Ga naar de inhoud
Home » Nieuws » Voorspelling Kroatië – Albanië | EK 2024 | woensdag 19 juni 2024

Voorspelling Kroatië – Albanië | EK 2024 | woensdag 19 juni 2024

De tweede poulewedstrijd voor Kroatië en Albanië wordt vandaag gespeeld. Beide landen verloren hun eerste wedstrijd dus dit duel is extra belangrijk. De verliezer is namelijk zo goed als uitgeschakeld op het EK. De voorspellingen zijn in het voordeel van Kroatië, maar Albanië wist in het vorige duel tegen Italië al snel te scoren. Kroatië verloor hun eerste groepswedstrijd met maar liefst 3-0 van Spanje en zint nu op revanche.

Bekijk de voorspelling van de wedstrijd Kroatië – Albanië op het EK 2024. Je vindt in dit artikel onder andere:

 • De kans dat Kroatië van Albanië wint.
 • De kans dat Albanië van Kroatië wint.
 • Hoe groot de kans is op een gelijkspel bij Kroatië -Albanië.
 • Onze voorspelling van Kroatië – Albanië.
 • De beste odds bij de bookmakers van Kroatië – Albanië.
 • De recente vorm en onderlinge duels.

Voorspelling Kroatië - Albanië EK 2024

Over Kroatië – Albanië

De EK wedstrijd tussen Kroatië en Albanië is de dertiende van de in totaal 51 EK-wedstrijden.

 • Wedstrijd: Kroatië – Albanië
 • Ronde: poulefase, poule B.
 • FIFA Ranking Kroatië:
 • FIFA Ranking Albanië:

Ook interessant:

Kroatië vs Albanië

Kroatië speelde tegen Spanje in eerste instantie een aardige wedstrijd. In het begin van het duel wist Kroatië goed weerstand te bieden en kwam zelfs tot kansen. Toen Spanje eenmaal gescoord had leek Kroatië echter in te storten. De 3-0 nederlaag geeft een beetje een vertekend beeld, maar het zal echt beter moeten voor de Kroaten. De wedstrijd tegen Albanië is dan ook een hele belangrijke.

Albanië verraste in de eerste poulewedstrijd door met 1-0 voor te komen tegen Italië. Toch liet Italië zich de kop niet gekmaken en wist het duel alsnog te winnen. Dit betekent dat Albanië nu tegen Kroatië vol aan de bak moet om nog kans te houden op de achtste finales.

Kroatië – Albanië vandaag is meteen een duel die ergens om gaat. Hoewel vier van de beste nummers drie op het EK 2024 ook doorgaan naar de achtste finales, lijkt een nederlaag voor beide elftallen het einde van EURO 2024 te betekenen. Beide landen zullen dan ook alles op alles zetten om in ieder geval niet te verliezen. Wij verwachten dan ook een prachtige wedstrijd met veel duels, strijd en passie.

Odds Kroatië -Albanië

Wat zijn de odds bij Kroatië – Albanië (EK 2024) op woensdag 19 juni 2024? De odds geven de kans aan die een land heeft om de wedstrijd te winnen.

Hoe groter de kans is dat een land wint, hoe lager de odds zijn bij de bookmakers. Je krijgt dan namelijk minder uitbetaald. Hoe onwaarschijnlijker het is dat een land wint, hoe meer geld er te verdienen valt.

Dit zijn de odds bij Kroatië – Albanië op het EK 2024:

 • Winst Kroatië: 1.47
 • Winst Albanië: 7.00
 • Gelijkspel: 4.50

De odds bij Kroatië – Albanië laten zien dat Kroatië de absolute favoriet is om het duel te winnen. Een overwinning van Kroatië betaalt slechts 1,47 keer je inzet uit terwijl bij winst van Albanië je maar liefst 7x je inzet terugkrijgt. Ook de kans op een gelijkspel wordt niet zo groot geacht. Dit komt waarschijnlijk doordat beide landen hier niet zoveel mee opschieten.

Hoe zijn de odds bij Kroatië – Albanië bepaald?

De bookmakers bepalen de odds bij de EK wedstrijden. Om te kijken wat de odds worden bij een EK-wedstrijd houden de bookmakers rekening met een aantal zaken:

 1. De recente vorm van Kroatië en Albanië.
 2. De selectie van Kroatië en de selectie van Albanië.
 3. Onderlinge resultaten tussen de twee landen.
 4. Geschorste of geblesseerde spelers.
 5. Recente resultaten.
 6. Eventueel thuisvoordeel.

Voorspelling Kroatië – Albanië EK 2024

Onze voorspelling van Kroatië – Albanië op het EK 2024 is: 2-0

Net als de odds voorspellen wij ook dat Kroatië een maatje te groot is voor Albanië. Wij denken dat de ervaring en de individuele klasse van Kroatië de doorslag gaat geven in deze wedstrijd. Daarom voorspellen wij een 2-0 overwinning voor Kroatië.

Over Kroatië – Albanië | Odds, voorspelling en winkans

De wedstrijd tussen Kroatië en Albanië wordt gespeeld op woensdag 19 juni 2024 om 15:00 uur. De wedstrijd wordt gespeeld in Hamburg, in het Volksparkstadion.

Het is de tweede van in totaal drie groepswedstrijden in poule B op het EK 2024.

Je kunt de wedstrijd live op tv kijken, op de radio volgen of via een (gratis) livestream kijken.

Wie denk jij dat er gaat winnen? Laat het hieronder weten in de reacties!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *