenders: ESPN 1 t/m ESPN 4. Dit betekent dat je zelf kunt kiezen naar welke wedstrijd je het liefst kijkt. Je kunt jouw favoriete club dan op de voet volgen. Ook de wedstrijden in de Europa League en de Conference League zijn te zien op ESPN 1 t/m 4.

Bij Odido is ESPN 1 gratis te zien. Om naar ESPN 1 te kijken heb je dus geen abonnement nodig bij Odido. Op ESPN 1 is een selectie van de Eredivisiewedstrijden te zien. Om echt alle Eredivisiewedstrijden te zien bij Odido heb je een abonnement nodig om ESPN Compleet.

Ziggo Sport bij Odido

Bij Odido kun je ook een abonnement afsluiten op Ziggo Sport. Je neemt dan een abonnement op Ziggo Sport Totaal. Met een abonnement op Ziggo Sport Totaal kun je de volgende voetbalcompetities live op tv kijken:

 • UEFA Champions League.
 • UEFA Europa League (vanaf augustus 2024).
 • UEFA Conference League (vanaf augustus 2024).
 • La Liga (Spaanse voetbalcompetitie).
 • FA Cup en League Cup (Engels bekervoetbal).
 • Ligue 1 (Frans voetbal).
 • Serie A (Italiaans voetbal).
 • Jupiler Pro League (Belgische voetbalcompetitie).
 • Primeira Liga (Portugees voetbal).
 • Süper Lig (Turks voetbal).
 • EK kwalificatie en WK kwalificatie.
 • UEFA Nations League.
 • Veel bekervoetbal (FA Cup, Copa del Rey,

Wil je weten op welke zender je Ziggo Sport kunt kijken bij Odido? Hieronder vind je het zenderoverzicht van Ziggo Sport Totaal bij Odido.

Zenders Ziggo Sport Totaal bij Odido:

 1. Ziggo Sport Select (kanaal 160).
 2. Ziggo Sport Voetbal (kanaal 161).
 3. Ziggo Sport Golf (kanaal 162).
 4. Ziggo Sport Racing (kanaal 163).
 5. Ziggo Sport Docu (kanaal 164).
 6. Ziggo Sport Tennis (kanaal 165).

Viaplay bij Odido

Ook Viaplay is te zien bij Odido. Je kunt een abonnement afsluiten bij Odido op Viaplay. Met een abonnement op Viaplay kijk je bij Odido onder andere naar de volgende voetbalcompetities:

 1. Premier League (Engels voetbal).
 2. Bundesliga (Duits voetbal).
 3. Vrouwenvoetbal uit Zweden en Italië.

Daarnaast krijg je bij een abonnement op Viaplay ook nog de Formule 1. Dit betekent dat je Max Verstappen bij Odido met Viaplay live kunt volgen. Bovendien worden en op Viaplay mooie documentaires uitgezonden, kijk je naar de hoofdklasse Hockey in Nederland op tv en is het WK darten live te volgen.

Je kijkt Viaplay bij Odido op de volgende manier:

 1. Viaplay is een streamingdienst. Dit betekent dat je Viaplay kijkt via de Viaplay app.
 2. Je kunt de Viaplay app downloaden op je smart-tv, tablet, smartphone of pc/laptop.
 3. Sluit Viaplay af bij Odido. Je kunt dan inloggen op de Viaplay app.
 4. Je kunt vervolgens op al jouw apparaten kijken naar Viaplay met de App.

Eredivisie bij Odido kijken

Wil je het Nederlands voetbal kijken bij Odido? De Eredivisie is de hoogste Nederlandse voetbalcompetitie. Om de Eredivisie te kijken bij Odido heb je een abonnement op ESPN Compleet nodig. Met een abonnement op ESPN Compleet bij Odido kijk je niet alleen naar de Eredivisie. Je krijgt nog veel meer mooie competities waaronder de Keuken Kampioen Divisie, de KNVB Beker en nog veel meer.

Toch kun je ook gratis naar de Eredivisie kijken bij Odido. De zender ESPN 1 is namelijk gratis te zien bij Odido. Deze zender heet ESPN Basis en is gratis te zien op kanaal 150. Iedere week zijn er een aantal Eredivisiewedstrijden gratis te zien op ESPN 1.

Wil je al het Eredivisie voetbal kijken bij Odido? Lees alles over de Eredivisie aanbieding bij de Odido.

Gratis voetbal kijken bij Odido

Gratis voetbal kijken bij Odido? Bij Odido kun je ook gratis naar veel voetbalwedstrijden kijken. Een aantal opties om gratis voetbal te kijken bij Odido zijn:

 • Eredivisie live gratis bij Odido op ESPN 1.
 • Wedstrijden van het Nederlands Elftal bij Odido op NPO 1, 2 of 3.
 • Gratis Champions League wedstrijden op RTL 7.
 • Gratis UEFA Europa League en UEFA Conference League wedstrijden op Veronica en SBS 9.
 • EK en WK wedstrijden bij de NOS (NPO).

Premier League bij Odido

Ook de mooiste voetbalcompetitie ter wereld, de Engelse Premier League, kun je op de voet volgen bij Odido. Het Engels voetbal wordt vaak gezien als het meest aantrekkelijke voetbal ter wereld. Het is dan ook logisch dat jij de Premier League live wilt kijken bij Odido. Om de Premier League live te zien heb je een abonnement nodig op Viaplay.

Je kunt eenvoudig een abonnement nemen op de Premier League bij Odido door een abonnement af te sluiten op Viaplay. Dit kun je doen door in te loggen in “Mijn Odido”. Bij Extra kun je vervolgens kiezen voor Viaplay. Daarna kun je met de Viaplay App op al jouw apparaten kijken naar Engels voetbal. Of dat nou is op je smart-tv, je mobiele telefoon of je tablet. Je hoeft vervolgens geen moment meer te missen van de Engelse Premier League op tv.

Bundesliga, Spaans voetbal, en meer

Wil je een andere voetbalcompetitie live volgen bij Odido? Ook dat kan. Bij Odido kun je heel veel voetbalcompetities live kijken. Sommige competities zijn gratis live te zien, voor anderen heb je een abonnement nodig. Je kijkt bijvoorbeeld naar:

 • Duits voetbal bij Odido (Bundesliga): Abonnement op Viaplay.
 • La Liga (Primera Division – Spaanse competitie): Abonnement op Ziggo Sport.
 • Serie A bij Odido (Italiaanse competitie): Abonnement op Ziggo Sport.
 • Jupiler Pro League bij Odido (Belgische competitie): Abonnement op Ziggo Sport.
 • Turkse competitie bij Odido (Süper Lig): Abonnement op Ziggo Sport.

Livestream voetbal Odido

Ook kun je de wedstrijden allemaal via de Odido app streamen. Met Odido online tv App kun je overal kijken naar jouw favoriete voetbalwedstrijden. Met de Odido Online tv kijken App kun je eenvoudig al het voetbal streamen. Van (bijna) iedere voetbalcompetitie is vervolgens wel een livestream beschikbaar.

Je kunt bij Odido in Nederland én ook in de hele EU de Online TV App gebruiken. Bovendien kun je ook voetbalwedstrijden en andere programma’s terugkijken bij Odido. Je hebt hiervoor wel de Odido tv App nodig:

 1. Download de Odido Online TV app in de Google Play Store of de Apple Store.
 2. Log in met je Odido inlog gegevens (voorheen T-Mobile inlog gegevens).
 3. Vervolgens kun je eenvoudig al jouw favoriete tv programma’s streamen.

Meest gestelde vragen

Wat gebeurt er met mijn ESPN-abonnement nu T-Mobile veranderd is naar Odido?

Na de naamswijziging van T-Mobile naar Odido behoud je gewoon je ESPN-abonnement. Al jouw extra abonnementen neem je gewoon mee van T-Mobile naar Odido.

Op welke zender zit Ziggo Sport bij Odido?

Ziggo Sport vind je bij Odido op de volgende zenders:
Ziggo Sport Select (kanaal 160).
Ziggo Sport Voetbal (kanaal 161).
Ziggo Sport Golf (kanaal 162).
Ziggo Sport Racing (kanaal 163).
Ziggo Sport Docu (kanaal 164).
Ziggo Sport Tennis (kanaal 165).

Op welke zender zit ESPN bij Odido?

De zender ESPN zit bij Odido op kanalen:
ESPN 1 (kanaal 150), ESPN 2 (kanaal 151), ESPN 3 (kanaal 152) en ESPN 4 (kanaal 153).

Hoe kijk ik Viaplay bij Odido?

Je kijkt Viaplay bij Odido met de Viaplay app. Deze kun je downloaden in de Google Play Store of de Apple Store. Je kun bij Odido een abonnement afsluiten op Viaplay. Vervolgens krijg je inloggegevens en daarmee kun je inloggen in de Viaplay App. Je kijkt dan onder andere naar de Premier League, de Bundesliga en de Formule 1.

Wat is Odido?

Odido is de nieuwe naam voor T-Mobile en Tele2 mobiel.

* Hoewel we de prijzen zo actueel mogelijk proberen te houden, kunnen fouten altijd voorkomen. Kijk daarom ook altijd op de website van Odido voor de meest actuele prijzen.