Ga naar de inhoud
Home » Nieuws » Feyenoord-Ajax op TV: Bekijk de Klassieker GRATIS

Feyenoord-Ajax op TV: Bekijk de Klassieker GRATIS

Feyenoord – Ajax gratis kijken? Bekijk de Klassieker GRATIS. Wil je Feyenoord – Ajax vandaag live kijken? Dat kan! Vandaag staat in de Eredivisie de Klassieker Ajax – Feyenoord op het programma.

De Klassieker is de naam waaronder de wedstrijden tussen Feyenoord en Ajax bekend staan. Dit komt door de grote rivaliteit tussen de beide clubs. De Klassieker krijgt altijd veel aandacht. Op TV en online wordt er ruim aandacht besteed aan de topwedstrijd.

De vorige Klassieker was op 24 september 2023. Dat duel werd toen gestaakt en uitgespeeld op zondag 24 september 2023. Feyenoord won toen in de Johan Cruijff ArenA met maar liefst 0-4.

Klassieker gratis kijken
Klassieker gratis op tv

Ajax – Feyenoord gratis kijken: Bekijk de Klassieker GRATIS

Ajax – Feyenoord, of te wel de Klassieker, is altijd één van de mooiste wedstrijden van het seizoen. Het duel leeft enorm onder de fans.

De klassieker tussen Feyenoord en Ajax wordt gespeeld op zondag 4 april 2024. Het is alweer de tweede Klassieker dit seizoen. In de eerste klassieker won Feyenoord met 0-4 op bezoek in de Johan Cruijff Arena. Die wedstrijd werd toen ook nog gestaakt en werd vervolgens ZONDER publiek uitgespeeld. Laten we hopen dat de Klassieker deze keer wel gewoon uitgespeeld kan worden.

De wedstrijd tussen Feyenoord en Ajax wordt uitgezonden op ESPN. De klassieker 2024 wordt uitgezonden op ESPN 1, 2, 3 of 4. Als de wedstrijd op ESPN 1 wordt uitgezonden, kun je deze GRATIS kijken. Als het duel op de zenders ESPN 2, 3 of 4 wordt uitgezonden heb je een abonnement nodig op ESPN Compleet.

Na de eerste klassieker werd de onrust bij Ajax alleen maar groter. Uiteindelijk werd zelfs de directeur Mislintat ontslagen.

De Klassieker op TV kijken

Wil je de klassieker live op TV kijken? Dat kan! De wedstrijd wordt live uitgezonden op ESPN . ESPN 1 is gratis te zien bij de volgende providers:

Bij al deze providers kun je extra pakketten afsluiten om allerlei sport live te kijken. Niet alleen voor de Klassieker kun je bij deze providers terecht, maar ook voor andere voetbalwedstrijden en competities. Bovendien kun je ook andere sporten kijken.

De klassieker gratis bij ESPN

Wil je Ajax – Feyenoord gratis op ESPN 1 kijken? Als de wedstrijd live wordt uitgezonden op ESPN 1 kun je deze gratis zien. Omdat ESPN 1 gratis te zien is voor iedereen heb je geen abonnement nodig op ESPN Compleet. Het restant van de vorige klassieker werd gratis live uitgezonden op ESPN 1. Waar de klassieker van 4 april te zien is, is nog even afwachten.

Zenderoverzicht Ajax-Feyenoord, op welke zender wordt de Klassieker uitgezonden:

ProviderZenderLive kijken
KPN14 en 221>>>
Ziggo18 en 421>>>
Odido (T-Mobile)150>>>
Canal Digitaal401>>>
Online.nl21>>>
Youfone401>>>

ESPN besteed uitgebreid aandacht aan de klassieker. Het programma van AFC Ajax – Feyenoord bij ESPN:

 • Tijdstip nog niet bekend: voorbeschouwing op uitspelen Klassieker.
 • Tijdstip nog niet bekend: RESTANT KLASSIEKER LIVE OP TV.
 • Tijdstip nog niet bekend: Nabeschouwing van de Klassieker tussen Feyenoord en Ajax.

Verder zal bij ESPN de hele dag in het teken staan van de Klassieker.

Feyenoord-Ajax bij KPN

Wil je Feyenoord – Ajax live bij KPN kijken? Bij KPN heb je geen abonnement nodig op ESPN Compleet om de Klassieker op ESPN 1 te kijken. De wedstrijd wordt uitgezonden op het open kanaal van ESPN, ESPN 1. Je kijkt ESPN 1 op zender 14 of 221 bij KPN.

