Ga naar de inhoud
Home » Nieuws » Verenigde Staten – Oranje Leeuwinnen ’s nachts kijken op de KNVB Campus

Verenigde Staten – Oranje Leeuwinnen ’s nachts kijken op de KNVB Campus

Wil je de Verenigde Staten – Oranje Leeuwinnen ’s nachts kijken op de KNVB Campus? Het WK 2023 voor vrouwen staat op het punt van beginnen. Het WK 2023 wordt gehouden in Australië en Nieuw-Zeeland en dit betekent natuurlijk dat er een groot tijdsverschil is met Nederland. Zo groot zelfs dat de wedstrijden op het WK veelal ’s nachts of ’s ochtends gespeeld worden.

Ook de wedstrijd tussen Nederland en de Verenigde Staten is ’s nachts. De KNVB heeft daarom een mooi evenement bedacht om tóch op een leuke manier de WK-wedstrijd tussen Oranje en de VS te kunnen kijken. Je kunt namelijk ’s nachts op de KNVB Campus in Zeist naar de VS-Nederland kijken. Op een speciaal georganiseerd evenement dat heet “Night @ the Campus” kun jij samen met vrienden naar de WK wedstrijd van de Oranje Leeuwinnen kijken. Night @ the Campus is op 27 juli 2023. Het evenement begint om 21:40 uur en duurt tot 05:54 uur. Voor het evenement zijn tickets te koop.

 • Wat: Night @ The Campus.
 • Waar: KNVB Campus in Zeist.
 • Datum: 27 juli 2023.
 • Tijd: Van 21:40 uur tot 05:54 uur.
 • Optredens: DJ La Fuente, BENR en meer…
 • Live: Verenigde Staten – Nederland op groot scherm.
Verenigde Staten – Oranje Leeuwinnen ’s nachts kijken
Bron: Twitter

Verenigde Staten – Oranje Leeuwinnen ’s nachts kijken

Wil je de WK wedstrijd Verenigde Staten – Oranje Leeuwinnen ’s nachts kijken? Dat kán! Je kunt samen met je vrienden, vriendinnen, voetbalelftal of familie gezellig samen ’s nachts naar de WK wedstrijd kijken.

De WK wedstrijd tussen de VS en Nederland wordt ’s nachts gespeeld. De wedstrijd begint om 03:00 uur Nederlandse tijd. Natuurlijk wil jij als groot Oranje fan ook de wedstrijd tegen topfavoriet VS live volgen. Daarom kun je de wedstrijd samen met andere uitzinnige oranje fans live kijken. De KNVB heeft namelijk  een evenement georganiseerd.

Het evenement vindt plaats op de KNVB Campus in Zeist. Naast het kijken naar de WK wedstrijd is het dus ook nog eens een unieke kans om de KNVB Campus te bekijken. Bovendien zullen er ook allemaal artiesten optreden.

Over de VS-Oranje Leeuwinnen

De wedstrijd tussen de Verenigde Staten en de Oranje Leeuwinnen is de tweede groepswedstrijd in Groep E van het WK 2023. De Leeuwinnen zitten in groep E samen met Vietnam, de Verenigde Staten en Portugal. De wedstrijd tegen de Verenigde Staten is de absolute topwedstrijd uit de groep. Op het vorige WK stonden Nederland en de Verenigde Staten nog tegenover elkaar in de WK-finale. Toen won de VS met 2-0. De VS wordt ook wel als topfavoriet gezien voor het komende WK.

Wat is Night @ the Campus?

Night at the Campus is een initiatief vanuit de KNVB om met zijn allen de Oranje Leeuwinnen te kijken. De KNVB Campus in Zeist wordt hiervoor eenmalig omgetoverd tot een prachtige nachtelijke setting. De presentatie van de avond is in handen van ex-international Rocky Hehakaija. Er is onder meer een Silent Disco, muziekoptredens en een uitgebreide voorbeschouwing van de wedstrijd. Natuurlijk kun je de poulewedstrijd van de Oranje Leeuwinnen ook op een groot scherm kijken. De wedstrijd van de Leeuwinnen begint om 03:00 uur. Na afloop van de wedstrijd volgt een “cooling

Programma Night @ The Campus

Het programma voor Night @ The Campus op de KNVB Campus in Zeist bestaat onder andere uit:

 • Begin: 21:40 uur (met zonsondergang).
 • Muziek van onder meer DJ La Fuente en BENR.
 • Een Silent Disco (Disco met koptelefoon op).
 • Presentatie door voormalig international Roxannae “Rocky” Hehakaija.
 • Een uitgebreide voorbeschouwing.
 • Vanaf 03:00 uur VS – Oranje Leeuwinnen LIVE.
 • Na afloop van de wedstrijd een “cooling down”.
 • Einde: 05.54 uur (als de zon weer opkomt).

Tickets Night @ The Campus

Tickets zijn vooralsnog beschikbaar. Via de website van onsoranje zijn nog tickets verkrijgbaar om de wedstrijd VS – Nederland in Zeist te kijken. Dit is natuurlijk een uitgelezen mogelijkheid om samen met een groep vrienden en vriendinnen de wedstrijd live te kijken. Bestel je tickets HIER.

The Oranje Beat

 Het evenement is onderdeel van de campagne “The Oranje Beat”. Dit is de slogan waarmee de KNVB de afstand tot het WK wil verkleinen. Dit doen ze door mee te gaan met “the beat” van de Oranje Leeuwinnen, dus door hetzelfde ritme aan te houden. Het WK 2023 voor vrouwen begint op 20 juli 2023 en de finale is op 20 augustus 2023. De wedstrijden van de Oranje Leeuwinnen zijn live op tv te zien.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *