Ga naar de inhoud
Home » Nieuws » Samenvatting Verenigde Staten – Oranje Leeuwinnen WK vrouwen 2023

Samenvatting Verenigde Staten – Oranje Leeuwinnen WK vrouwen 2023

Samenvatting Verenigde Staten – Oranje Leeuwinnen WK vrouwen 2023 kijken? De Oranje Leeuwinnen speelden op donderdag 27 juli 2023 de tweede groepswedstrijd op het WK 2023. Het was de tweede wedstrijd op het WK in Australië en Nieuw-Zeeland voor de Oranje Leeuwinnen. De Leeuwinnen zitten in poule E samen met de Verenigde Staten, Portugal en Vietnam.

Nadat de Leeuwinnen de eerste groepswedstrijd tegen Portugal al hadden gewonnen, stond nu de wedstrijd tegen de VS op het programma. Dat is meteen een hele lastige wedstrijd; de VS is namelijk de grootste favoriet om wereldkampioen te worden. Bovendien is de wedstrijd een herhaling van de vorige WK finale (2019). Toen verloren de Leeuwinnen in de WK-finale van de VS.

Wij vertellen je alles over de wedstrijd tussen de VS en Nederland. Bovendien kun je ook de uitgebreide samenvatting van de VS – Oranje Leeuwinnen kijken.

Samenvatting Verenigde Staten - Oranje Leeuwinnen WK 2023 (27 juli 2023)

Samenvatting Verenigde Staten Nederland WK vrouwen 2023

De wedstrijd tussen Nederland en de Verenigde Staten werd ‘s nachts gespeeld. Dit heeft natuurlijk alles te maken met het tijdsverschil tussen Nederland en Nieuw-Zeeland. Desalniettemin keken er veel mensen live naar de WK-wedstrijd. Toch kunnen we ons voorstellen dat je niet om 03:00 uur naar de WK wedstrijd tussen de VS en Nederland kon kijken. Daarom hebben we voor jou de samenvatting van de WK wedstrijd van de Oranje Leeuwinnen tegen de Verenigde Staten op het WK 2023 in Australië en Nieuw-Zeeland.

Samenvatting Verenigde Staten – Nederland WK vrouwen 2023 kijken? De samenvatting van de VS tegen de Oranje Leeuwinnen kun je online kijken. De samenvattingen van het WK 2023 in Australië en Nieuw-Zeeland zijn te zien op FIFA plus. Daarnaast kijk je de wedstrijden van de Leeuwinnen terug tijdens het NOS Journaal en NOS Studio Sportzomer. Ook zijn er op YouTube samenvattingen van de Oranje Leeuwinnen op het WK te zien.

FIFA + (FIFA plus) is een online videostreamingsdienst van de FIFA. Je kijkt daar de samenvattingen van de wedstrijden van het WK 2023. Ook zie je allerlei voetbal gerelateerde programma’s.

VIDEO: Samenvatting Verenigde Staten (VS) – Nederland WK 2023

Bekijk onderstaande video met de uitgebreide samenvatting van de VS-Nederland in de groepsfase van het WK 2023:

Video: Samenvatting Verenigde Staten – Nederland WK 2023 vrouwen

NOS Samenvatting Verenigde Staten – Oranje Leeuwinnen WK 2023

Ook de NOS zendt de samenvatting van de Oranje Leeuwinnen tegen de Verenigde Staten op het WK 2023 uit. De wedstrijd wordt meerdere keren per dag herhaald. Je kunt de samenvatting kijken bij het NOS Journaal en ook bij NOS Studio Sportzomer. Daarnaast plaatst de NOS de video van de samenvatting van de Leeuwinnen ook op YouTube.

Verenigde Staten – Oranje Leeuwinnen terugkijken WK vrouwen

Wil je de WK wedstrijd tussen Nederland en de VS op het WK 2023 terugkijken? Je kunt de wedstrijden van het WK 2023 terugkijken op je tv of online. Op je tv kun je via de tv-gids terugkijken.

Je kijkt de wedstrijden van Oranje Leeuwinnen onder andere terug bij:

VS-Nederland terugkijken bij NPO Start

Ook op NPO start kun je de WK 2023 wedstijd tussen Nederland en de VS terugkijken. Online kun je de wedstrijden terugkijken via NPO start. Je kunt de Oranje Leeuwinnen – Verenigde Staten op het WK 2023 zeven dagen lang terugkijken op NPO Start.

VS-Oranje Leeuwinnen: Samenvatting

Een samenvatting van de wedstrijd tussen de Verenigde Staten en de Oranje Leeuwinnen op het WK 2023 in Australië en Nieuw-Zeeland:

  • Wat: WK 2023 (groepsfase, tweede poulewedstrijd).
  • Wie: Verenigde Staten (VS) – Nederland (Oranje Leeuwinnen)
  • Groep: poule E.
  • Waar: Wellington Regional Stadium, Wellington , Nieuw-Zeeland.
  • Tijd: 03:00 uur (Nederlandse tijd).
  • Uitslag: 1-1
  • Op tv: NPO 1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *