Ga naar de inhoud
Home » Nieuws » VIDEO: Samenvatting Nederland – Ecuador WK 2022

VIDEO: Samenvatting Nederland – Ecuador WK 2022

VIDEO: Samenvatting Nederland – Ecuador WK 2022 kijken? Op 25 november 2022 speelde het Nederlands Elftal in poule A op het WK 2022 in Qatar de tweede poulewedstrijd van het toernooi. Oranje nam het op tegen Ecuador, misschien wel de sterkste tegenstander in de poule.

VIDEO: Samenvatting Nederland – Ecuador WK 2022

Samenvatting Nederland – Ecuador WK 2022

In de tweede poulewedstrijd van het Nederlands Elftal op het WK 2022 in Qatar speelde Oranje tegen Ecuador. Net als Nederland wist ook Ecuador de eerste groepswedstrijd te winnen. Bij winst plaatst Nederland zich voor de achtste finale van het WK. Bekijk de samenvatting van NederlandEcuador hieronder:

VIDEO: Samenvatting Nederland – Ecuador WK 2022

Bekijk de video van de samenvatting van Nederland – Ecuador op het WK 2022:

Video: Samenvatting Nederland – Ecuador WK 2022 Qatar

Twee doelpogingen Nederlands Elftal

Het Nederlands Elftal heeft in de WK poulewedstrijd tegen Ecuador een dramatische prestatie geleverd. Oranje haalde een diepterecord. In de hele wedstrijd kwam Oranje tot slechts twee doelpogingen. Nooit eerder haalde het Nederlands Elftal zulke slechte cijfers op een WK.

Diepte record Nederlands Elftal

In de wedstrijd tegen Ecuador kwam het Nederlands Elftal tot slechts twee kansen. Dit is nog nooit eerder gebeurd in een WK wedstrijd. De wedstrijd was dan ook niet echt spectaculair. Als Oranje kans wil maken op de WK finale of zelfs de wereldtitel is er nog een hoop werk aan de winkel. Bondscoach Louis van Gaal zal een konijn uit de hoge hoed moeten toveren om het Nederlands Elftal aan het voetballen te krijgen.

Ecuador beter dan Nederland

Is Ecuador beter dan Nederland? Nou nee, Ecuador is niet beter dan Nederland. Maar het Nederlands Elftal weet dit jaar nog geen indruk te maken. Natuurlijk is Memphis Depay nog niet fit genoeg om 90 minuten te spelen. Maar het mag natuurlijk niet zo zijn dat het allemaal van één speler afhangt.

Gaat Nederland door op het WK?

Nederland moet nu in de laatste poulewedstrijd aan de bak. Dit is gelukkig wel tegen het zwakke Qatar. Dat is voor Oranje een goede mogelijkheid om zelfvertrouwen op te doen. Laten we hopen dat het Nederlands Elftal met grote cijfers van het gastland kan winnen. Misschien dat de Oranjekoorts dan ook weer wat aanzwengelt.

Laatste poulewedstrijd Oranje

Het Nederlands Elftal komt in ieder geval nog één keer in actie op het WK 2022 in Qatar. In de laatste poulewedstrijd op 29 november 2022 neemt het Nederlands Elftal het op tegen gastland Qatar. Een wedstrijd die op papier voor Oranje eenvoudig te winnen moet zijn. Nederland wil graag eerste eindigen in de poule om zo Engeland te ontlopen in de achtste finales.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *