Ga naar de inhoud
Home » Nieuws » Radio 538 zendt live uit vanaf het EK 2024 in Duitsland

Radio 538 zendt live uit vanaf het EK 2024 in Duitsland

  • door

Radio 538 zendt tijdens het EK 2024 in Duitsland live uit vanuit Duitsland. De radiozender reist het Nederlands Elftal achterna tijdens EURO 2024. Al sinds 2005 werken radio 538 en de KNVB nauw samen.

Radio 538 DJ Frank Dane zal live radio gaan maken vanaf het EK in Duitsland. Zo kun je ook op de radio de EK-sfeer meemaken.

Het EK in Duitsland begint op 14 juni en duurt t/m 14 juli 2024. Oranje komt op 16 juni voor het eerst in actie.

Radio 538 ek 2024

De sfeer van het EK op de radio

Door het Nederlands Elftal achterna te reizen tijdens het EK in Duitsland wil Radio 538 de “EK-sfeer in de Nederlandse huiskamers brengen”. Ze zullen oranje-fans interviewen, verslag doen van de sfeer rondom de EK-wedstrijden en zullen ze natuurlijk al het nieuws rondom het Nederlands Elftal in de gaten houden.

Bovendien schuiven er allemaal prominente gasten aan tijdens het radioprogramma om over voetbal te praten.

Het EK zal op een leuke en humoristische manier aan bod komen tijdens de uitzendingen op radio 538. Zo gaan de ezels van Bas Nijhuis de EK wedstrijden voorspellen en komen gasten als Jan Joost van Gangelen, John de Wolf en Peter Heerschop langs.

Geen liveverslag op Radio 538

Hoewel radio 538 bovenop het EK zit, zijn de wedstrijden van Oranje niet live te volgen op de radiozender. Daarvoor kun je terecht op NPO Radio 1. Dit komt doordat de NOS de uitzendrechten voor het EK op de radio heeft.

Kaarten Nederlands Elftal voor EK Duitsland winnen

Bovendien zijn er tijdens de radio uitzendingen regelmatig kaarten te winnen voor de wedstrijden van het Nederlands Elftal op het EK 2024. Op verschillende ludieke manieren kun je wedstrijdtickets voor Oranje winnen.

Dit zijn bovendien niet alleen wedstrijdtickets. Ook het vervoer en de overnachting is geregeld.

Radio 538 | EK 2024

Het EK in Duitsland begint op vrijdag 14 juni 2024. Radio 538 zit dan al in München, waar Oranje a.s. zondag zijn eerste groepswedstrijd tegen Polen speelt.

Overigens verblijft het Nederlands Elftal niet in München. Het trainingskamp van Oranje bevindt zich in Wolfsburg.

Wil je het EK liever live op tv volgen? Lees dan alles over het EK op tv of over de livestreams van EURO 2024.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *