Ga naar de inhoud
Home » Voetbal op TV » Voetbal bij Telfort

Voetbal bij Telfort

Voetbal bij Telfort kijken? De Nederlandse provider Telfort is een dochteronderneming van KPN. De diensten die worden aangeboden door Telfort worden eigenlijk allemaal afgenomen op het netwerk van KPN. Indien jij als voetballiefhebber van plan bent om klant te worden bij Telfort spreekt het voor zich dat je ook even stil zal willen blijven staan bij het aanbod aan wedstrijden waar je op die manier op kan rekenen. Kan je bijvoorbeeld naar de wedstrijden uit de Eredivisie kijken? Wat bovendien ook te denken van de wedstrijden die worden afgewerkt in de grotere competities verspreid over Europa? Zijn deze ook te bekijken bij Telfort? Wij hebben het speciaal voor jou uitgezocht en stellen graag alle mogelijkheden op vlak van voetbal kijken bij Telfort aan je voor door middel van de informatie die je terug kan vinden hier op deze pagina.

Voetbal bij Telfort

Live voetbal Telfort

Wil je live voetbal bij Telfort kijken? Dankzij de samenwerking met zowel ESPN als Ziggo Sport Totaal kun jij als voetballiefhebber alles bekijken! Wil je liever losse wedstrijden kijken dit kan. Telfort is onderdeel van KPN en de klanten van KPN kunnen zowel abonnementen afsluiten als losse wedstrijden bestellen. Op deze manier hoef jij de grote wedstrijden tussen Ajax, PSV en Feyenoord niet te missen. Wil je weten wanneer de toppers in actie komen? Bekijk hier het dagelijkse live voetbal bij Telfort.

Voetbal kijken bij Telfort

Telfort is een dochterbedrijf van KPN. Dit zorgt er voor dat je op vlak van voetbalwedstrijden kan rekenen op dezelfde mogelijkheden als bij het moederbedrijf het geval is. Wat betekent dit nu echter concreet? Dit betekent dat je er zowel voor kan kiezen om een abonnement te nemen op ESPN als op Ziggo Sport Totaal. Op deze manier kan je rekenen op de beste voetbalwedstrijden uit binnen- en buitenland. Een nadeel is wel dat je er mogelijks voor zal moeten kiezen om beide pakketten af te sluiten wanneer je geen enkele match wil missen.

Bovenstaande is vooral het gevolg van het feit dat de voetbalrechten in Nederland op dit ogenblik bij verschillende partijen liggen. Neem nu bijvoorbeeld de Eredivisie en de Keuken Kampioen Divisie en de Johan Cruijff Schaal. Voor alle drie deze competities of toernooien geldt dat de rechten op moment van schrijven in handen zijn van ESPN. Dat geldt echter niet voor bijvoorbeeld de Engelse Premier League en de Spaanse Primera Division. Hoe dan ook, zowel ESPN als Ziggo Sport Totaal zijn dus af te sluiten bij Telfort.

Wedstrijden uit de Eredivisie kijken bij Telfort

Wil je graag voetbal kijken bij Telfort uit de Eredivisie? Dan zal je daarvoor het ESPN pakket moeten afsluiten. Op deze manier krijg je toegang tot alle live wedstrijden die worden gespeeld in onze eigen competitie. Bovendien kan je ook een glimp opvangen van het Nederlandse vrouwenvoetbal. Elke week wordt er namelijk één wedstrijd uitgezonden uit de Eredivisie Vrouwen competitie. Hoe dan ook, wil je als voetballiefhebber graag live kunnen kijken naar wedstrijden uit onze eigen Eredivisie? Dan kan dat dus perfect bij Telfort!

Buitenlands voetbal kijken bij Telfort

Niet alleen binnenlands, maar ook buitenlands voetbal kijken bij Telfort behoort tot de mogelijkheden. Hierbij dient er wel een kleine kanttekening te worden gemaakt. De rechten voor de verschillende topcompetities uit Europa zijn immers ondergebracht bij verschillende partijen. We maken op dit vlak zoals eerder reeds aangegeven een onderscheid tussen Ziggo Sport Totaal en ESPN. Deze laatste is houder van de rechten op de Bundesliga 1 & 2, de Major League Soccer en de Europa League. Kies je voor de bundel van Ziggo bij Telfort? In dat geval kan je rekenen op live wedstrijden uit de volgende competities en toernooien:

  • De Premier League;
  • De Primera Division;
  • De Serie A;
  • De Champions League;

In het bijzonder deze laatste is een toernooi waar heel wat voetballiefhebbers naar uitkijken. Niet voor niets wordt er naar deze competitie dan ook verwezen als zijnde het absolute kampioenenbal. De beste ploegen van Europa strijden er in tegen elkaar om de beker met de grote oren. Ook de Champions League kijken bij Telfort behoort dus tot de mogelijkheden, al zal je daarvoor wel het Ziggo Sport Totaal pakket moeten afsluiten.

Vrouwenvoetbal bij Telfort kijken

Vrouwenvoetbal bij Telfort kijken kan je doen op verschillende manieren. De zender Veronica heeft bijvoorbeeld op dit ogenblik de rechten voor het uitzenden van wedstrijden van onze Oranje Leeuwinnen. Dit betekent dat je zowel de oefenwedstrijden als bijvoorbeeld de kwalificatiewedstrijden voor het EK kan bekijken op Veronica bij Telfort. Voor bepaalde wedstrijden geldt wel dat ze worden uitgezonden op SBS9.

Voor de Eredivisie Vrouwen geldt dat er één wedstrijd per week is inbegrepen in het aanbod van Ziggo Sport Totaal. Echter is het zo dat ook de NOS één wedstrijd uitzendt. Beide opties zijn beschikbaar bij Telfort. Het mag dan ook duidelijk zijn, ook wanneer je graag vrouwenvoetbal wil kijken bij Telfort bestaan er daarvoor zeker voldoende mogelijkheden!