Ga naar de inhoud
Home » Nieuws » Voorspelling Duitsland – Schotland | EK 2024 | vrijdag 14 juni 2024

Voorspelling Duitsland – Schotland | EK 2024 | vrijdag 14 juni 2024

 • door

De wedstrijd tussen Duitsland en Schotland is de eerste EK wedstrijd op EURO 2024. Het duel is de aftrap van een maand lang voetbal. Dit betekent ook dat het voorspellen van wedstrijden is begonnen. We beginnen dan ook met de voorspelling van Duitsland – Schotland, de openingswedstrijd van het EK. Het duel belooft een waar voetbalspektakel te worden met voorafgaand aan de wedstrijd een openingsceremonie.

Bekijk de voorspelling van de wedstrijd Duitsland – Schotland op het EK 2024. Je vindt in dit artikel onder andere:

 • De kans dat Duitsland van Schotland wint.
 • De kans dat Schotland van Duitsland wint.
 • Hoe groot de kans is op een gelijkspel bij Duitsland -Schotland.
 • Onze voorspelling van Duitsland – Schotland.
 • De beste odds bij de bookmakers van Duitsland – Schotland.
 • De recente vorm en onderlinge duels.

Voorspelling Duitsland - Schotland EK 2024

Over Duitsland – Schotland

De EK wedstrijd tussen Duitsland en Schotland is de eerste van de in totaal 51 EK-wedstrijden.

 • Wedstrijd: Duitsland – Schotland
 • Ronde: poulefase, poule A.
 • FIFA Ranking Duitsland:
 • FIFA Ranking Schotland:

Ook interessant:

Duitsland vs Schotland

Duitsland is natuurlijk het gastland tijdens het EK. Alle ogen zullen dan ook gericht zijn op de eerste wedstrijd van “Der Mannschaft”. Het land geldt zelfs als één van de belangrijke kanshebbers op titel en dus wil Duitsland het toernooi goed beginnen.

Voor Schotland is het natuurlijk een eer om de openingswedstrijd van het EK te mogen spelen. Hoewel Schotland de underdog is, zijn de Schotten tot op het bot toe gemotiveerd. Ze willen, juist nu alle ogen op de openingswedstrijd gericht zijn, verrassen. We voorspellen dan ook dat Schotland vol gas gaat geven tegen Duitsland.

Voetbalfans van over de hele wereld staan al maanden te wachten tot het EK in Duitsland eindelijk van tsart gaat. Nu is het zover. We trappen het EK af met Duitsland – Schotland. Hoewel Duitsland de grote favoriet is voor het duel, moet ook Schotland niet onderschat worden. De druk op het Duitse elftal is namelijk enorm. Iedereen en zijn moeder gaat er vanuit dat Duitsland wel “even” wint van Schotland. Dit is natuurlijk nog maar de vraag. Kan Duitsland met de druk omgaan, of weet Schotland te verrassen in de openingswedstrijd van EURO 2024.

Odds Duitsland -Schotland

Wat zijn de odds bij Duitsland – Schotland (EK 2024) op vrijdag 14 juni 2024? De odds geven de kans aan die een land heeft om de wedstrijd te winnen.

Hoe groter de kans is dat een land wint, hoe lager de odds zijn bij de bookmakers. Je krijgt dan namelijk minder uitbetaald. Hoe onwaarschijnlijker het is dat een land wint, hoe meer geld er te verdienen valt.

Dit zijn de odds bij Duitsland – Schotland op het EK 2024:

 • Winst Duitsland: 1.25
 • Winst Schotland: 12.00
 • Gelijkspel: 6.25

De odds laten zien dat Duitsland de grote favoriet is bij de wedstrijd tegen Schotland. Er is al een iets grotere kans op een gelijkspel bij Duitsland-Schotland, maar die kans is nog niet heel groot. De kans dat Schotland van Duitsland wint wordt door de bookmakers al helemaal niet groot geacht. Als dit wel gebeurt krijg je ongeveer 12x je inzet uitbetaald.

Hoe zijn de odds bij Duitsland – Schotland bepaald?

De bookmakers bepalen de odds bij de EK wedstrijden. Om te kijken wat de odds worden bij een EK-wedstrijd houden de bookmakers rekening met een aantal zaken:

 1. De recente vorm van Duitsland en Schotland.
 2. De selectie van Duitsland en de selectie van Schotland.
 3. Onderlinge resultaten tussen de twee landen.
 4. Geschorste of geblesseerde spelers.
 5. Recente resultaten.
 6. Eventueel thuisvoordeel.

Voorspelling Duitsland – Schotland EK 2024

Onze voorspelling van Duitsland – Schotland op het EK 2024 is: 2-0

Wij voorspellen dat Duitsland toch een maatje te groot is voor Schotland. Bovendien heeft Duitsland in het verleden bewezen goed met druk om te kunnen gaan. De druk die bij de openingswedstrijd van het EK komt kijken, zal wel van invloed zijn, maar niet zo erg dat Duitsland ten onder gaat. Daarom verwachten wij bij Duitsland – Schotland een 2-0 overwinning voor de Duitsers.

Over Duitsland – Schotland | Odds, voorspelling en winkans

De wedstrijd tussen Duitsland en Schotland wordt gespeeld op vrijdag 14 juni 2024 om 21:00 uur. De wedstrijd wordt gespeeld in München, in de Allianz Arena.

Het is de eerste van in totaal drie groepswedstrijden in poule A op het EK 2024.

Je kunt de wedstrijd live op tv kijken, op de radio volgen of via een (gratis) livestream kijken.

Wie denk jij dat er gaat winnen? Laat het hieronder weten in de reacties!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *