Ga naar de inhoud
Home » Nieuws » Spanje – Italië op tv | Nations League

Spanje – Italië op tv | Nations League

Spanje – Italië op tv kijken? Wil je de wedstrijd tussen Spanje – Italië live op tv kijken? De wedstrijd in de UEFA Nations League wordt live uitgezonden op Ziggo Sport. Op Ziggo Sport kijk je de wedstrijd in de halve finales van de UEFA Nations League. De halve finales van de UEFA Nations League zijn aangebroken. Dit betekent dat er nog vier landen over zijn die gaan strijden om de Nations League winst. Deze fase van de Nations League wordt ook wel “de Final Four” genoemd. De laatste vier overgebleven landen zijn Nederland, Kroatië, Spanje en Italië. De winnaars van de halve finales gaan door naar de finale van de UEFA Nations League.

Je kijkt de wedstrijd live op Ziggo Sport. Bovendien is er een uitgebreide voorbeschouwing te zien. Na afloop van de wedstrijd kun je kijken naar een uitgebreide analyse. De wedstrijd tussen Spanje en Italië begint om 20:45 uur (Nederlandse tijd). De wedstrijd in de Nations League wordt gespeeld in De Grolsch Veste in Enschede. De scheidsrechter is Slavko Vincic (Slovenië).

 • Wat: Nations League
 • Wie: Spanje – Italië
 • Wanneer: donderdag 15 juni 2023
 • Tijd: 20:45 uur.
 • Waar: De Grolsch Veste in Enschede (30,205 toeschouwers)
 • Uitgezonden op: Ziggo Sport
Spanje Italië op tv

Spanje – Italië op TV

De wedstrijd Spanje – Italië in de halve finale van de UEFA Nations League wordt gespeeld op donderdag 15 juni 2023. De wedstrijd begint om 20:45 uur. Voor die tijd zal er een voorbeschouwing van de wedstrijd zijn. Na de wedstrijd volgt een nabeschouwing en analyse van de wedstrijd.

 • Nations League
 • Spanje – Italië op TV
 • 20:15 uur: Voorbeschouwing
 • 20:45 uur : Spanje – Italië LIVE
 • 22:45 uur: Nabeschouwing en analyse

Over Spanje – Italië

Alles over Spanje – Italië:

 • Spanje staat op dit moment 10e op de FIFA World Ranking voor mannen.
 • Italië staat op dit moment 8e op de FIFA World Ranking voor mannen.
 • De wedstrijd wordt gespeeld in het De Grolsch Veste in Enschede. Er kunnen in totaal 30,205 toeschouwers bij de wedstrijd aanwezig zijn.
 • Onze voorspelling van Spanje – Italië: 2-1.

Spanje – Italië op tv is één van die wedstrijden waar iedere voetballiefhebber naar uit kijkt. Het zijn twee grote voetballanden. Het is bovendien een derby tussen twee landen die een grote rivaliteit hebben. Deze rivaliteit is te vergelijken met bijvoorbeeld Nederland en Duitsland. De twee landen speelden in 2021 ook al tegen elkaar in de halve finale van de Nations League. Toen won Spanje met 2-1. In totaal hebben de landen al 39 keer tegen elkaar gespeeld. Spanje won 12 keer, Italië 11 keer en het werd maar liefst 16 keer een gelijkspel. Dit geeft maar weer eens aan dat beide landen enorm aan elkaar gewaagd zijn. Het belooft dan ook een mooie wedstrijd te worden met veel strijd en passie. Spanje-Italië wordt uitgezonden op Ziggo Sport en Ziggo Sport Select.

Final four Nations League

De wedstrijd tussen Spanje en Italië is een wedstrijd in de halve finale van de Nations League. De UEFA Nations League is een soort competitie waarbij landen die bij elkaar in de poule zitten strijden om de poule winst. De winnaars van de poules gaan door naar de Final Four (de laatste vier). De match tussen Spanje en Italië is een wedstrijd in de FINAL FOUR van de Nations League. De halve finales van de UEFA Nations League zijn aangebroken. Dit betekent dat er nog vier landen over zijn die gaan strijden om de Nations League winst. Deze fase van de Nations League wordt ook wel “de Final Four” genoemd. De laatste vier overgebleven landen zijn Nederland, Kroatië, Spanje en Italië. De winnaars van de halve finales gaan door naar de finale van de UEFA Nations League. Het belooft dus een spannende strijd te worden tussen grote voetballanden.

Spanje – Italië bij Ziggo Sport

Spanje – Italië kijk je bij Ziggo Sport. Je kijkt de wedstrijd hier:

Ander voetbal op tv

Wil je daarnaast weten waar je alle voetbalcompetities op TV kunt kijken? Wij hebben voor jou uitgezocht waar je alle voetbalwedstrijden op TV kunt kijken. Per provider en per competitie. Bekijk het overzicht:

Providers

Voetbal pakketten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *