Ga naar de inhoud
Home » Nieuws » Eredivisie op vrijdag: Cambuur – Ajax live

Eredivisie op vrijdag: Cambuur – Ajax live


Eredivisie op vrijdag: Cambuur – Ajax live. Vanavond wordt de eerste wedstrijd gespeeld van dit Eredivisie weekend. Koploper Ajax gaat dan op bezoek bij Cambuur Leeuwarden. Cambuur draait een goed seizoen en staat op een achtste plaats. Ajax is op dit moment de koploper in de Eredivisie, maar PSV staat op slechts twee punten achterstand. Het is voor de Amsterdammers dus belangrijk om te winnen en de koppositie te behouden. De wedstrijd is te zien op ESPN 2.

Alle wedstrijden van vandaag bekijken? Bekijk het overzicht van alle voetbalwedstrijden van vandaag op TV.

Cambuur – Ajax live

Eredivisie op vrijdag: Cambuur – Ajax live

De wedstrijd Cambuur – Ajax op vrijdag is de eerste wedstrijd van speelronde 26 in de Nederlandse Eredivisie. De wedstrijd wordt gespeeld op vrijdag 11 maar 2022.

  • Vrijdag 11 maart 2022
  • 20:00 uur
  • Cambuur Leeuwarden – AFC Ajax
  • In het Cambuur Stadion in Leeuwarden

Cambuur – Ajax live kijken

Je kunt de wedstrijd Cambuur – Ajax live kijken op ESPN 2. Voor de wedstrijd zal op ESPN een voorbeschouwing te zien zijn. Bovendien zullen ze na de wedstrijd uitgebreid nabeschouwen. Ook zullen er verschillende interviews met spelers en trainers te zien zijn.

Cambuur – Ajax bij ESPN

Cambuur – Ajax wordt live uitgezonden op ESPN 2. Dit is het betaalde kanaal van ESPN. Je moet hiervoor een abonnement hebben. Je kunt bij Ziggo, T-Mobile Tele 2, Telfort en KPN een abonnement nemen op ESPN 2. Zo hoef je nooit meer een wedstrijd te missen van jouw favoriete club.

Voetbal vandaag op TV

Naast de eredivisie kun je bij Ziggo Sport en ESPN nog veel meer wedstrijden live kijken. Zo wordt er uitgebreid aandacht geschonken aan onder andere:

  • Premier League
  • Duitse Bundesliga
  • Spaane competitie
  • En nog veel meer…

Wil je weten welke competities je bij welke aanbieder kunt bekijken? Bekijk direct waar je alle voetbalcompetities op TV kunt kijken.

Cambuur – Ajax op TV kijken

De wedstrijd Cambuur – Ajax kun je kijken op ESPN 2. De uitzendrechten van de Eredivisie liggen bij ESPN. Daar kun je alle Eredivisie wedstrijden live volgen. Benieuwd naar de mogelijkheden? Lees alles over voetbal op ESPN.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *