Ga naar de inhoud
Home » Nieuws » VIDEO: Louis van Gaal knuffelt journalist Senegal

VIDEO: Louis van Gaal knuffelt journalist Senegal

VIDEO: Louis van Gaal knuffelt journalist Senegal. Tijdens een persconferentie van Louis van Gaal op het WK 2022 was er een opmerkelijk moment. Tijdens een interview met Louis van Gaal was er een journalist uit Senegal die ook een vraag had voor de bondscoach. Althans dat dacht iedereen. De jonge Senegalese verslaggever had namelijk helemaal geen vraag voor Louis.

VIDEO: Louis van Gaal knuffelt journalist Senegal

Louis van Gaal knuffelt journalist Senegal

De journalist uit Senegal zei dat hij geen vraag had voor de bondscoach. Hij wilde alleen even zeggen dat hij een groot fan is van Louis van Gaal. De bondscoach kan de opmerking van de Senegalese verslaggever duidelijk waarderen en zegt dat hij hem straks een knuffel gaat geven. De journalist uit Senegal is Papa Mahmoud Gueye.

VIDEO: Louis van Gaal knuffelt verslaggever Senegal

Bekijk de video waarin Louis van Gaal een journalist uit Senegal een knuffel geeft:

VIDEO: Louis van Gaal knuffelt journalist Senegal

Journalist Senegal fan van Louis van Gaal

De journalist uit Senegal geeft aan dat hij een groot fan is van Louis. Nou zijn complimenten natuurlijk altijd aan het goede adres bij de bondscoach. Toch reageerde Louis van Gaal zichtbaar geroerd door de opmerking van de Senegalese verslaggever.

De journalist van Senegal was aanwezig bij de persconferentie na afloop van de wedstrijd Senegal – Nederland.

De journalist uit Senegal zegt:

“Hoi Louis, ik ben Mahmoud Gueye uit Senegal. Ik ben een jonge journalist die net begonnen is en ik heb geen vraag voor jou. Het is gewoon de mogelijkheid om jou te vertellen dat ik al mijn hele leven een groot fan ben van jou. Zelfs nu je ons (Senegal) het eerste WK verlies hebt bezorgd. “

Louis van Gaal reageert daarop:

“Nou, ik kan je een dikke knuffel geven direct. Want ja, ik vind het wel leuk dat je dat zegt. En dat meen ik serieus. Dat gebeurt niet vaak. Dus we gaan elkaar lekker knuffelen direct.”

Vervolgens wordt er gelachen in de zaal.

Van Gaal knuffel na persconferentie

Louis van Gaal hield zijn woord. Aan het einde van de persconferentie ging van Gaal naar de journalist uit Senegal toe en gaf hem een knuffel. Er volgt een groot applaus van de andere aanwezigen bij de persconferentie. Na de knuffel bedanken beide heren elkaar. De dag van de verslaggever van Senegal kan na de knuffel niet meer stuk.

Oranjewinter knuffel Louis van Gaal

Ook de mannen van de Oranjewinter, een dagelijkse show rondom het WK, konden de actie van Louis van Gaal waarderen:

Knuffel Louis van Gaal oranjewinter

Senegal WK 2022

Senegal zit samen met het Nederlands Elftal in poule A tijdens het WK 2022. Dit verklaart ook waarom er een verslaggever uit Senegal bij de persconferentie aanwezig was. Het Nederlands Elftal speelde zijn eerste WK wedstrijd tegen Senegal en won met 2-0. De overige landen in de poule van Oranje zijn Qatar en Ecuador. Oranje speelt in de groepsfase van het WK op 21, 25 en 29 november.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *