Ga naar de inhoud
Home » Nieuws » Ajax – Feyenoord op tv

Ajax – Feyenoord op tv

  Ajax – Feyenoord op tv kijken? Op woensdag 27 september 2023 om 14:00 uur spelen Ajax en Feyenoord tegen elkaar in speelronde 6 van de Eredivisie. De wedstrijd wordt gespeeld in het stadion van Ajax: de Johan Cruijff ArenA. Wil je de wedstrijd Ajax – Feyenoord live op tv kijken? Dat kan! De wedstrijd wordt live op tv uitgezonden. De wedstrijd is te zien op ESPN 1. Voor het oog van 55,600 toeschouwers in de Johan Cruijff ArenA nemen Ajax en Feyenoord het tegen elkaar op. Ajax-Feyenoord is live op tv te zien op ESPN 1. De aftrap is om 14:00 uur. Om 13:30 uur begint de voorbeschouwing van de wedstrijd.
  Ajax - Feyenoord op tv

  Ajax – Feyenoord op tv

   • Wat: Ajax-Feyenoord op tv
   • Datum: woensdag 27 september 2023
   • Tijd: 14:00 uur
   • Waar: de Johan Cruijff ArenA, Amsterdam
   • Zender: ESPN 1
  De Eredivisie wedstrijd tussen Ajax uit Amsterdam en Feyenoord uit Rotterdam wordt in zijn geheel live uitgezonden op tv. Je kijkt Ajax – Feyenoord op het kanaal: ESPN 1. Voorafgaand aan het duel is er een voorbeschouwing te zien. Na afloop volgt er een samenvatting, de nabeschouwing en een analyse op ESPN 1.

  Programma Ajax – Feyenoord op tv

   • Wedstrijd op tv: Ajax-Feyenoord LIVE.
   • Speelronde: 6 van de 34.
   • Datum: woensdag 27 september 2023.
   • Voorbeschouwing: 13:30 uur.
   • Aftrap: 14:00 uur.
   • Nabeschouwing: 16:00 uur.
  Na afloop van de Ajax-Feyenoord live is er een uitgebreide nabeschouwing van het duel te zien. Daarin zie je onder andere de hoogtepunten, de samenvatting van Ajax – Feyenoord, analyses en interviews

  Ajax – Feyenoord kijken

  De wedstrijd tussen Ajax en Feyenoord op woensdag 27 september 2023 is live op tv te zien. Je kijkt de Eredivisie-wedstrijd LIVE bij:
  Ajax - Feyenoord bij Canal Digitaal
  Ajax - Feyenoord Online.nl
  Ajax - Feyenoord Ziggo
  Ajax - Feyenoord KPN
  Ajax - Feyenoord Youfone
  Ajax - Feyenoord T-Mobile

  Over Ajax – Feyenoord

  • Uitslag laatste wedstrijd Ajax-Feyenoord: 2-3 (19 maart 2023) .
  De wedstrijd tussen AFC Ajax en Feyenoord Rotterdam is een Eredivisie-wedstrijd in speelronde 6 van de 34 in de Eredivisie. Het restant van Ajax-Feyenoord moet nog uitgespeeld worden. Daarom staan Ajax en Feyenoord voor de tweede keer in drie dagen tegenover elkaar. Het wordt een korte wedstrijd. Er moet nog iets meer dan een half uur gevoetbald worden. Feyenoord begint met een 0-3 voorsprong en bovendien heeft Ajax er al twee wissels doorheen gejaagd. Alles wijst erop dat Feyenoord de Klassieker gaat winnen. Of gaat Ajax toch nog iets terugdoen in het restant van Ajax-Feyenoord? Onze voorspelling van Ajax-Feyenoord: 1-4 (en de wedstrijd wordt deze keer niet gestaakt).

  Speelronde 6

  Aanstaande woensdag wordt de Klassieker ingehaald. Nadat de wedstrijd tussen Ajax en Feyenoord van afgelopen zondag vroegtijdig gestaakt werd, wordt het duel nu ingehaald. Het gaat nog steeds om een wedstrijd in speelronde 6, alleen dan het restant ervan. De overige wedstrijden van speelronde 6 zijn afgelopen weekend wél gewoon uitgespeeld. De Klassieker tusssen Ajax en Feyenoord is dus het enige duel dat nog uitgespeeld moet worden.

  Over Ajax

   • AFC Ajax
   • Bijnaam: “De Godenzonen”
   • Plaats: Amsterdam
   • Clubkleuren: Rood en wit
   • Stand op de ranglijst: 14e
   • Trainer : Maurice Steijn
   • Topscorer: Brian Brobbey (2 doelpunt(en)).
  Ajax kijkt in de wedstrijd tegen Feyenoord meteen al tegen een 0-3 achterstand aan. Ajax weet wat het te doen staat: in de resterende 35 minuten de stand gelijk proberen te trekken. Dit zal voor Ajax natuurlijk geen gemakkelijke opgave zijn. De Amsterdammers zoeken nog steeds naar hun vorm. Toch zal Ajax vanaf het begin van de Klassieker druk proberen te zetten om zo te proberen iets terug te doen tegen Feyenoord.

  Over Feyenoord

   • Feyenoord Rotterdam
   • Bijnaam: “De Club van het Volk”
   • Plaats: Rotterdam
   • Clubkleuren: Rood en wit
   • Stand op de ranglijst: 4e
   • Trainer: Arne Slot
   • Topscorer Santiago Giménez( 8 doelpunt(en)).
  Feyenoord staat er tegen Ajax goed voor. Met nog meer 35 minuten te spelen hebben de Rotterdammers al een 3-0 voorsprong tegen hun aartsrivaal uit Amsterdam. Feyenoord zal het duel natuurlijk willen winnen. Het bekende Feyenoord gezegd, “Wij gaan winnen, alleen met hoeveel is de vraag”, lijkt ineens heel toepasselijk. Feyenoord trainer Arne Slot sprak eerder over competitievervalsing. Feyenoord doet er daarom goed aan om de wedstrijd “gewoon” te winnen.

  Ajax – Feyenoord bij ESPN 1

  Ajax-Feyenoord is live op tv te zien op ESPN 1. In tegenstelling tot afgelopen zondag, wordt de Klassieker nu wél uitgezonden op ESPN 1. Dit is natuurlijk goed nieuws want dit betekent dat jij de rest van Ajax – Feyenoord gewoon gratis kunt kijken. Afgelopen zondag werd de Klassieker nog op ESPN 2 uitgezonden, de tweede zender van ESPN. Nu wordt Ajax-Feyenoord dus wel gewoon op het gratis ESPN kanaal uitgezonden. Ook de voor- en nabeschouwing zullen op die zender te zien zijn. Daarnaast kijk je natuurlijk naar de interviews met de spelers en trainers van beide clubs. Je kijkt AFC Ajax-Feyenoord Rotterdam op de ESPN 1. Je vindt ESPN 1 op de volgende kanalen bij alle providers:
  ProviderZenderLive kijken
  KPN14 en 221>>>
  Ziggo18 en 421>>>
  Odido (T-Mobile)150>>>
  Canal Digitaal401>>>
  Online.nl21>>>
  Youfone401>>>

  Livestream Ajax – Feyenoord (Online kijken)

  Wil je de wedstrijd tussen Ajax en Feyenoord via een livestream kijken? Ook online kun je natuurlijk naar de Eredivisie wedstrijd tussen Ajax en Feyenoord kijken. Wij hebben een overzicht opgesteld van de online streams van Ajax – Feyenoord op woensdag 27 september 2023. Je kijkt de wedstrijd online via een livestream via onderstaande links:

  Samenvatting Ajax – Feyenoord

  De wedstrijd tussen Ajax – Feyenoord op tv wordt gespeeld op woensdag 27 september 2023. De aftrap is om 14:00 uur. Het duel wordt gespeeld in het stadion: de Johan Cruijff ArenA. Er is plek voor 55,600 toeschouwers. Om 13:30 uur begint de voorbeschouwing van de wedstrijd. Rond 16:00 uur is er een nabeschouwing van de wedstrijd te zien met daarin onder andere de samenvatting. Ajax – Feyenoord is de een wedstrijd in speelronde 6 van de Nederlandse Eredivisie. Het duel wordt live uitgezonden op ESPN 1.

  Meest gestelde vragen

  Op welke zender wordt Ajax – Feyenoord uitgezonden?

  Je kijkt Ajax – Feyenoord op ESPN 1.

  Wanneer is Ajax – Feyenoord?

  Ajax – Feyenoord wordt gespeeld op woensdag 27 september 2023.

  Hoe laat begint Ajax – Feyenoord?

  Ajax – Feyenoord begint om 14:00 uur. Om 13:30 uur begint de voorbeschouwing.

  Kun je Ajax – Feyenoord live op tv kijken?

  Ja, de wedstrijd tussen Ajax – Feyenoord wordt live uitgezonden op ESPN 1.

  Kun je Ajax – Feyenoord online kijken?

  Ja, er zijn verschillende livestreams van Ajax – Feyenoord beschikbaar. Bekijk hier de volledige lijst.

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *