Ga naar de inhoud
Home » Livestream EK 2024

Livestream EK 2024

Ben je op zoek naar een veilige, betrouwbare en gratis livestream van het EK 2024? Het EK in Duitsland begint op 14 juni 2024 en als voetballiefhebber wil je natuurlijk geen moment missen van dit prachtige voetbalevenement.

Omdat het EK ook voor een groot deel in de zomervakantie valt, kunnen we ons goed voorstellen dat je op vakantie bent tijdens het EK. Ook zijn er wedstrijden die overdag gespeeld worden, terwijl jij misschien nog gewoon aan het werk bent.

Het is dan ook niet zo vreemd dat je op zoek bent naar een livestream van het EK 2024. In dit artikel vertellen we je alles over het streamen van het EK. Bovendien zorgen we ook dat je niet op schimmige, onveilige websites terecht komt.

Een tablet met daarop de livestream van het EK 2024

Veilige livestream EK 2024

Je wilt natuurlijk geen virussen op je laptop, pc, tablet of smartphone. Daarom vertellen we je welke websites wél veilig zijn om te gebruiken en welke je beter niet kunt gebruiken om te streamen.

Het is dus altijd verstandig om eerst heel goed te kijken of je verwacht dat de stream betrouwbaar is. Onderaan deze pagina zullen we bovendien een lijst plaatsen waar je de links naar de betrouwbare EK livestreams kunt vinden.

Eerst vertellen we wat meer over de verschillende livestreams die van het EK in Duitsland beschikbaar zijn. Ook goed om te weten: dit zijn allemaal veilige en gratis streams.

EK 2024 livestream bij de NOS

We beginnen bij de meest bekende en bovendien een hele veilige optie voor als je de EK-wedstrijden wilt streamen. Dat is natuurlijk bij de NOS. De uitzendrechten voor het EK 2024 zijn in handen van de NOS. Dit betekent dat zij dus ook de beste mogelijkheid bieden om het EK 2024 te streamen.

Het EK streamen bij de NOS doe je op de volgende manier:

 1. Ga naar de website van de NOS.
 2. Je vindt hier een overzicht van alle EK-wedstrijden die live uitgezonden worden.
 3. Klik op de wedstrijd van jouw keuze en stream direct gratis live.

Het streamen bij de NOS is gratis.

Livestream EK bij de NPO Start

De NOS zendt de EK-duels uit op de NPO. Dit betekent dat je ook via de website van de NPO een livestream van het EK kunt kijken. Bij de NPO kun je op de volgende manier live naar het EK kijken:

 1. Ga naar de website van NPO Start.
 2. Daar zie je een overzicht van NPO 1, NPO 2 en NPO 3.
 3. Meestal zijn de EK wedstrijden op NPO 1, maar soms ook op NPO 3.
 4. Klik op de zender van jouw keuze en start direct met streamen.

Je kijkt dan gewoon naar de reguliere uitzending die ook op TV uitgezonden wordt, maar dan via je laptop, tablet of smartphone. Je kunt gewoon gratis naar NPO 1, 2 en 3 kijken.

Livestream EK 2024 bekijken op je iPad of tablet

Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om lekker met je tablet of iPad op schoot naar de EK-wedstrijden te kijken.

Met een livestream op je tablet hoef je geen moment te missen je van EURO 2024. Bovendien kun je een tablet natuurlijk eenvoudig meenemen. Of je nou op reis gaat, onderweg bent of even niet in de buurt van je tv bent. Een tablet is ideaal en kijkt natuurlijk net even iets fijner dan je tv.

Je hebt verschillende manieren om het EK op je tablet op iPad te zien:

 1. Download de NPO Start App en kijk daarop.
 2. Ga naar de site van de NOS om daar live te kijken.
 3. Via de App van NL Ziet.

Binnen Europa kun je gewoon online naar het EK kijken via NPO Start of de website van de NOS. Ben je echter in het buitenland, dan lukt dit (meestal) niet. We leggen je verderop in dit artikel uit hoe je het EK in het buitenland kunt kijken.

Het EK casten naar je tv

Ook kun je ervoor kiezen om je laptop, smartphone of tablet te gebruiken om het EK op tv te casten. Je kunt dit doen met een chromecast, apple-tv of via je smart-tv. Zo kun je eenvoudig het EK op je tv kijken via je mobiel, tablet of laptop.

Het EK 2024 streamen in het buitenland

Ben je in het buitenland en wil je tóch het EK streamen? Dan kun je dit op verschillende manieren doen.

KPN, Odido en Ziggo klanten kunnen gebruik maken van de eigen tv-app en op die manier het EK in het buitenland streamen. Dit kan overigens alleen in Europa. Dit geldt ook voor de website van de NOS.

Ben je buiten Europa? Dan kun je kijken waar je het EK in het buitenland kunt kijken.

EK in Duitsland kijken met een VPN

Je kunt natuurlijk ook naar de EK-duels kijken via een VPN. Dit staat voor “Virtual Private Network”. EURO 2024 streamen met een VPN-netwerk heeft meerdere voordelen. Allereerst wordt je locatie verborgen. Daardoor kun je ook buiten Europa het EK streamen.

Daarnaast biedt het een stukje veiligheid. Een VPN netwerk zorgt er namelijk voor dat cybercriminelen niet zomaar in kunnen breken op jouw netwerk.

Een VPN netwerk is dus dé ideale oplossing om vanuit het buitenland het EK te streamen.

Zo stream je via een VPN het EK:

 1. Download een VPN netwerk.
 2. Maak een account aan (vaak gratis).
 3. Open de app en selecteer een locatie (binnen Europa, Nederland bijvoorbeeld).
 4. Maak verbinding.
 5. Nu kun je ook van buiten Europa het EK streamen via de NPO app.

Mensen vragen ook

Waar kan ik een livestream van het EK 2024 kijken?

Je kunt via de website van de NOS of op NPO Start naar een livestream van alle EK-wedstrijden kijken.

Kan ik in het buitenland een livestream van het EK kijken?

Dit kan alleen binnen de EU. Dan kun je gewoon via de website van de NPO of NOS naar het EK kijken. Buiten Europa heb je voor een livestream een VPN netwerk nodig.