Home » Voetbal op TV » Premier League op TV

Premier League op TV

Premier League op TV kijken? De Premier League is de hoogste voetbalcompetitie van Engeland. De competitie bestaat uit in totaal twintig verschillende clubs die het doorgaans tussen augustus en mei tegen elkaar opnemen. In totaal worden er 38 wedstrijden gespeeld. Niet alleen Engelse clubs kunnen zich kwalificeren voor de Premier League. Dit geldt eveneens voor clubs uit Wales. Zij dienen hiervoor echter wel deel te nemen aan de zogenaamde Engelse Voetbalpiramide. Er is sprake van een promotie- en degradatieregeling tussen de Premier League en de zogenaamde Football League. Ben jij ook een fan van Engels voetbal en zou je dan ook graag willen ontdekken waar je de Premier League op TV kan kijken? Lees dan vooral even de informatie op deze pagina.

Premier League op TV

Engels voetbal kijken

Wil jij Engels voetbal kijken? De Engelse Premier League op TV kijken, dat kan! De Engelse competitie is zo ingedeeld dat het geschikt is voor een wereldwijd publiek ongeacht de tijdszone. Ook op de Nederlandse TV wordt er veel aandacht aan besteed. De Premier League wordt op moment van schrijven uitgezonden op Ziggo Sport. De meeste van de belangrijkste wedstrijden uit de Engelse Eerste Klasse zullen worden uitgezonden op kanaal 14. Dit kanaal is volledig gratis voor mensen die klant zijn bij de provider Ziggo. Daarnaast is het zo dat er eveneens enkele wedstrijden uit de Premier League te zien zijn op Ziggo Sport voetbal. Zo hoef je geen Engelse voetbal meer te missen.

In Engeland zelf worden de wedstrijden uitgezonden op zenders als Sky Sports en BT Sports. Voor deze beide zenders geldt dat ze op dit ogenblik helaas in Nederland niet te bekijken zijn. De wedstrijden worden niet uitgezonden op de BBC. Dit geldt overigens wel voor de samenvattingen. Wanneer je graag samenvattingen wil zien van gespeelde wedstrijden uit de Premier League kan je daarvoor dus zeker wel bij deze zender terecht. De samenvattingen worden getoond in het programma ‘Match of the Day’.

Premier League rechten Ziggo

Recent heeft Ziggo de Premier league rechten verlengd en kun jij als klant van Ziggo genieten van het complete aanbod. Dit betekent dat je de Engelse voetbalwedstrijden kan bekijken via Ziggo Sport. Wanneer je klant bent beschik je onder meer over het gratis kanaal 14. Op dit kanaal worden de beste wedstrijden uit de Premier League uitgezonden. Hiervoor hoef je dus als Ziggo klant zijnde geen extra abonnement of pakket of iets dergelijks af te sluiten.

Voor een aantal van de Premier League wedstrijden geldt dat ze worden uitgezonden op Ziggo Sport Voetbal. Deze zender kan je niet alleen terugvinden in het aanbod van Ziggo zelf op haar kanaal 402. Ook indien je klant bent bij één van de andere providers in Nederland is het mogelijk om te genieten van alle voetbalwedstrijden die hierop worden uitgezonden. Klanten van KPN kunnen dit kanaal bijvoorbeeld terugvinden op 234. voor Telfort en XS4ALL geldt dat je ze aantreft op kanaal 234. Wil je graag meerdere wedstrijden tegelijkertijd kijken? Dan kan je daarvoor overigens ook gebruikmaken van Ziggo Sport Totaal.

Ziggo Sport Voetbal

Kan je maar geen genoeg krijgen van de Premier League of van voetbal in het algemeen? In dat geval is het altijd een goed idee om even af te stemmen op het Ziggo Sport Voetbal kanaal. Op dit kanaal wordt immers de klok rond voetbal uitgezonden. Door af te stemmen op dit kanaal is het dan ook steeds mogelijk om de klok rond te kunnen rekenen op het mooiste voetbal uit onder meer de Engelse Eerste Klasse! Sportliefhebbers komen echt aan hun trekken bij deze aanbieder. Nog geen klant van Ziggo? Bekijk hier het volledige aanbod.

Ziggo app in het buitenland

Maak gebruik van de Ziggo app in het buitelanland. Ben je op vakantie in het buitenland en wil je niets missen van het Engels voetbal? Dat kan! Je kan er namelijk ook altijd voor kiezen om bij Ziggo gebruik te maken van de Ziggo Sport Totaal Go applicatie! Op deze manier krijg je de klok rond toegang tot alle tv-kanalen van Ziggo en dat eenvoudig om niet alleen je computer, maar ook op bijvoorbeeld je smartphone en tablet. Wanneer je gebruik gaat maken van deze applicatie zal je kunnen vaststellen dat je altijd snel de belangrijkste hoogtepunten uit een wedstrijd kan bekijken. Kijk voor de voorwaarden op de website van Ziggo.

Bovenstaande zorgt er voor dat je dus eenvoudig kan achterhalen wanneer er bijvoorbeeld een gele of een rode kaart is gevallen of wanneer er een doelpunt werd gescoord. De rijke tijdlijn die door Ziggo Sport Totaal wordt aangeboden is hiervoor verantwoordelijk. Voor echte liefhebbers van de Premier League die met zekerheid geen moment van de actie willen missen is het dus zeker een aanrader om te overwegen om gebruik te gaan maken van de Ziggo Sport Totaal Go applicatie!

Premier League kijken bij KPN

Op moment van schrijven is het dus zo dat de uitzendrechten voor de Engelse Premier League in handen zijn van Ziggo. Dit betekent dat de wedstrijd exclusief bekeken worden via Ziggo Sport. Betekent dit meteen ook dat je verplicht bent om klant te worden van Ziggo? Dat niet. Ook bij andere providers is het immers mogelijk om dit pakket te activeren. Dit geldt onder meer voor de provider KPN. Bij haar kan je dit sportpakket eenvoudig activeren in je MijnKPN.

Voor dit pakket geldt overigens dat ze perfect maandelijks opzegbaar is. Wanneer je dus met andere woorden even weg gaat of gewoon minder tijd hebt voor Engels voetbal kan je deze eenvoudig tijdelijk opzeggen. Zo geniet je altijd van de Premier League zonder dat je daarvoor moet betalen wanneer je bijvoorbeeld even op vakantie bent.