Ga naar de inhoud
Home » Voetbal op TV » Voetbal bij KPN

Voetbal bij KPN

Voetbal bij KPN kijken? KPN is één van de grootste en bekendste providers op de Nederlandse markt. Het hoeft dan ook niet te verbazen dat heel wat mensen er voor kiezen om bij deze partij een abonnement af te sluiten. Je bent echter wellicht op deze pagina terecht gekomen omdat je, je de vraag stelt of deze provider ook voor de voetballiefhebber al dan niet een aanrader kan zijn. KPN is zelf geen houder van bepaalde voetbalrechten, maar dat betekent niet dat ze de voetballiefhebbers in de kou laat staan, in tegendeel. Wil jij graag alles te weten komen over de mogelijkheden die voetbal bij KPN kijken met zich meebrengt? Lees dan vooral snel verder!

Voetbal bij KPN

Voetbal bij KPN

Het aanbod op vlak van voetbal bij KPN wordt eigenlijk gevormd door twee externe partijen. In eerste instantie is het bijvoorbeeld mogelijk om Ziggo Sport Totaal toe te voegen aan jouw bundel bij KPN. Wanneer je dit doet zal je meteen kunnen rekenen op live wedstrijden die worden afgewerkt in enkele van de beste competities van Europa. Het gaat hierbij om wedstrijden uit niet alleen de Spaanse La Liga, maar ook uit de Engelse Premier League en de Italiaanse Serie A. Het aanbod van Ziggo Sport Totaal is echter niet het enige waar je op kan rekenen bij KPN. Ook de mogelijkheden van ESPN Sports kunnen immers worden benut.

Door het afsluiten van het ESPN Sports pakket bij KPN kan je meteen ook rekenen op heel wat extra interessante voetbalwedstrijden. ESPN is dan ook houder van de rechten van niet alleen de Eredivisie, maar ook van de Keuken Kampioen Divisie, de Johan Cruijff Schaal, de Bundesliga (1 & 2), de MLS, de Amerikaanse Major League Soccer competitie. Daarnaast spreekt het voor zich dat je met ESPN Sports ook de Europa League voetbal bij KPN kan volgen.

KPN Live

Volg al het voetbal via KPN Live. Klanten van KPN kunnen met een abonnement op ESPN verschillende competities bekijken. Naast de Nederlandse competitie heeft ESPN de rechten van het vrouwenvoetbal en de Keuken Kampioen divisie. Wil jij een liever niet vastzitten aan een abonnement op ESPN? Als klant van KPN heb je ook de mogelijkheid om losse wedstrijden te bestellen. Wil je weten welke wedstrijden er vandaag op tv zijn? Klik dan hier voor het complete aanbod!

Eredivisie bij KPN

Wil je graag de wedstrijden uit de Eredivisie bij KPN kunnen kijken? Dat is mogelijk! Het enige wat je daarvoor hoeft te doen is het afsluiten van een ESPN Sports pakket bij KPN. Op deze manier kan je meteen rekenen op alle wedstrijden die in de Eredivisie worden gespeeld. Overigens is het zo dat je niet alleen de wedstrijden kan bekijken van de mannelijke ploegen uit de absolute topcompetitie van Nederland. Ook de rechten van de Eredivisie Vrouwen zijn in handen van ESPN Sports. Dit betekent dat je ook wekelijks ook één wedstrijd uit deze competitie kan bekijken bij KPN. Hoe dan ook, ook voor liefhebbers van de Eredivisie geldt dus dat je helemaal goed zit bij KPN! Klik hier voor de ESPN Actie van KPN.

De Keuken Kampioen Divisie bij KPN kijken

De Keuken Kampioen Divisie die eerder bekend stond als de Jupiler League is bij KPN te bekijken. Deze competitie maakt wel deel uit van het aanbod van ESPN Sports. Dit betekent dat je als klant van KPN wel genoodzaakt zal zijn om dit pakket aan je bundel toe te voegen.

Buitenlands voetbal bij KPN

De mogelijkheden op vlak van buitenlands voetbal bij KPN kijken zijn behoorlijk uitgebreid. Dit heeft natuurlijk alles te maken met het feit dat je zowel kan rekenen op het aanbod van Ziggo als van ESPN Sports. Kies je er voor om beide pakketten af te sluiten? Dan kan je werkelijk rekenen op het beste voetbal dat er zich op de Europese velden afspeelt. Het gaat hierbij dan bovendien ook niet uitsluitend om de landelijke voetbalcompetities, maar ook om bijvoorbeeld de Europa League, de Champions League en zelfs hun tegenhangers de Copa Libertadores en de Copa Sudamericana. Ben jij dus niet alleen maar te vinden voor het beste voetbal op de Nederlandse velden, maar ook voor hetgeen er zich allemaal afspeelt op de internationale velden? Dan is buitenlands voetbal bij KPN kijken zeker wat voor jou!

De beste wedstrijden uit de Premier League kijken bij KPN

De Premier League is één van de meest populaire voetbalcompetities van heel Europa. Er maken dan ook heel wat zeer bekende namen deel van uit. Denk bijvoorbeeld maar eens aan de twee ploegen uit Manchester, namelijk United & City. Wat bovendien ook te denken van andere ronkende namen uit het internationale voetbal zoals met name Arsenal, Liverpool en Chelsea? De Premier League bij KPN kijken is mogelijk door het toevoegen van het Ziggo Sport totaal pakket. Zo hoef je geen enkele topwedstrijd uit de Premier League te missen!

Wedstrijden uit de Duitse Bundesliga kijken bij KPN

Bayern Munchen is sinds jaar en dag één van de beste teams ter wereld. Bovendien is het zo dat ook met name Borussia Dortmund de voorbije jaren uitstekende dingen laat zien. Voldoende reden dus voor heel wat voetballiefhebbers om er voor te kiezen om de Bundesliga te gaan bekijken. Ook dit behoort bij KPN tot de mogelijkheden. Je dient er wel rekening mee te houden dat je ook hiervoor het ESPN Sports pakket zal moeten afsluiten.

Voetbal bij KPN – Ook vrouwenvoetbal kijk je bij KPN

Vrouwenvoetbal kijken bij KPN behoort tot de mogelijkheden wanneer je het ESPN Sports pakket toevoegt aan jouw bundel. Op deze manier kan je namelijk wekelijks één wedstrijd uit de Eredivisie Vrouwen competitie bekijken. Het gaat hierbij steevast om de wedstrijd die wordt gespeeld op zondagmiddag. Zo kan je meteen ontdekken hoe goed ook onze Nederlandse dames een balletje kunnen trappen! Ben jij dus met andere woorden ook wel een fan van (Nederlands) vrouwenvoetbal? Dan zit je bij KPN zeker en vast goed!