Feyenoord-Ajax bij Ziggo

Wil je de Klassieker bij Ziggo kijken? Ook bij Ziggo heb je geen abonnement nodig om op ESPN 1 de Klassieker te kijken. Net als bij alle andere providers zit ESPN 1 gewoon in het basispakket van Ziggo. Daardoor kijk je ook bij Ziggo gratis naar de Klassieker op tv.

Feyenoord-Ajax gratis kijken

Wil je Ajax – Feyenoord gratis kijken? Het is nog even afwachten waar Feyenoord – Ajax op uitgezonden gaat worden. Daar hangt ook vanaf of de Klassieker in 2024 gratis te zien is:

 • ESPN 1: GRATIS
 • ESPN 2, 3 en 4: Abonnement nodig op ESPN Compleet.

LIVESTREAM Feyenoord-Ajax

Je kunt Feyenoord-Ajax ook via een livestream op internet bekijken. De klassieker online kijken? Je kunt de Klassieker onder andere kijken via KPN iTV of via Ziggo Go. Ook kun je de klassieker via andere kanalen kijken. Wij geven je een overzicht:

Gratis Feyenoord-Ajax streamen

Ben je op zoek naar een livestream van Feyenoord-Ajax en wil je de klassieker streamen? Er zijn natuurlijk vele opties om een stream van Feyenoord-Ajax te kijken. Daarom hebben we voor jou een overzicht gemaakt hoe je de wedstrijd het beste kunt streamen. Je wilt natuurlijk de best mogelijke stream voor de Klassieker hebben. Bovendien vertellen we je of het een gratis of betaalde stream van de Klassieker is.

Legale stream Klassieker

Je kunt de klassieker tussen Feyenoord en Ajax op meerdere manieren legaal streamen. Veel providers bieden namelijk ook de mogelijkheid aan om de wedstrijd op jouw telefoon, tablet, laptop of pc te streamen. Ben je op zoek naar een legale stream van de Klassieker? Dan kun je bij de volgende providers terecht:

ProviderLivestream viaStream live
KPNKpn iTV>>>
ZiggoZiggo Go>>>
Odido (T-Mobile)T-Mobile Anywhere>>>
Online.nlOnline TV App>>>
YouFoneYoufone TV app>>>
Canal DigitaalCanal Digitaal App>>>
Overzicht stream Ajax-Feyenoord per provider

Illegale stream Klassieker

Natuurlijk zijn er ook tal van illegale streams te vinden op het internet. Toch kun je beter geen gebruik maken van een illegale stream voor Ajax-Feyenoord. Om verschillende redenen is het onverstandig om een illegale stream van de Klassieker te gebruiken. Wij sommen voor jou op waarom je de Klassieker beter niet zo kunt streamen:

 1. Allereerst is het natuurlijk illegaal om een illegale stream van Ajax-Feyenoord te kijken. Je bent dus strafbaar.
 2. Door de tv-inkomsten steun je indirect het voetbal en jouw favoriete club. Bovendien steun je de Eredivisie door het betalen voor voetbalwedstrijden.
 3. Illegale streams worden vaak aangeboden op schimmige websites. Deze websites zijn vaak niet “veilig” en er kunnen virussen op de websites zitten.
 4. Om ervoor te zorgen dat jij niet naar illegale streams hoeft te kijken kun je in ons voetbalwedstrijden overzicht precies zien waar welke wedstrijd uitgezonden wordt.

Uitslag Klassieker vorig jaar

Vorig seizoen (22/23) speelden Ajax en Feyenoord maar liefst drie keer tegen elkaar. De twee clubs kwamen elkaar ook tegen in de halve finale van de KNVB beker. Een seizoen met drie klassiekers tussen Ajax en Feyenoord is natuurlijk extra mooi. Ook is er in 23/24 al één klassieker gespeeld. De uitslagen van vorig seizoen en dit seizoen op een rijtje:

 • 24september 2023 en 29 september 2023 | Eredivisie | Ajax – Feyenoord | 0-4
 • 5 april 2023 | Halve finale KNVB beker | Feyenoord – Ajax | 1-2.
 • 19 maart 2023 | Ajax – Feyenoord | Eredivisie | 2-3
 • 22 januari 2023 | Feyenoord – Ajax | Eredivisie | 1-1

Voetbal vandaag live op TV

Naast de klassieker zijn er nog meer live-wedstrijden op TV vandaag. Benieuwd naar het volledige overzicht? Bekijk het programma van alle live voetbalwedstrijden vandaag op TV.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *