Meteen naar de inhoud
Home » Nieuws » Ajax-Feyenoord op TV: Bekijk de Klassieker GRATIS

Ajax-Feyenoord op TV: Bekijk de Klassieker GRATIS

  Ajax-Feyenoord gratis kijken? Bekijk de Klassieker GRATIS. Wil je Ajax – Feyenoord vandaag live kijken? Dat kan! Vandaag staat in de Eredivisie de Klassieker Ajax – Feyenoord op het programma.

  De Klassieker is de naam waaronder de wedstrijden tussen Ajax en Feyenoord bekend staan. Dit komt door de grote rivaliteit tussen de beide clubs. De Klassieker krijgt altijd veel aandacht. Op TV en online wordt er ruim aandacht besteed aan de topwedstrijd.

  Het restant van de gestaakte Klassieker wordt uitgespeeld op woensdag 27 september 2023. De wedstrijd wordt gespeeld in de Johan Cruijff ArenA in Amsterdam en begint om 14:00 uur. Er wordt vanaf minuut 56 hervat bij Ajax-Feyenoord.

  Klassieker gratis kijken
  Klassieker gratis op tv

  Ajax – Feyenoord gratis kijken: Bekijk de Klassieker GRATIS

  Ajax – Feyenoord moet nog worden uitgespeeld. De wedstrijd werd op zondag 24 september gestaakt. Daardoor moet het restant van de Klassieker worden uitgespeeld. De KNVB heeft bekendgemaakt dat dit gaat gebeuren op woensdag 27 september 2023 om 14:00 uur. Het duel wordt dan zonder publiek uitgespeeld in de Johan Cruijff ArenA.

  De wedstrijd tussen Ajax en Feyenoord werd in minuut 56 gestaakt. Dit betekent dat het duel vanaf die minuut hervat gaat worden. Feyenoord staat met 0-3 voor op bezoek in Amsterdam als de wedstrijd hervat wordt.

  Ajax – Feyenoord, of te wel de Klassieker, is altijd één van de mooiste wedstrijden van het seizoen. Het duel leeft enorm onder de fans.

  Het restant van Ajax-Feyenoord wordt uitgezonden op ESPN 1. In tegenstelling tot de reguliere wedstrijd wordt de hervatting van Ajax-Feyenoord uitgezonden op ESPN 1. Feyenoord begint de wedstrijd met een 0-3 voorsprong en er is bovendien nog maar een ruim half uur te spelen. De Rotterdammers zullen de tweede helft van de Klassieker dan ook met vertrouwen tegemoet zien.

  Bij Ajax is het onrustig. Sven Mislintat is na het eerste deel van Ajax – Feyenoord ontslagen. Ajax staat op de veertiende plek in de Eredivisie. Feyenoord doet het daarentegen onder Arne Slot uitstekend. Afgelopen jaar werd Feyenoord onder Slot landskampioen ook en dit seizoen zijn de Rotterdammers weer aan een sterke reeks bezig.

  De Klassieker op TV kijken

  Wil je de klassieker live op TV kijken? Dat kan! De wedstrijd wordt live uitgezonden op ESPN 1 . ESPN 1 is gratis te zien bij de volgende providers:

  Bij al deze providers kun je extra pakketten afsluiten om allerlei sport live te kijken. Niet alleen voor de Klassieker kun je bij deze providers terecht, maar ook voor andere voetbalwedstrijden en competities. Bovendien kun je ook andere sporten kijken.

  De klassieker gratis bij ESPN

  Wil je Ajax – Feyenoord gratis op ESPN 1 kijken? De wedstrijd wordt live uitgezonden op ESPN 1. Omdat ESPN 1 gratis te zien is voor iedereen heb je geen abonnement nodig op ESPN Compleet. Je kunt het restant van de Klassieker tussen Ajax en Feyenoord dus gewoon gratis op tv kijken.w

  Zenderoverzicht Ajax-Feyenoord, op welke zender wordt de Klassieker uitgezonden:

  ProviderZenderLive kijken
  KPN14 en 221>>>
  Ziggo18 en 421>>>
  Odido (T-Mobile)150>>>
  Canal Digitaal401>>>
  Online.nl21>>>
  Youfone401>>>

  ESPN besteed uitgebreid aandacht aan de klassieker. Het programma van AFC Ajax – Feyenoord bij ESPN:

  • 13:45 uur: voorbeschouwing op uitspelen Klassieker.
  • 14.00 uur: RESTANT KLASSIEKER LIVE OP TV.
  • 14:40 uur: Nabeschouwing van de Klassieker tussen Ajax en Feyenoord.

  Verder zal bij ESPN de hele dag in het teken staan van de Klassieker.

  Ajax-Feyenoord bij KPN

  Wil je Feyenoord – Ajax live bij KPN kijken? Bij KPN heb je geen abonnement nodig op ESPN Compleet om de Klassieker op ESPN 1 te kijken. De wedstrijd wordt uitgezonden op het open kanaal van ESPN, ESPN 1. Je kijkt ESPN 1 op zender 14 of 221 bij KPN.

  Ajax-Feyenoord bij Ziggo

  Wil je de Klassieker bij Ziggo kijken? Ook bij Ziggo heb je geen abonnement nodig om op ESPN 1 de Klassieker te kijken. Net als bij alle andere providers zit ESPN 1 gewoon in het basispakket van Ziggo. Daardoor kijk je ook bij Ziggo gratis naar de Klassieker op tv.

  Ajax-Feyenoord gratis kijken

  Wil je Ajax – Feyenoord gratis kijken? Dan hebben we helaas slecht nieuws. De vorige ontmoeting tussen Ajax en Feyenoord was gratis te zien op ESPN 1. Dit jaar is de Klassieker achter een betaalmuur gezet. Dit jaar heb je dus echt een abonnement nodig om Ajax-Feyenoord gratis te kijken. Er zijn wel een aantal opties om de Klassieker gratis te kijken. Zo kun je natuurlijk bij vrienden, familie of kennissen gaan zitten om de Klassieker te kijken. Ook kun je in de kroeg gratis Ajax-Feyenoord kijken. Als je de klassieker gratis op tv wilt zien, zul je dus een beetje creatief moeten zijn.

  LIVESTREAM AJAX – FEYENOORD

  Je kunt Ajax-Feyenoord ook via een livestream op internet bekijken. De klassieker online kijken? Je kunt de Klassieker onder andere kijken via KPN iTV of via Ziggo Go. Ook kun je de klassieker via andere kanalen kijken. Wij geven je een overzicht:

  Gratis Ajax – Feyenoord streamen

  Ben je op zoek naar een livestream van Ajax-Feyenoord en wil je de klassieker streamen? Er zijn natuurlijk vele opties om een stream van Ajax-Feyenoord te kijken. Daarom hebben we voor jou een overzicht gemaakt hoe je de wedstrijd het beste kunt streamen. Je wilt natuurlijk de best mogelijke stream voor de Klassieker hebben. Bovendien vertellen we je of het een gratis of betaalde stream van de Klassieker is.

  Legale stream Klassieker

  Je kunt de klassieker tussen Ajax en Feyenoord op meerdere manieren legaal streamen. Veel providers bieden namelijk ook de mogelijkheid aan om de wedstrijd op jouw telefoon, tablet, laptop of pc te streamen. Ben je op zoek naar een legale stream van de Klassieker? Dan kun je bij de volgende providers terecht:

  ProviderLivestream viaStream live
  KPNKpn iTV>>>
  ZiggoZiggo Go>>>
  Odido (T-Mobile)T-Mobile Anywhere>>>
  Online.nlOnline TV App>>>
  YouFoneYoufone TV app>>>
  Canal DigitaalCanal Digitaal App>>>
  Overzicht stream Ajax-Feyenoord per provider

  Illegale stream Klassieker

  Natuurlijk zijn er ook tal van illegale streams te vinden op het internet. Toch kun je beter geen gebruik maken van een illegale stream voor Ajax-Feyenoord. Om verschillende redenen is het onverstandig om een illegale stream van de Klassieker te gebruiken. Wij sommen voor jou op waarom je de Klassieker beter niet zo kunt streamen:

  1. Allereerst is het natuurlijk illegaal om een illegale stream van Ajax-Feyenoord te kijken. Je bent dus strafbaar.
  2. Door de tv-inkomsten steun je indirect het voetbal en jouw favoriete club. Bovendien steun je de Eredivisie door het betalen voor voetbalwedstrijden.
  3. Illegale streams worden vaak aangeboden op schimmige websites. Deze websites zijn vaak niet “veilig” en er kunnen virussen op de websites zitten.
  4. Om ervoor te zorgen dat jij niet naar illegale streams hoeft te kijken kun je in ons voetbalwedstrijden overzicht precies zien waar welke wedstrijd uitgezonden wordt.

  Uitslag Klassieker vorig jaar

  Vorig seizoen (22/23) speelden Ajax en Feyenoord maar liefst drie keer tegen elkaar. De twee clubs kwamen elkaar ook tegen in de halve finale van de KNVB beker. Een seizoen met drie klassiekers tussen Ajax en Feyenoord is natuurlijk extra mooi. De uitslagen van vorig seizoen op een rijtje:

  • 5 april 2023 | Halve finale KNVB beker | Feyenoord – Ajax | 1-2.
  • 19 maart 2023 | Ajax – Feyenoord | Eredivisie | 2-3
  • 22 januari 2023 | Feyenoord – Ajax | Eredivisie | 1-1

  Voetbal vandaag live op TV

  Naast de klassieker zijn er nog meer live-wedstrijden op TV vandaag. Benieuwd naar het volledige overzicht? Bekijk het programma van alle live voetbalwedstrijden vandaag op TV.

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *