Ga naar de inhoud
Home » EK 2024 » Selecties EK 2024 » Selectie Hongarije EK 2024 | Alle spelers van Hongarije

Selectie Hongarije EK 2024 | Alle spelers van Hongarije

Wil je de selectie van Hongarije voor het EK 2024 in Duitsland bekijken? In dit artikel lees je alles over de selectie van Hongarije. Tijdens het EK in Duitsland zit Hongarije in poule https://www.voetbalexperience.nl/ek-2024/poules/poule-a/.

We bekijken onder meer:

  • De opstelling van Hongarije van het EK.
  • Alle spelers van Hongarije.
  • De aanvoerder, bondscoach en sterspelers van Hongarije.
  • Wie de penalty’s, vrije trappen en corners neemt bij Hongarije.
  • Belangrijke afwezigen, geblesseerden en afvallers in de selectie van Hongarije voor het EK 2024.
  • Bekijk ook: Alles over Hongarije op het EK 2024.

 

Selectie Hongarije EK 2024

Onder leiding van bondscoach Marco Rossi neemt Hongarije 26 spelers mee naar het EK 2024 in Duitsland. Marco Rossi heeft de selectie van Mágikus Magyarok bekend gemaakt.

De selectie van Hongarije is:

SELECTIE

Vermoedelijke opstelling van Hongarije op het EK 2024:
Szoboszlai

Over de selectie van Hongarije

Hongarije heeft natuurlijk een aantal interessante spelers tijdens EURO 2024. De topspeler en aanvoerder is zonder twijfel Dominik Szobaszlai van Liverpool FC. Er zitten geen Eredivisie-spelers bij de Hongaarse selectie. Daarnaast zijn er nog wat onzekerheden bij de Hongaren. Zo zijn Fiola en Lang geblesseerd. Ook topspeler Szoboszlai is nog niet helemaal fit, maar zal tijdens EURO 2024 weer fit genoeg zijn.”,Szoboszlai en Varga”

Opstelling Hongarije EK 2024

Hongarije speelt het liefst in een De verdediging van Hongarije bestaat dan wel uit slechts drie centrale verdedigers, maar dat maakt Hongarije niet minder sterk. Ze kunnen namelijk heel compact spelen. Bovendien kan Hongarije door het viermans middenveld veel druk zetten. Onder leiding van Szoboszlai heeft Hongarije een sterk middenveld. De aanval bestaat uit twee vleugelaanvallers en een diepe spits.-opstelling.

Gulacsi; Botka, Lang and Szalai; Nego, Nagy, Szoboszlai, Kleinheisler; Adam, Varga; Szalai

Aanvoerder Hongarije EK 2024

De aanvoerder van Hongarije tijdens het EK 2024 is Dominik Szoboszlai.

De Hongaarse aanvoerder Dominik Szoboszlai speelt tegenwoordig bij Liverpool, maar is ooit bij het Hongaarse FC Videoton begonnen. Vanuit zijn jeugd stroomde hij door naar Red Bull Salzburg. Daarna vertrok hij voor twee seizoenen naar RB Leizpig. Afgelopen jaar werd hij door Liverpool aangekocht. Voor Hongarije speelde hij tot nu toe al 40 interlands. Daarin maakte hij bovendien al 12 goals, wat natuurlijk hartstikke knap is voor een middenvelder.

Sterspelers Hongarije op het EK 2024

Ieder land heeft natuurlijk belangrijke spelers die een sleutelrol vervullen binnen het elftal. Ook bij Hongarije is dat het geval. De sterspeler(s) bij Hongarije tijdens EURO 2024 is/zijn: Szoboszlai is de grote man bij Hongarije. De middenvelder van Liverpool zal een grote impact op de Hongaarse selectie hebben. Daarnaast doet ook Varga het heel goed in het Hongaarse Elftal. In de EK-kwalificatie scoorde hij vier goals in zes wedstrijden. Ook van hem zal dus veel dreiging uitgaan..

3-4-2-1

Bondscoach Hongarije op het EK 2024

De bondscoach van Hongarije tijdens het EK 2024 is Marco Rossi. Hij komt uit Italië.

Marco Rossi lijkt misschien een vreemde keuze om de bondscoach van Hongarije te zijn, maar dat is dat zeker niet. Hoewel Rossi zijn trainerscarrière begon bij lagere Italiaanse teams, maakte hij in 2012 de overstap naar het Hongaarse Budapesti Honvéd FC. van 2012 t/m 2017, met een kleine onderbreking, was Rossi daar trainer. In 2017 werd Rossi met die club landskampioen in Hongarije. Daarna ging hij voor één seizoen naar een Slowaakse club om vervolgens bondscoach van Hongarije te worden. Een leuk feitje over Marco Rossi; In FIFA 97 (de voetbalgame) was hij de beste speler in het spel met een rating van 97.

Penalty’s, vrije trappen en corners bij Hongarije

Standaardsituaties zijn vaak belangrijk op een EK. Daarom zochten we uit wie bij Hongarije de penalty’s, vrije trappen en corners neemt. Bij het Hongaars voetbalelftal zijn de volgende spelers verantwoordelijk voor de standaardsituaties:

  • Vrijetrappen: Szoboszlai.
  • Penalty’s: Szoboszlai.
  • Corners: A.

 

Over Hongarije op het EK 2024

Hongarije speelt in de groepsfase van het EK in groephttps://www.voetbalexperience.nl/ek-2024/poules/poule-a/. De tegenstanders in de groep van Hongarije zijn https://www.voetbalexperience.nl/wp-content/uploads/2024/05/Selectie-Hongarije-EK-2024.jpg. Het EK 2024 begint op 14 juni 2024 en de EK finale is op 14 juli 2024. In totaal doen er 24 landen mee en zijn er zes groepen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *