Ga naar de inhoud
Home » Voetbal op TV » Primera Division op TV

Primera Division op TV

De Primera Division op TV kijken? De Primera Division, ook bekend als La Liga Santander of gewoon La Liga is de hoogste voetbalcompetitie in Spanje. In totaal zijn er twintig clubs die elk jaar strijden om de kampioenstitel. De belangrijkste titelkandidaten zijn traditioneel ploegen zoals bijvoorbeeld Real Madrid, Barcelona, Atlético Madrid, Valencia, etc. Door de jaren heen waren enkele van ‘s werelds beste spelers ook actief in deze voetbalcompetitie. Het ging daarbij onder meer om namen zoals bijvoorbeeld de Spanjaard Raul, de Portugees Cristiano Ronaldo en de Argentijn Lionel Messi. Zou jij graag ook alle spannende voetbalactie vanuit Spanje willen bekijken op jouw eigen televisie? Lees dan snel verder ontdek op deze pagina hoe de Primera Division op TV te bekijken in Nederland!

Primera divison op TV

Primera Division live

Aanschouw de Primera Division live! De hoogste Spaanse competitie staat bekend om het mooie verzorgde voetbal. Met als jaarlijks hoogtepunt El Classico. Hier strijden de grootheden Barcelona en Real Madrid om meer dan alleen drie punten, namelijk prestige! De competitie kent ook veel Nederlandse spelers zoals in het verleden de gebroeders Koeman, de Boer en top spits Kluivert. Nu spelen grote Nederlandse sterren zoals Memphis Depay en Frenkie de Jong voor Barcelona. De competitie is ongekend spannend en de onderlinge verschillen zijn nihil. Wil jij de live wedstrijden bekijken van de primera division? Bekijk dan hier het volledige programma!

Primera Division kijken

Wil jij de Primera Division kijken? De Spaanse competitie is te zien op de Nederlandse TV voor alle Ziggo abonnees. Het merendeel van de belangrijkste wedstrijden worden uitgezonden op kanaal 14. Dit kanaal staat gratis ter beschikking voor alle klanten van de provider Ziggo. Bovendien is het ook zo dat er verschillende wedstrijden uit de Spaanse La Liga worden uitgezonden op Ziggo Sport Voetbal. In Spanje zijn het de kanalen Movistar en GOL die de wedstrijden uitzenden. Op moment van schrijven is het niet mogelijk om deze kanalen in Nederland te bekijken.

Primera Division Ziggo

Ziggo vindt het belangrijk om enkele van de belangrijkste Europese voetbalcompetities in haar aanbod op te kunnen nemen. Ze stelt dan ook altijd alles in het werk om de uitzendrechten voor met name de Primera Division in de wacht te slepen. Daar is ze ook in geslaagd. Vooralsnog is Ziggo nog enkele seizoenen verzekerd van de uitzendrechten van de Spaanse hoogste klasse. Dit betekent dat je als klant van Ziggo altijd kan genieten van Spaans topvoetbal op kanaal 14. Je kan er uiteraard ook voor kiezen om deze wedstrijden te bekijken op één van de Ziggo Sport Totaal kanalen. Voor het actuele aanbod raadpleeg altijd even de website van Ziggo.

Ziggo Sport maakt het mogelijk om alle topwedstrijden uit La Liga te bekijken. Dit geldt uiteraard ook voor de zogenaamde El Clasico die wordt afgewerkt tussen Real Madrid en Barcelona. Ook alle andere krakers die worden gespeeld tussen de Spaanse titelkandidaten zijn op deze manier te bekijken. De wedstrijden van de absolute toppers Barcelona, Real Madrid en Atlético Madrid bekijk je gewoon op kanaal 14. Wil je graag ook de wedstrijden van de subtoppers kunnen bekijken? Dat is eveneens mogelijk, namelijk door te kiezen voor Ziggo Sport Totaal.

La Liga op TV in Rondo

In het programma Rondo is het alleen maar voetbal, voetbal en nog eens voetbal. In dit programma wordt regelmatig de actualiteit van zowel het nationale als het internationale voetbal besproken. Ook de Primera Division komt hierbij uitgebreid aan bod. Het programma is te bekijken elke zondagavond tijdens het voetbalseizoen op het Ziggo Sport kanaal 14 en bij Ziggo Sport Select.

Spaans voetbal kijken met Ziggo Go App

Wil jij het Spaans voetbal kijken met de Ziggo Go App? Het spreekt voor zich dat je wellicht niet altijd thuis bent wanneer er een fantastische wedstrijd wordt gespeeld in de Primera Division. Dat hoeft helemaal geen probleem te zijn. Met Ziggo Go beschik je namelijk over de mogelijkheid om overal en altijd naar de kanalen van Ziggo te kijken op je smartphone of tablet. Je kan er op deze manier voor kiezen om een wedstrijd live te kijken, maar je kan ze ook achteraf altijd opvragen. Hoe dan ook, ook wanneer je onderweg of bijvoorbeeld op vakantie bent hoef je helemaal niets te missen van de actie die zich afspeelt op de Spaanse velden van de Primera Division. Het is zelfs mogelijk om met de App in het buitenland in te loggen op jouw account. Hiermee kun je dus zelfs tijdens jouw vakantie genieten van de Spaanse competitie. Let wel, er zijn een aantal (buiten EU) gebieden uitgesloten, kijk voor het actuele aanbod altijd eerst op de website van Ziggo.

Primera Division KPN

Heb jij KPN maar wil je de Primere Divison / LaLiga kijken? Zoals gezegd zijn de rechten voor de Primera Division in handen van Ziggo. Gelukkig betekent dit niet dat je geen mogelijkheden hebt. Je kan er bijvoorbeeld ook bij de provider KPN voor kiezen om een speciaal extra pakket af te sluiten voor het kunnen bekijken van de Spaanse matchen. Ook bij deze provider is het immers mogelijk om het Ziggo Sport pakket af te sluiten. Je dient er alleen rekening mee te houden dat er hiervoor een maandelijkse prijs voor wordt aangerekend. Bekijk het actuele aanbod bij KPN.

De Primera Division bekijken bij KPN betekent dus dat je rekening zal moeten houden met een bepaalde maandelijkse meerprijs. Dit gezegd hebbende is het wel zo dat je dit pakket maandelijks kan activeren of deactiveren. Wil je dus met andere woorden op een bepaald ogenblik even een pauze nemen voor wat het bekijken van Spaans voetbal betreft? Dan kan je dat eenvoudig aangeven in je MijnKPN. Je pakket wordt dan meteen opgezegd.