Ga naar de inhoud
Home » Voetbal op TV » Voetbal bij Tele2

Voetbal bij Tele2

De van oorsprong Zweedse telecomaanbieder Tele2 levert op de Nederlandse markt niet alleen vaste, maar ook mobiele telefoondiensten, datanetwerken en internetdiensten. Wanneer je als voetballiefhebber klant wordt bij deze provider zal je, je ongetwijfeld onder meer de vraag stellen op welke mogelijkheden je dan precies kan rekenen. Is het bijvoorbeeld mogelijk om de Eredivisie te bekijken bij Tele2? En wat met de internationale voetbalcompetities? Wij zochten voor je uit wat de mogelijkheden op vlak van voetbal kijken bij Tele2 nu precies zijn en stellen je graag al deze mogelijkheden voor hier op deze pagina.

Voetbal bij Tele2

Live voetbal Tele 2

Op zoek naar live voetbal bij Tele 2? Dat kan dankzij het ruime aanbod van Europees voetbal. Zo kun je als Tele 2 klant een Ziggo sport Totaal abonnement afsluiten en hiermee krijg jij direct toegang tot de grootste Europese competities. Daarnaast kun je uiteraard de Champions League en Europa League volgen op de reguliere zenders SBS6, RTL en Veronica. Benieuwd of er vandaag voetbal wedstrijden live zijn te volgen bij Tele 2? Bekijk hier het complete uitzendschema.

Voetbal kijken bij Tele2

In het verleden was het mogelijk om de twee belangrijkste sportpakketten af te sluiten als klant van Tele2. Daar is ondertussen echter verandering in gekomen. Tele2 heeft vriend en vijand namelijk verrast door in het jaar 2016 aan te geven dat ze niet langer ESPN zou aanbieden aan haar abonnees. Dat heeft er voor gezorgd dat voetbal kijken bij deze provider enkel en alleen nog mogelijk is op basis van het aanbod van Ziggo.

De keuze van Tele2 om geen ondersteuning meer te bieden voor ESPN heeft toch een niet onaanzienlijk nadeel met zich meegebracht voor mensen die graag voetbal kijken. Het ontbreken van deze bundel heeft immers als gevolg dat de Eredivisie kijken bij Tele2 helaas niet meer tot de mogelijkheden behoort. Zolang Tele2 bij haar standpunt blijft of in ieder geval zolang ESPN eigenaar is van de rechten op de Eredivisie lijkt de kans dus behoorlijk klein te zijn dat Tele2 klanten nog naar de hoogste voetbalcompetitie in Nederland zullen kunnen kijken. Gelukkig kan je wel heel wat buitenlands voetbal kijken bij Tele2.

Welk buitenlands voetbal kijken bij Tele2?

In het aanbod van Tele2 beschik je wel over de mogelijkheid om het Ziggo Sport Totaal pakket af te sluiten. De aanwezigheid van dit pakket zorgt er voor dat je als voetballiefhebber wel kan kijken naar wedstrijden die worden gespeeld in verschillende buitenlandse competities. Het gaat hierbij concreet om de Spaanse Primera Division, de Italiaanse Serie A en de Engelse Premier League. De aanwezigheid van dit pakket bij Tele2 zorgt er dan ook voor dat je toch absolute topploegen zoals niet alleen Manchester United en Manchester City. Maar ook Real Madrid en Barcelona en natuurlijk ook Juventus aan het werk kan zien. Voor de liefhebber van buitenlands voetbal valt er bij Tele2 dan ook zeker en vast voldoende moois te ontdekken.

Vrouwenvoetbal kijken bij Tele2, is dat mogelijk?

Vrouwenvoetbal wordt steeds populairder. Dat zorgt er voor dat er almaar meer liefhebbers zijn die ook graag deze wedstrijden willen meepikken. Dat kan. In eerste instantie zijn er natuurlijk onze Oranje Leeuwinnen. Dit is de naam van het nationale vrouwenelftal van ons land. De wedstrijden die door hun worden afgewerkt zijn gratis te bekijken op Veronica. Soms is het zo dat er ook eens een wedstrijd wordt uitgezonden via het kanaal SBS9. Beiden zijn perfect te bekijken bij Tele2. Wat dit betreft is het volgen van bepaalde wedstrijden vrouwenvoetbal bij Tele2 dus eigenlijk zonder probleem een mogelijkheid.

Het spreekt voor zich dat niet alleen het internationale vrouwenvoetbal op heel wat toegenomen interesse kan rekenen. Wat namelijk bovendien ook te denken van ons nationale vrouwenvoetbal? De zogenaamde Eredivisie Dames laat namelijk regelmatig heel wat interessante wedstrijden zien. De rechten voor deze competitie worden gedeeld tussen de NOS en ESPN. Via deze laatste is het bekijken van een wedstrijd vrouwenvoetbal zoals eerder reeds aangegeven dus niet mogelijk. Dat geldt wel voor de wedstrijd die wordt aangeboden door de NOS. Deze kan je uiteraard wel gewoon perfect bij Tele2 bekijken.

Waar en wanneer je maar wil voetbal kijken bij Tele2

Het feit dat je voor voetbal kijken bij Tele2 een beroep kan doen op het aanbod van Ziggo Sport Totaal zorgt er voor dat je ook onderweg of op vakantie de leukste voetbalwedstrijden kan bekijken. Met de Ziggo Sport Totaal App kan je tot op maximaal drie verschillende toestellen tegelijkertijd een live voetbalwedstrijd kijken. Zo hoef je werkelijk nooit meer een fantastische wedstrijd te missen omdat je bijvoorbeeld niet thuis bent!