Meteen naar de inhoud
Home » Nieuws » Feyenoord – Ajax op TV: Bekijk de Klassieker GRATIS

Feyenoord – Ajax op TV: Bekijk de Klassieker GRATIS

  Feyenoord-Ajax gratis kijken? Bekijk de Klassieker GRATIS. Wil je Feyenoord – Ajax vandaag live kijken? Dat kan! Vandaag staat in de Eredivisie de Klassieker Ajax – Feyenoord op het programma. De Klassieker is de naam waaronder de wedstrijden tussen Ajax en Feyenoord bekend staan. Dit komt door de grote rivaliteit tussen de beide clubs. De Klassieker krijgt altijd veel aandacht. Op TV en online wordt er ruim aandacht besteed aan de topwedstrijd. De wedstrijd wordt gespeeld in de De Kuip in Rotterdam en begint om 20:00 uur. Een uur van tevoren begint de voorbeschouwing al. Na afloop is er ook een uitgebreide samenvatting en nabeschouwing van Feyenoord-Ajax.

  Ajax – Feyenoord op TV
  Klassieker gratis op tv

  Feyenoord – Ajax gratis kijken: Bekijk de Klassieker GRATIS

  Feyenoord-Ajax staat vandaag op het programma. Het is altijd één van de mooiste wedstrijden van het seizoen. Beide clubs zijn in topvorm en verloren al lange tijd geen wedstrijd in de Eredivisie. Ajax doet het onder de opvolger van Alfred Schreuder, Heitinga, heel goed. Ook Feyenoord wint aan één stuk door. Dit maakt Ajax-Feyenoord natuurlijk nog spannender. Nu gaat het niet om een competitiewedstrijd, maar om de halve finale van de KNVB Beker. De clubs staan bovendien eerste en tweede in de Eredivisie. Dit geeft maar weer aan hoe erg de clubs aan elkaar gewaagd zijn. Op 19 maart 2023 speelden beide clubs ook al tegen elkaar. Toen werd de wedstrijd gespeeld in de Johan Cruijff ArenA. Ajax had dus het thuisvoordeel. Desondanks won Feyenoord de wedstrijd met 2-3. De Rotterdammers zetten daarmee een grote stap richting het kampioenschap.

  De Klassieker op TV kijken

  Wil je de klassieker live op TV kijken? Dat kan! De wedstrijd wordt live uitgezonden op ESPN 1 en FOX. ESPN 1 is onder andere te zien bij de volgende providers:

  Bij al deze providers kun je extra pakketten afsluiten om allerlei sport live te kijken. Niet alleen voor de Klassieker kun je bij deze providers terecht, maar ook voor andere voetbalwedstrijden en competities. Bovendien kun je ook andere sporten kijken.

  De klassieker gratis bij ESPN

  Wil je Ajax – Feyenoord gratis op ESPN 1 kijken? De wedstrijd wordt live uitgezonden op ESPN 1. ESPN 1 is tegenwoordig gratis bij alle providers. Om ESPN 1 te kunnen kijken heb je geen abonnement nodig op ESPN Compleet. Je kunt wel kiezen voor een abonnement op ESPN Compleet. Je hebt dan de beschikking over ESPN 2 t/m ESPN 4. Daarnaast kun je natuurlijk ook dan gewoon de gratis wedstrijden op ESPN 1 kijken. Je vindt ESPN 1 op de volgende kanalen:

  ProviderKanaalKijk live
  Canal Digitaal401>>> 
  Online.nl401>>> 
  Ziggo421>>> 
  KPN221>>> 
  Youfone21>>> 
  T-Mobile150>>> 
  Op welke zender is de halve finale van beker tussen Feyenoord en Ajax.: Zenderoverzicht

  ESPN besteed uitgebreid aandacht aan de klassieker. Het programma van AFC Ajax – Feyenoord bij ESPN:

  • 17.00 uur: Samenvatting Ajax – Feyenoord (Eredivisie)
  • 18.30 uur: Voorbeschouwing Feyenoord-Ajax (halve finale beker)
  • 20.00 uur: Feyenoord – Ajax LIVE
  • 21.55 uur: Nabeschouwing,interviews en analyses Feyenoord-Ajax

  Feyenoord – Ajax bij KPN

  Wil je Feyenoord – Ajax live bij KPN kijken? Bij KPN heb je een abonnement nodig op ESPN Compleet. De wedstrijd wordt uitgezonden op het open kanaal van ESPN en op FOX. Je vindt FOX op kanaal 16. De Klassieker bij KPN is te zien op ESPN 1 (gratis). Je vindt ESPN 1 op kanaal 221 en kanaal 14.

  Feyenoord – Ajax bij Ziggo

  Wil je de Klassieker bij Ziggo kijken? Ook bij Ziggo kijk je tegenwoordig GRATIS naar ESPN 1. Ook de halve finale tussen Feyenoord en Ajax wordt live uitgezonden op ESPN. Daarnaast is de wedstrijd ook te zien op FOX. Bekijk de mogelijkheden voor het kijken van de Klassieker hier.

  Feyenoord-Ajax gratis kijken

  Wil je Feyenoord-Ajax gratis kijken? Dat kan bij een aantal providers. Bij sommige TV-providers zit ESPN 1 namelijk in het basispakket. Ajax-Feyenoord wordt uitgezonden op ESPN 1 en FOX. Je vindt ESPN 1 (gratis) hier:

  • KPNkanaal 14
  • Ziggo: Kanaal 421
  • Telfortkanaal 14
  • XS4ALL: kanaal 14
  • T-Mobile: kanaal 150
  • Canal Digitaal: kanaal 405
  • Online.nl: kanaal 405
  • Youfone: kanaal 19

  LIVESTREAM AJAX – FEYENOORD

  Je kunt Feyenoord – Ajaxook via een livestream op internet bekijken. De klassieker online kijken? Je kunt de Klassieker onder andere kijken via KPN iTV of via Ziggo Go. Ook kun je de klassieker via andere kanalen kijken. Wij geven je een overzicht:

  Gratis Ajax – Feyenoord streamen

  Ben je op zoek naar een livestream van Ajax-Feyenoord en wil je de klassieker streamen? Er zijn natuurlijk vele opties om een stream van Ajax-Feyenoord te kijken. Daarom hebben we voor jou een overzicht gemaakt hoe je de wedstrijd het beste kunt streamen. Je wilt natuurlijk de best mogelijke stream voor de Klassieker hebben. Bovendien vertellen we je of het een gratis of betaalde stream van de Klassieker is.

  Legale stream Klassieker

  Je kunt de klassieker tussen Ajax en Feyenoord op meerdere manieren legaal streamen. Veel providers bieden namelijk ook de mogelijkheid aan om de wedstrijd op jouw telefoon, tablet, laptop of pc te streamen. Ben je op zoek naar een legale stream van de Klassieker? Dan kun je bij de volgende providers terecht:

  ProviderLivestream viaStream live
  KPNKpn iTV>>>
  ZiggoZiggo Go>>>
  T-MobileT-Mobile Anywhere>>>
  Online.nlOnline TV App>>>
  YouFoneYoufone TV app>>>
  Canal DigitaalCanal Digitaal App>>>
  Overzicht stream Ajax-Feyenoord per provider

  Illegale stream Klassieker

  Natuurlijk zijn er ook tal van illegale streams te vinden op het internet. Toch kun je beter geen gebruik maken van een illegale stream voor Ajax-Feyenoord. Om verschillende redenen is het onverstandig om een illegale stream van de Klassieker te gebruiken. Wij sommen voor jou op waarom je de Klassieker beter niet zo kunt streamen:

  1. Allereerst is het natuurlijk illegaal om een illegale stream van Ajax-Feyenoord te kijken. Je bent dus strafbaar.
  2. Door de tv-inkomsten steun je indirect het voetbal en jouw favoriete club. Bovendien steun je de Eredivisie door het betalen voor voetbalwedstrijden.
  3. Illegale streams worden vaak aangeboden op schimmige websites. Deze websites zijn vaak niet “veilig” en er kunnen virussen op de websites zitten.
  4. Om ervoor te zorgen dat jij niet naar illegale streams hoeft te kijken kun je in ons voetbalwedstrijden overzicht precies zien waar welke wedstrijd uitgezonden wordt.

  Voetbal vandaag live op TV

  Naast de klassieker zijn er nog meer live-wedstrijden op TV vandaag. Benieuwd naar het volledige overzicht? Bekijk het programma van alle live voetbalwedstrijden vandaag op TV.

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *