Ga naar de inhoud
Home » Keuken Kampioen Divisie op TV

Keuken Kampioen Divisie op TV

De Eerste Divisie in Nederland is de op één na hoogste voetbalcompetitie van het land. Omwille van sponsorrechten wordt er naar deze divisie verwezen als zijnde de ‘Keuken Kampioen Divisie’. In het verleden heeft deze competitie uiteraard ook wel eens andere namen gehad. Zo ging ze een tijd lang door het leven als de Jupiler League. Deze naam bleef ze behouden tot het jaar 2018. Ben jij van een ploeg die aantreedt in deze divisie en wil jij deze spannende competitie live op TV volgen? Dan zal de informatie die je terug kan vinden hier op deze pagina je daar zeker en vast bij kunnen helpen! 

Keukenkampioen

Keuken Kampioen Divisie Live kijken

Wil jij de Keuken kampioen divisie live bekijken? Deze tweede divisie van Nederland is het podium voor spelers om zich voor te bereiden voor het hoogste niveau, de eredivisie. Hierom zijn de belangen groot en de spanning enorm. Met mooie clubs als NAC, Go Ahead Eagles en de Graafschap doet deze competitie niet veel onder voor de andere competities. Jaarlijks promoveren er twee clubs naar het allerhoogste niveau. Ook is het een podium voor spelers van Jong Ajax, Jong PSV en Jong AZ om zich klaar te stomen voor het echte werk. Wil jij weten waar en hoelaat deze wedstrijden worden uitgezonden op TV? Klik dan hier voor het complete schema van de Keuken Kampioen Divisie.

Waar kijk je de Keuken Kampioen Divisie?

Waar kijk je de Keuken Kampioen Divisie? Op dit moment zijn de rechten in handen van ESPN Sports. Dit betekent dat mensen voor het bekijken van de wedstrijden uit deze competitie kunnen afstemmen op de kanalen 11 en 16. In het verleden was het zo dat niet alle wedstrijden uit deze divisie altijd te bekeken waren. Dat had vooral het gevolg van het feit dat de wedstrijden vaak op eenzelfde tijdstip werden gespeeld. Tegenwoordig is dat niet langer het geval. De KNVB heeft er namelijk mee ingestemd om de wedstrijden op verschillende speeldagen en op verschillende tijdstippen plaats te laten vinden. Zo hoef je werkelijk geen enkele wedstrijd uit deze fantastische divisie meer te missen! Buiten ESPN is het zo dat er ook nog andere, beperkte uitzendrechten gelden voor de televisie.

De TV rechten

Het gaat hierbij dan onder meer om de TV rechten voor het programma Veronica Inside op Veronica. Voor deze rechten geldt echter dat ze in de praktijk stellen dat er slechts beperkte fragmenten mogen worden getoond. Vaak is dit na zondagavond 23:59. De wedstrijdsamenvattingen die op het internet mogen verschijnen (en dan in het bijzonder op Youtube) worden door de voetbalclubs zelf geüpload. Ook hiervoor geldt dat dit pas kan gebeuren op zondagavond na 23:59. 

Keuken Kampioen Divisie bij ESPN

Lang niet iedereen vindt het even fijn om wekelijks in het voetbalstadion te moeten gaan zitten. In het bijzonder wanneer er verre verplaatsingen dienen te worden gemaakt is dit voor veel mensen nog wel eens een behoorlijke doorn in het oog. Dat kan gelukkig ook anders. Je hebt namelijk ook steeds de mogelijkheid om gewoon lekker vanuit je luie zetel de mooiste wedstrijden van de Eerste Divisie te bekijken. Dit is mogelijk bij ESPN zij zenden alle wedstrijden uit van de Keuken Kampioen Divisie waardoor je kan rekenen op werkelijk heel veel voetbal. Door het afsluiten van dit pakket kan je overigens niet alleen maar de wedstrijden bekijken uit de tweede competitie van Nederland. Ook met name de wedstrijden uit de absolute topcompetitie, de zogenaamde Eredivisie zijn immers in de bundel inbegrepen. Voor voetballiefhebbers is dit dan ook eigenlijk een niet te missen sportpakket.

KKD kijken met ESPN Sports Go

Wil je graag echt geen moment hoeven te missen van alle actie op de velden van de Keuken Kampioen Divisie (KKD)? Dan kan het altijd interessant zijn om gebruik te maken van de ESPN Sports Go applicatie. Deze mobiele applicatie maakt het mogelijk om alle wedstrijden te kijken gewoon rechtstreeks vanop je smartphone en / of tablet. Ben je op vakantie en heb je de beschikking over Chromecast? Dan spreekt het voor zich dat je ook op deze manier live de wedstrijden uit de Keuken Kampioen Divisie op ESPN Sports kan volgen.

Welk kanaal ESPN Sports Ziggo 

Ook provider Ziggo biedt haar gebruikers de mogelijkheid aan om in te tekenen op een ESPN Sports pakket. Bij Ziggo kan je ESPN en dus ook de wedstrijden uit de Keuken Kampioen Divisie bekijken op de kanalen 421, 422 en 423. Voor ESPN International geldt dat ze te bekijken is op de kanalen 424, 425 en 426. Regelmatig zijn promoties bij Ziggo waardoor het zelfs mogelijk is om tijdelijk gratis naar de ESPN Sports kanalen te kunnen kijken. Raadpleeg hier voor het actuele aanbod met promoties.

Keuken Kampioen Divisie bij KPN

De Keuken Kampioen Divisie kijken bij KPN is mogelijk door het afsluiten van het ESPN pakket. Voor klanten van KPN die beschikken over thuis internet en TV en mobiele diensten is het zelfs zo dat zij kunnen rekenen op een gratis ESPN pakket. De kanalen ESPN 4, 5 en 6 zijn dus helemaal gratis ter beschikking gesteld. Hiermee kan je overigens ook niet alleen maar wedstrijden kijken uit de Keuken Kampioen Divisie. In ieder geval, ook als klant van de provider KPN hoef je dus werkelijk helemaal niets te missen van al het moois dat de Keuken Kampioen Divisie voor jou in petto heeft!