Ga naar de inhoud
Home » Nieuws » VIDEO: Louis van Gaal denkt dat het Nederlands Elftal wereldkampioen wordt in Qatar

VIDEO: Louis van Gaal denkt dat het Nederlands Elftal wereldkampioen wordt in Qatar

Video: Nederlands Elftal Wereldkampioen volgens Louis van Gaal. De bondscoach van het Nederlands Elftal, Louis van Gaal, heeft uitgesproken dat hij wereldkampioen wil worden met Oranje. De bondscoach heeft in een persconferentie aangegeven dat hij als persoonlijk doel heeft gesteld om het WK 2022 in Qatar te winnen met Oranje. Het WK in Qatar begint op zondag 20 november. Als we Louis van Gaal moeten geloven speelt het Nederlands Elftal de WK finale op 18 december 2022.

Video: Louis van Gaal Nederland Wereldkampioen

Louis van Gaal denkt dat het Nederlands Elftal wereldkampioen wordt in Qatar.

Louis van Gaal denkt dat het Nederlands Elftal wereldkampioen kan worden op het WK 2022. Dat zei de bondscoach van Oranje in een persconferentie. “Wij maken een grote kans om wereldkampioen te worden” zei hij tijdens het persmoment. Hij voegde daaraan toe dat “er maar weinig trainers zijn die zich zo durven uit te spreken”. Toch is de doelstelling van de KNVB niet om het WK te winnen. De voetbalbond gaf eerder aan dat ze tevreden zijn met een kwartfinale plek voor het Nederlands Elftal.

Video: Nederlands Elftal wereldkampioen volgens Louis van Gaal.

Bekijk hier de video waarin Louis van Gaal zegt dat het Nederlands Elftal wereldkampioen kan worden. Hij zei dit in de persconferentie naar aanleiding van de bekendmaking van de definitieve selectie van het Nederlands Elftal voor het WK 2022 in Qatar.

Bekijk de video: Louis van Gaal wereldkampioen WK 2022 Qatar:

VIDEO: Louis van Gaal denkt dat Nederland wereldkampioen kan worden

Louis van Gaal: Nederland Wereldkampioen

Hoe groot is de kans dat het Nederlands Elftal wereldkampioen wordt? Het Nederlands Elftal maakt een goede kans om wereldkampioen te worden. Niet alleen Louis van Gaal denkt dat, maar ook wij geloven dat Oranje ver in het toernooi kan komen. Eerder schreven we al over alle mogelijke tegenstanders van het Nederlands Elftal. Nu hebben we ook een artikel geschreven over hoe het Nederlands Elftal wereldkampioen wordt in Qatar. En dit is niet zo onvoorstelbaar als het misschien van te voren klinkt.

Wordt het Nederlands Elftal wereldkampioen?

Er zijn natuurlijk veel grote landen die kans maken om het WK 2022 te winnen. Landen als Brazilië, Frankrijk, Duitsland, Engeland en Argentinië zijn al jarenlang favoriet. Het Nederlands Elftal is dat niet per sé. Toch is er in onze ogen maar één man die het onmogelijke mogelijk kan maken: Louis van Gaal. En laat dat nou net de bondscoach van het Nederlands Elftal zijn. In 2014 was van Gaal bondscoach van het Nederlands Elftal op het WK in Brazilië. Daar haalde hij niet de WK finale maar bereikte wel de halve finale. Na strafschoppen tegen Argentinië werd Nederland toen uitgeschakeld. Wel werd in de troostfinale (om de derde plek) Brazilië overtuigend verslagen. Daardoor won Louis van Gaal met Oranje de bronzen medaille op het WK. Om wereldkampioen te worden moet het Nederlands Elftal een lastige route afleggen.

WK Finale Nederlands Elftal

Mocht het Nederlands Elftal de WK Finale bereiken dan komen ze op zondag 18 december 2022 in actie. Dan wordt de WK finale namelijk gespeeld. Het WK 2022 in Qatar begint op zondag 20 november 2022. Het Nederlands Elftal komt voor het eerst in actie op 21 november 2022. Dan neemt de ploeg van Louis van Gaal het op tegen Senegal.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *