Ga naar de inhoud
Home » Nieuws » Doelstelling Nederlands Elftal WK 2022 Qatar

Doelstelling Nederlands Elftal WK 2022 Qatar

Wat is de doelstelling van het Nederlands Elftal voor het WK 2022 in Qatar? Hoever moet het Nederlands Elftal komen op het WK 2022 in Qatar? Het WK 2022 in Qatar begint op 20 november 2022. Voorafgaand aan ieder groot toernooi bepaald de KNVB ook een doelstelling voor het toernooi. Ook voor het WK 2022 in Qatar heeft de KNVB de doelstelling bekendgemaakt.

Doelstelling Nederlands Elftal WK 2022 Qatar

Doelstelling Nederlands Elftal WK 2022 Qatar

De doelstelling van het Nederlands Elftal voor het WK 2022 in Qatar is bekendgemaakt. Oranje moet minimaal de kwartfinale halen, zo vindt de KNVB. De KNVB heeft het doel voor het komende WK in Qatar bekendgemaakt. Ze willen dat Louis van Gaal minimaal de kwartfinale haalt met het Nederlands Elftal.

Doel KNVB WK Qatar 2022

De KNVB bepaalt voor iedere bondscoach een aantal doelstellingen. Vaak begint het met de kwalificatie voor een groot toernooi. Daarnaast wordt ook voor ieder groot toernooi een doelstelling op papier gezet. Het doel voor het WK 2022 is: Het Nederlands Elftal moet minimaal de kwartfinale halen.

Doelstelling Louis van Gaal WK Qatar 2022

Ook Louis van Gaal heeft een eigen doel gesteld voor het WK 2022 in Qatar. De bondscoach verwacht dat “het Nederlands Elftal een goede kans maakt om wereldkampioen te worden”. Dit vertelde hij in een persconferentie. Dit verandert overigens niets aan het doel voor het WK 2022 vanuit Qatar. De KNVB wil dat het Nederlands Elftal de kwartfinale haalt. Bondscoach Louis van Gaal wil natuurlijk niets liever dan een keer wereldkampioen te worden.

“Nederlands Elftal een grote kans om wereldkampioen te worden”

Nederlands Elftal een grote kans om wereldkampioen te worden” zei bondscoach Louis van Gaal tijdens een persmoment. De persoonlijke doelstelling van Louis van Gaal lijkt misschien wat optimistisch. Toch is zijn persoonlijke doel niet volledig onhaalbaar. Oranje zit in poule A samen met Qatar, Senegal en Ecuador. Dit is een relatief eenvoudige poule. Daardoor komt Oranje waarschijnlijk pas in de kwartfinale van het WK de eerste serieuze tegenstander tegen.

Doel Nederlands Elftal WK 2022 in Qatar, haalbaar?

Is het doel voor het Nederlands Elftal voor het komende WK 2022 in Qatar haalbaar? We hadden het eerder al over de mogelijke tegenstanders van Oranje tot aan de WK finale. Ook hebben we al een artikel geschreven over hoe het Nederlands Elftal wereldkampioen kan worden. Het doel voor Oranje om de kwartfinale te bereiken moet goed haalbaar zijn. We hebben een sterke selectie en bovendien is de poule van het Nederlands Elftal relatief eenvoudig.

Wat is de doelstelling van het Nederlands Elftal op het WK 2022 in Qatar?

De KNVB wil dat het Nederlands Elftal minstens de kwartfinale haalt.

Hoever wil het Nederlands Elftal komen op het WK 2022 in Qatar?

Louis van Gaal heeft uitgesproken dat hij wereldkampioen wil worden met het Nederlands Elftal.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *