Ga naar de inhoud
Home » Nieuws » VIDEO: Omhaal Richarlison Brazilië WK 2022

VIDEO: Omhaal Richarlison Brazilië WK 2022

VIDEO: Omhaal Richarlison Brazilië WK 2022 kijken? In de WK wedstrijd Brazilië – Servië scoorde de Braziliaan Richarlison een prachtig doelpunt. Er wordt nu al gespeculeerd dat dit wel eens de mooiste goal van het WK 2022 kan worden. Na een voorzet van Vinicius Jr. schiet hij de bal prachtig met een halve omhaal binnen. De goal zal zeker nog vaak herhaald worden. Bekijk de video van de omhaal van Richarlison hieronder.

VIDEO: Omhaal Richarlison Brazilië WK 2022

VIDEO: Omhaal Richarlison Brazilië WK 2022

Bekijk de Video van de omhaal van Richarlison op het WK 2022. Richarlison scoort fraai met een omhaal namens Brazilië en zet de Brazilianen op een 2-0 voorsprong.

En hier de reactie van Richarlison op zijn halve omhaal:

Samenvatting Brazilië – Servië WK 2022

Bekijk ook de volledige samenvatting van Brazilië – Servië op het WK 2022:

Omhaal Richarlison

Dat Richarlison scoorde kwam op zich niet als een verrassing. In zijn laatste zeven wedstrijden voor Brazilië wist het maar liefst negen keer te scoren. Ook op het WK 2022 doet Richarlison het goed. In zijn eerste wedstrijd scoorde hij meteen twee keer voor Brazilië. Daarmee is hij gedeeld topscorer op het WK 2022. Richarlison is dus, naast wereldvoetballer Neymar, één van de belangrijkste spelers in de WK selectie van Brazilië.

Grote neus Richarlison

De Braziliaan Richarlison staat bekend om zijn grote neus. In zijn tijd bij Watford werd hij door teamgenoot Andre Gray ook al “Big Nose” genoemd, Engels voor grote neus. Ondanks dat Richarlison niet wist wat het betekende kwam hij er al snel achter dat het “nariz grande” betekende. Braziliaans voor grote neus. Om Gomes terug te pakken verzon Richarlison ook een bijnaam voor hem. Hij noemde hem Smeagol, uit de film Lord of de Rings. Overigens kon Richarlison zelf lachen om zijn bijnaam “Grote Neus”.

Brazilië op het WK 2022

Brazilië is het WK 2022 sterk begonnen door de 2-0 overwinning op Servië. Daardoor staat Brazilië nu bovenaan in poule G. Ze worden op de voet gevolgd door Zwitserland, dat ook de eerste wedstrijd won. Bij Brazilië mocht Ex-Ajaxcied Anthony ook nog invallen. Hij kwam erin voor Richarlison. Richarlison en Anthony lijken overigens veel op elkaar. Dat moet best verwarrend zijn voor de verdedigers. De volgende wedstrijd is die tussen Brazilië en Zwitserland op 28 november 2022.

Mooiste goal op het WK

De prijs voor de mooiste goal op het WK wordt altijd na afloop van het toernooi bepaald. Voetbalfans van over de hele wereld kunnen dan stemmen op de mooiste WK goal. Het doelpunt van Richarlison zal ongetwijfeld in het lijstje van mooie WK goals staan. Wat de mooiste goal van het WK 2022 wordt is dus nog even afwachten. Wij nomineren de omhaal van Richarlison in ieder geval alvast voor de award.

Topscorer op het WK 2022

Door de twee goals van Richarlison tegen Ghana doet hij nu mee in de strijd om topscorer van het WK 2022 te worden. Er zijn een aantal spelers die na de eerste speelronde op twee goals staan. Toch maakt Richarlison een grote kans om topscorer van het WK te worden. Zijn land, Brazilië, geldt namelijk als één van de topfavorieten om het WK 2022 te winnen. We gaan Richarlison dus ongetwijfeld vaker in actie zien.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *