Ga naar de inhoud
Home » Nieuws » Samenvatting Nederland – Portugal WK vrouwen 2023

Samenvatting Nederland – Portugal WK vrouwen 2023

Samenvatting Nederland – Portugal WK vrouwen 2023 kijken? De Oranje Leeuwinnen speelden op zondag 23 juli 2023 de eerste WK-wedstrijd van het WK 2023 in Australië en Nieuw-Zeeland. Het was de eerste poulewedstrijd van de Leeuwinnen in groep E op het WK 2023. De wedstrijd was meteen een hele belangrijke voor de Oranje Leeuwinnen. Wij vertellen je alles over de wedstrijd en ook kun je de samenvatting kijken van de WK wedstrijd van de Leeuwinnen.

De wedstrijden van de Oranje Leeuwinnen zijn live te zien op NPO 1. Alle WK wedstrijden zien? Lees meer over het WK 2023 op tv kijken.

Samenvatting Nederland - Portugal WK 2023 vrouwen

Samenvatting Nederland Portugal WK vrouwen 2023

Samenvatting Nederland – Portugal WK vrouwen 2023 kijken? De samenvatting van de Oranje Leeuwinnen-Portugal kun je online kijken. De samenvattingen van het WK 2023 in Australië en Nieuw-Zeeland zijn te zien op FIFA plus. Daarnaast kijk je de wedstrijden van de Leeuwinnen terug tijdens het NOS Journaal en NOS Studio Sportzomer.

FIFA + (FIFA plus) is een online videostreamingsdienst van de FIFA. Je kijkt daar de samenvattingen van de wedstrijden van het WK 2023. Ook zie je allerlei voetbal gerelateerde programma’s.

VIDEO: Samenvatting Oranje Leeuwinnen-Portugal WK 2023

Bekijk onderstaande video met de uitgebreide samenvatting van Nederland-Portugal in de groepsfase van het WK 2023:

Video: Samenvatting Nederland-Portugal WK 2023

NOS Samenvatting Nederland – Portugal WK 2023

Ook de NOS zendt de samenvatting van de Oranje Leeuwinnen tegen Portugal op het WK 2023 uit. De wedstrijd wordt meerdere keren per dag herhaald. Je kunt de samenvatting kijken bij het NOS Journaal en ook bij NOS Studio Sportzomer.

Nederland – Portugal terugkijken WK vrouwen

Wil je de WK wedstrijd tussen Nederland en Portugal op het WK 2023 terugkijken? Je kunt de wedstrijden van het WK 2023 terugkijken op je tv of online. Op je tv kun je via de tv-gids terugkijken.

Je kijkt de wedstrijden van Oranje Leeuwinnen onder andere terug bij:

Nederland – Portugal terugkijken bij NPO Start

Ook op NPO start kun je de WK 2023 wedstijd tussen Nederland en Portugal terugkijken. Online kun je de wedstrijden terugkijken via NPO start. Je kunt de Oranje Leeuwinnen – Portugal op het WK 2023 zeven dagen lang terugkijken op NPO Start.

Oranje Leeuwinnen – Portugal: Samenvatting

Een samenvatting van de wedstrijd tussen Nederland en Portugal op het WK 2023 in Australië en Nieuw-Zeeland:

  • Wat: WK 2023 (groepsfase).
  • Wie: Nederland (Oranje Leeuwinnen) – Portugal
  • Groep: poule E.
  • Waar: Dunedin Stadium, Dunedin, Nieuw-Zeeland.
  • Tijd: 09:30 uur (Nederlandse tijd).
  • Uitslag: 1-0
  • Op tv: NPO 1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *