Ga naar de inhoud
Home » EK 2024 » Selecties EK 2024

Selecties EK 2024

Wij hebben voor jou alle selecties voor het EK 2024 op een rijtje gezet. Zo weet je meteen wie er meegaan naar het EK en welke spelers niet naar Duitsland afreizen. Daarnaast hebben we uitgezocht welke speler bij een penalty achter de bal gaat staan, wie de “free kicks” neemt en welke spelers de corners nemen.

Ook vertellen we je per land wie de aanvoerder is en natuurlijk niet onbelangrijk, wat zijn rol binnen het elftal is. Verder brengen we je op de hoogte van de sterspelers van ieder land.

Tenslotte vertellen we je alles over de belangrijke afwezige spelers van ieder land op het EK.

Selecties EK 2024

Selecties EK 2024

Bekijk hieronder de selecties van alle deelnemende landen aan het EK 2024 in Duitsland:

Aanvoerder in de EK selecties

Ook de aanvoerder van iedere selectie hebben we voor je uitgezocht. Klik op het land naar keuze om ook de aanvoerder van elk EK-land te zien.

Sterspelers en belangrijke afwezigen

Per land hebben we uitgezocht wie de sterspelers en de belangrijke afwezige spelers binnen de EK selectie zijn.

Vrije trappen, penalty’s en corners van ieder land op het EK

Naast de selectie van elk land vind je ook de vrijetrappen specialisten, de penalty nemers en de spelers die de corners nemen van ieder land op het EK. Dit is natuurlijk interessant om te weten van ieder land, omdat dit ook kan bepalen wie de topscorer wordt. Daarnaast is het voor de wedstrijden van het Nederlands Elftal natuurlijk ook heel belangrijk om de tegenstander te leren kennen.