Ga naar de inhoud
Home » Voetbal op TV » Voetbal bij T-Mobile

Voetbal bij T-Mobile

Voetbal bij T-Mobile kijken? Voor heel wat voetballiefhebbers geldt dat ze er bij het uitzoeken van een provider om een beroep op te doen rekening mee houden wat het aanbod op vlak van voetbal betreft waar men op kan rekenen. Speel jij met het idee om klant te worden bij T-Mobile, maar zou je graag allereerst willen ontdekken welke voetbalwedstrijden je allemaal via deze provider kan bekijken? Dan is het een echte aanrader om even de onderstaande informatie door te nemen.

Voetbal bij T-Mobile

T-mobile Live voetbal

T-mobile is een van de weinigen providers waar je vrijwel al het voetbal live kunt bekijken. Door de samenwerkingen met ZIggo sports en ESPN kun je als ware voetbal liefhebber helemaal los! Zo kun je genieten van het Engels, Spaans, Italiaans en Nederlands voetbal. Hierdoor kun je vrijwel alle grootheden live in actie zien. Ben jij benieuwd welke wedstrijden er vanavond live op tv zijn? Bekijk hier het complete aanbod.

Voetbal kijken bij T-Mobile

Op moment van schrijven is het zo dat er in Nederland twee grote aanbieders zijn van voetbal en bij uitbreiding eigenlijk van alle sporten. Het gaat hierbij dan natuurlijk om ESPN en om Ziggo met haar Ziggo Sport Totaal pakket. Voor de provider T-Mobile geldt dat ze er voor heeft gekozen om beide mogelijkheden te ondersteunen. Dat lijkt logisch, maar dat is het zeker niet. Er zijn zeker op de Nederlandse markt ook providers terug te vinden die net de keuze hebben gemaakt om slechts met één van de beide partijen in zee te gaan.

Voor T-Mobile geldt bovenstaande dus niet. Als klant bij deze provider kan je dan ook zowel het Ziggo Sport Totaal als het ESPN pakket toevoegen aan je T-Mobile bundel. Dat is ongelofelijk interessant, niet in het minst omdat je zo niet alleen de wedstrijden uit de Eredivisie kan kijken, maar ook omdat je de matchen van de beste Europese competities live kan kijken. Wil je echt met zekerheid kunnen rekenen op het meest optimale aanbod aan voetbalwedstrijden? Dan zal je wellicht wel de beide pakketten moeten afsluiten bij T-Mobile.

Korting op Eredivisie Live bij T-Mobile

Ben jij opzoek naar korting op een Eredivisie Live abonnement bij T-mobile? Dankzij het grote aanbod van TV aanbieders in Nederland is het mogelijk om zo af en toe om je heen te kijken. Wil jij de scherpste prijs en aanbieding voor Internet en TV in combinatie met een Eredivisie Live pakket? Dat kan! Gelukkig kun je ook bij T-mobile aan je trekken komen als het gaat om voetbal op TV. Alle wedstrijden die worden gespeeld in de Nederlandse Eredivisie zijn dan ook live te bekijken door het afsluiten van het Eredivisie“> klik hier voor het actuele aanbod >>

Buitenlands voetbal kijken bij T-Mobile

De aanwezigheid van beide grote sportpakketten bij T-Mobile zorgt er voor dat je ook op vlak van buitenlandse matchen een keuze kan maken uit een zeer groot aanbod. In eerste instantie zijn er de vele competities die in andere Europese landen worden gespeeld. Afhankelijk van de bundel(s) waarvoor je kiest kan je dan ook live de wedstrijden bekijken in onder meer:

  • De Premier League;
  • De Serie A;
  • De Bundesliga;
  • De Primera Division;

Bovenstaande is echter nog niet alles. Buiten de gewone buitenlandse competities is het namelijk zo dat er ook nog bekertoernooien worden georganiseerd. Het gaat hierbij dan onder meer om de Engelse FA Cup, maar natuurlijk ook om onze eigen Johan Cruijff Schaal. Daar waar de FA Cup deel uitmaakt van het aanbod van Ziggo Sport Totaal is het zo dat onze eigen bekercompetitie is ondergebracht bij ESPN. Ook de Europe League en de prestigieuze Champions League zijn, afhankelijk van het gekozen pakket, bij T-Mobile te bekijken. Voor liefhebbers van internationaal voetbal valt er dus zeker heel wat te ontdekken!

Premier League en Bundesliga bij T-Mobile bekijken

Zowel de Duitse Bundesliga als de Engelse Premier League zijn twee zeer populaire voetbalcompetities onder ons Nederlanders. Er zijn dan ook heel wat mensen die graag de wedstrijden uit allebei deze competities willen kunnen bekijken op hun televisie. Is dat een mogelijkheid wanneer je klant bent geworden bij T-Mobile? Dat is mogelijk. Je moet er alleen wel rekening mee houden dat de rechten van deze twee voetbalcompetities bij verschillende partijen liggen. De rechten voor de Bundesliga zijn dan ook in handen van ESPN terwijl de rechten voor de Premier League op moment van schrijven toebehoren aan Ziggo. Wil je dus de wedstrijden uit beide competities kunnen bekijken bij T-Mobile? Dan zal je eigenlijk allebei deze pakketten moeten afsluiten.