Ga naar de inhoud
Home » Olympische Spelen 2021 (Tokio 2021) » Olympische Spelen Vandaag

Olympische Spelen Vandaag

Olympische Spelen vandaag: Bekijk het programma van de Olympische Spelen vandaag. Welke Nederlanders komen vandaag in actie op de Olympische Spelen? Wij houden jou op de hoogte van welke Nederlandse sporters vandaag op de Olympische Spelen in actie komen. Ook vertellen we je wat er voor morgen op de Olympische Spelen te gebeuren staat. Let op: alle tijden zijn Nederlandse tijden (in Tokio is het 7 uur later dan in Nederland).

Bekijk ook: Olympische Winterspelen Peking 2022 vandaag

Olympische Spelen vandaag

Olympische Spelen Vandaag

Welke Olympiërs van Team NL moeten vandaag spelen op de Olympische Spelen? Wij geven jou iedere dag een update over het programma van Team NL op de Olympische Spelen in Tokio 2021. Daarnaast besteden we uitgebreid aandacht aan de medailles die Nederland kan gaan veroveren op de OS Tokio 2021.

Programma Olympische Spelen vandaag (vannacht en morgenochtend)

Ben je op zoek naar het programma van de Olympische Spelen van vandaag? Door het tijdsverschil vinden de Olympische sporten vaak in de nacht plaats. Om te zorgen dat je toch op tijd op de hoogte bent van het volledige programma van de Olympische Spelen van de volgende dag, kun je deze iedere dag rond 17:00 uur hier op de website vinden. Meestal beginnen de Olympische Spelen namelijk net na middernacht. Door onze updates hoef je dus niets meer te missen van de Olympische Spelen. Bovendien hebben we uitgezocht waar je de Olympische Spelen van vandaag live kunt kijken. Het programma van de Olympische Spelen van vannacht vind je hieronder:

Programma Nederlanders vandaag

Welke Nederlanders komen vannacht in actie op de Olympische Spelen? In het artikel over Team NL van vandaag besteden we ook aandacht aan de Nederlanders die die dag in actie komen.

Naast de live-uitzendingen van Olympische Spelen zijn er ook een groot aantal talkshows, sportprogramma’s en andere tv-shows die in het teken staan van de Olympische Spelen in Tokio 2021. Alle programma’s bekijken? Alles over de Olympische Spelen op TV.

Medaillekansen vandaag – OS Tokio 2021

Tenslotte hebben we speciale aandacht aan de Nederlandse atleten die in aanmerking komen voor een Olympische medaille. Bovendien houden we in onze Olympische medaillespiegel precies bij hoeveel medailles Nederland gewonnen heeft op de Olympische Spelen. Ook lichten we toe welke sporters voor Team NL deze medailles in de wacht hebben gesleept.

Afgeronde evenementen OS Tokio 2021

Hier komen alle reeds afgeronde evenementen op de Olympische Spelen te staan. Je kunt daar alle Olympische dagen nog eens rustig terugkijken.

Alles over de Olympische Spelen in Tokio

Deze pagina wordt met zorg samengesteld door ons team van vrijwilligers. Wij hopen dit zo foutloos mogelijk te doen, maar het kan natuurlijk voorkomen dat er een foutje is gemaakt. Onze excuses daarvoor. Daarnaast proberen wij jou zoveel mogelijk op de hoogte te houden van de Olympische Spelen in Tokio 2020.

Wanneer zijn de Olympische Spelen?

De Olympische Spelen in Tokio 2021 zijn van 23 juli tot 8 augustus. In die periode zullen wij iedere dag precies vertellen wat er op het programma staat en welke medaillekansen de Nederlandse Ploeg (Team NL). Bovendien zullen we jou voorzien van nieuws en achtergronden rond de Olympische Spelen. Uiteraard zullen wij ook speciale aandacht besteden aan het Olympisch Voetbaltoernooi.

Overal en altijd de Olympische Spelen kijken?

Wil je de Olympische Spelen iedere dag live volgen en geen moment missen? Dat kán. Via verschillende Nederlandse & Buitenlandse zenders kun je alles zien van de Olympische Spelen. Daarnaast zijn er verschillende livestreams en apps die de OS Tokio 2021 uitzenden. Bekijk alles over het uitzendschema van OS Tokio 2021.

Team NL vannacht Olympische Spelen

Ben je benieuwd naar de sporters die namens Team NL meedoen aan de Olympische Spelen Tokio 2021? Bekijk dan alle sporters van Team NL op de Olympische Spelen 2021.