Ga naar de inhoud
Home » Nieuws » Tyfoon nadert de Olympische Spelen in Tokio, dit zijn de gevolgen

Tyfoon nadert de Olympische Spelen in Tokio, dit zijn de gevolgen

Tyfoon nadert de Olympische Spelen in Tokio: Dit moet je erover weten. Er is een flinke tropische storm, ook wel tyfoon genoemd, op weg naar de Olympische Spelen in Tokio. Dit heeft vooral voor de Olympische watersporten gevolgen. De surfers in het Olympische Surftoernooi lijken er blij mee, maar voor andere sporten heeft het andere gevolgen. Dit moet je weten over de Tyfoon op de OS Tokio 2021.

Tyfoon Olympische Spelen Tokio 2021

Tropische storm nadert de Olympische Spelen in Tokio

De volgende tegenslag voor de Olympische Spelen in Tokio staat alweer voor de deur. De Tyfoon Nepartak is zich op dit moment aan het vormen op zee ten zuidoosten van Tokio. Hoe heftig de storm zal zijn is op dit moment nog onduidelijk. Het is namelijk nog afwachten hoe de storm zich gaat ontwikkelen.

Weersverwachting Tokio 2021

Volgens het Joint Typhoon Warning Centre onder leiding van de Amerikaanse Marine en Luchtmacht heeft zich ten zuidoosten van Japan een Tyfoon gevormd. Deze kan vervolgens begin van de komende week het vaste land van Japan bereiken. Volgens de laatste voorspellingen kan de tropische storm windsnelheden tot 74 km per uur bereiken.

Gevolgen Tyfoon Olympische Spelen Tokio 2021

De organisatie van de Olympische Spelen heeft alvast voorbereidingen getroffen. Zo zijn de roeiwedstrijden van maandag al vervroegd naar zaterdag en zondag. Daarnaast houdt de organisatie rekening met het verplaatsen van de Olympische Triatlon.

Olympische Windsurf wedstrijd Tyfoon

De Olympische surfers zijn daarentegen wel heel enthousiast. De storm kan van een betere wind zorgen en bovendien kunnen er hogere golven zijn. Dit kan voor veel spektalen zorgen bij het Olympisch windsurf toernooi 2021. Het Olympisch windsurftoernooi gaat vannacht verder, om 00:00 uur.

Nieuwe ramp Tokio 2021

Nadat eerder het coronavirus al voor een groot deel roet in het eten gooide, staat er nu dus een tropische storm voor de deur. Ondanks dat de organisatie van de Olympische Spelen aangeeft dat er voldoende maatregelen zijn genomen, is het natuurlijk wel weer een tegenslag voor de Olympische Spelen in Tokio 2021.

Tyfoon Olympische Spelen Tokio 2021 – Nepartak

De Tyfoon Nepartak zal naar verwachting maandag te merken zijn op de Olympische Spelen in Tokio. Wat de exacte impact en gevolgen van de orkaan zullen zijn is nog even afwachten. De organisatie van de Olympische Spelen geeft aan dat zij op alles zijn voorbereid.

Olympische Spelen live volgen?

Altijd op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen op de Olympische Spelen van Tokio 2021? Wij hebben voor jou het uitzendschema van de Olympische Spelen uitgezocht. Zo weet je precies waar en wanneer je de OS Tokio 2021 kunt volgen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *