Ga naar de inhoud
Home » Voetbal op TV » KNVB Beker op TV

KNVB Beker op TV

De KNVB Beker mag zich met gepaste trots de oudste voetbalcompetitie van Nederland noemen. Ze wordt dan ook reeds gespeeld sinds het jaar 1899. Door de jaren heen werd de naam van deze competitie diverse malen aangepast vanwege sponsor gerelateerde beslissingen. Zo ging ze in het verleden door het leven als de Amstel Cup en de Gatorade Cup. Naar de beker die men kan winnen met deze competitie wordt in de praktijk vaak verwezen als zijnde de dennenappel. Dit is uiteraard vooral een verwijzing naar de vorm waarover ze beschikt. Het karakter van deze bekercompetitie zorgt er niet alleen voor dat voetbalminnend Nederland kennis kan maken met enkele nieuwe ploegen uit lagere divisies, daarnaast levert het vaak ook verrassende resultaten op. Wil jij ook graag de KNVB Beker op TV kijken? Dan kan de informatie op deze pagina jou daar alles over vertellen!

KNVB Beker op tv

KNVB Beker Live kijken

Wil jij de KNVB beker live bekijken? De traditionele beker competitie staat garant voor spektakel. De mix tussen professionele voetbalclubs en amateurclubs maakt deze competitie ongekend spannend. Ieder jaar is er wel een verrassende uitslag waar een profclub zich verslikt in de op papier veel mindere tegenstanders. Zo hebben de clubs Ajax, PSV en Feyenoord zich al wel vaker vergist. Voor veel van deze clubs is het ook een directe manier om zich te plaatsen voor Europees voetbal. Wil jij weten waar je de KNVB Beker live kunt bekijken? Bekijk dan hier het volledige uitzendschema.

Programma KNVB Beker

De tweede ronde van de KNVB Beker wordt gespeeld op 19, 20 en 21 december 2023. Het volledige programma van de TOTO KNVB Beker voor de tweede ronde:

DagDatumTijdThuisUit
Di.19-12-202318:45 uurQuick BoysDe Graafschap
Di.19-12-202320:00 uurSpakenburgExcelsior
Di.19-12-202320:00 uurDordrechtCambuur Leeuwarden
Di.19-12-202320:00 uurDEMExcelsior M.
Di.19-12-202320:00 uurFC EindhovenFortuna Sittard
Di.19-12-202321:00 uurWillem IIFC Groningen
Woe.20-12-202318:45 uurADO Den HaagSparta
Woe.20-12-202320:00 uurHHCAZ
Woe.20-12-202320:00 uurGVVVNEC
Woe.20-12-202320:00 uurFC VolendamAFC
Woe.20-12-202321:00 uurFeyenoordFC Utrecht
Do.21-12-202318:45 uurHerculesAjax
Do.21-12-202320:00 uurKatwijkAlmere City
Do.21-12-202320:00 uurGo Ahead EaglesDe Treffers
Do.21-12-202320:00 uurVitesseHeerenveen
Do.21-12-202321:00 uurPSVFC Twente
Programma KNVB Beker (tweede ronde, 19 – 20 – 21 december 2023)

Lees meer over de aankomende wedstrijden in de KNVB Beker en waar je deze op tv kunt kijken:

  Waar kijk je de KNVB Beker?

  Waar kijk je de KNVB Beker? Het is een vraag die heel wat voetballiefhebbers in Nederland zich elk jaar opnieuw stellen. Het is belangrijk om er rekening mee te houden dat de informatie op deze pagina de informatie is die op moment van schrijven van kracht is. De rechten op de KNVB Beker kunnen in principe wijzigen waardoor het mogelijk is dat op een zeker ogenblik de uitzendingen van de wedstrijden door een andere partij zullen gebeuren. Op moment van schrijven is het mogelijk om de live-wedstrijden uit deze bekercompetitie te bekijken bij Veronica en bij ESPN Deze laatste maakt het niet alleen maar mogelijk om de wedstrijden uit de Nederlandse bekercompetitie te bekijken. Ook heel wat internationaal voetbal is namelijk in dit pakket opgenomen.

  Is het voor jou niet zozeer van belang om de wedstrijden uit de KNVB Beker live op TV te kunnen volgen? Zou je echter graag geen enkel hoogtepunt willen missen waardoor het kunnen bekijken van samenvattingen voor jou van belang is? In dat geval kan je daarvoor ook terecht bij Studio Sport, een programma die wordt uitgezonden door de NOS.

  KNVB Beker kijken bij ESPN

  ESPN staat er om bekend een bundel te zijn die heel wat prachtige voetbalwedstrijden voorschotelt aan haar abonnees. Dit geldt niet alleen voor tal van internationale voetbalcompetities, maar ook voor de KNVB Beker. De wedstrijden die worden gespeeld in dit toernooi zijn dan ook perfect te bekijken bij ESPN. Je dient er wel rekening mee te houden dat het hierbij gaat om een digitaal kanaal. Dit zorgt er voor dat mensen die nog analoog naar de televisie kijken hier geen gebruik van kunnen maken.

  Zou jij ook graag een abonnement op ESPN willen afsluiten? Dan kan je daarvoor terecht bij alle verschillende aanbieders op de Nederlandse markt. Zowel als klant van bijvoorbeeld Ziggo als van KPN of T-Mobile is het dus perfect mogelijk om deze bundel aan je bestaande TV-abonnement toe te voegen. Wil je graag de KNVB Beker kijken bij ESPN? Dan is dat dus ongeacht de aanbieder waarbij je bent aangesloten perfect mogelijk.

  Bekijk de KNVB Beker wedstrijden overal met ESPN Watch!

  Zou je graag de wedstrijden van de KNVB Beker willen volgen wanneer je niet thuis voor de buis kan zitten? Dat is mogelijk met ESPN Watch! Wanneer je over een ESPN abonnement beschikt krijg je meteen ook toegang tot deze mobiele dienst. Op deze manier kan je moeiteloos op je smartphone, tablet of een ander apparaat de wedstrijden van de KNVB Beker volgen. Zo ben je er natuurlijk pas echt helemaal zeker van dat je niets van de actie op de Nederlandse velden hoeft te missen!

  Bekerwedstrijden bij Veronica

  De mogelijkheden waar de zender Veronica over beschikt voor wat het uitzenden van de KNVB wedstrijden betreft verandert regelmatig. Op moment van schrijven is het zo dat op deze zender alle samenvattingen te zien zijn. Dit geldt ook voor de lotingen voor de wedstrijden. Veel voetballiefhebbers vinden het fijn wanneer ze live kunnen volgen tegen welke ploegen hun favoriete team het zal moeten gaan opnemen in de Nederlandse bekercompetitie. Bovendien is het op dit ogenblik zo dat ook alle wedstrijden van de KNVB Beker vanaf de kwartfinales worden uitgezonden bij Veronica. Dat geldt dus niet voor alle wedstrijden voorafgaand aan de kwartfinales. In ieder geval, ook de KNVB beker bij Veronica kijken is dus gedeeltelijk mogelijk.

  Bekerwedstrijden kijken bij NOS

  Kan je de KNVB Beker kijken bij NOS? Het is een vraag die veel Nederlanders die houden van voetbal zich stellen. Het antwoord op deze vraag is ja en neen. Daar schiet je natuurlijk niet zoveel mee op. De NOS heeft de mogelijkheid om de samenvattingen van de wedstrijden die zijn gespeeld in de KNVB Beker te tonen in het programma Studio Sport. Voor mensen die de wedstrijden niet hebben gezien en snel een goed beeld willen krijgen van wat er zich op de verschillende velden heeft afgespeeld is dit uiteraard een prima mogelijkheid. Het is voor de NOS eveneens mogelijk om de samenvattingen, of in ieder geval een gedeelte daarvan, op te nemen in haar nieuwsuurtje. Verder worden er geen live wedstrijden uit de KNVB Beker live uitgezonden op deze zender.

  KNVB Beker bij STAR Channel

  STAR Channel zendt tegenwoordig de wedstrijden van de KNVB Beker live uit. STAR Channel was tot en met 31 oktober 2023 de zender FOX. Nu gaat het kanaal door het leven als STAR Channel. De wedstrijden in de KNVB Beker waren hiervoor te zien op FOX. Je vindt STAR Channel en de wedstrijden van de KNVB Beker op de volgende zenders:

  • KPN: kanaal 14
  • Ziggo: kanaal 11
  • Odido: kanaal 16