Ga naar de inhoud
Home » Olympische Spelen 2022 Peking (Beijing) » Olympische Spelen vandaag

Olympische Spelen vandaag

Olympische Spelen vandaag: Welke Nederlanders komen vandaag namens Team NL in actie op de Olympische Spelen 2022 in Peking? Wij geven jou dagelijks een update van welke Nederlandse atleten in actie komen op de Spelen 2022 in Beijing. Ook vertellen we je alvast waar je morgen naar uit kunt kijken. Let op: de genoemde tijden zijn Nederlandse tijden. (Het is in Peking, China 7 uur later dan in Nederland).

Olympische Spelen vandaag

Olympische Spelen vandaag

Welke Nederlandse sporters komen vandaag in actie op de Winterspelen 2022 in Peking? Wij geven jou dagelijks een overzicht van de Nederlanders die in actie gaan komen op de Olympische Winterspelen. Ook geven we aan of er medailles te winnen zijn. Zo ben je in één  overzicht helemaal op de hoogte van de Olympische Spelen 2022 en hoef je geen moment te missen.

Programma Olympische Spelen 2022 (Vannacht en morgen)

Ben je op zoek naar  het programma van de Olympische Winterspelen in Peking van vandaag? Door het tijdsverschil vinden veel sporten al in de nacht of in de vroege ochtend plaats. Om te zorgen dat je toch op de hoogte bent van alle Nederlanders die in actie komen op de Spelen in Beijing, zullen we elke dag rond 17:00 uur een programma van de nacht/dag erna vinden. De Olympische Winterspelen beginnen namelijk meestal al iets na middernacht. Ook hebben we voor jou uitgezocht waar je de Olympische Spelen live kunt kijken. Het programma van de Olympische Spelen 2022 in Peking vind je hieronder:

Programma Nederlanders vandaag Olympische Winterspelen 2022

Ben je benieuwd naar wanneer de Nederlanders in actie komen op de Winterspelen 2022 in Peking? Wij hebben voor jou uitgezocht welke Nederlanders er vannacht in actie komen op de Spelen. In het artikel besteden we speciale aandacht aan de atleten van Team NL.

Naast de live-uitzendingen van de Olympische Spelen zijn er natuurlijk ook veel talkshows en andere praatprogramma’s die aandacht besteden aan de Olympische Spelen. Bovendien kun je kijken naar samenvattingen van de verschillende sporten die je gemist hebt. Wil je alle programma’s bekijken? Lees dan alles over de Olympische Spelen op TV.

Volledige programma Olympische Winterspelen 2022 (OS 2022)

Het volledige programma van de Olympische Spelen 2022 in Beijing is:

 • Alpine skiën (6-19 februari)
 • Bobsleeën (13-20 februari)
 • Biathlon (5-19 februari)
 • Cross Country skiën (5-20 februari)
 • Curling (2-20 februari)
 • Freestyle skiën (3-19 februari)
 • Kunstschaatsen (4-20 februari)
 • Noorse combinatie (9, 15 en 17 februari)
 • Rodelen (5-10 februari)
 • Schansspringen (5-14 februari)
 • Schaatsen (5-19 februari)
 • Shorttrack (5-16 februari)
 • Skeleton (10-12 februari)
 • Snowboarden (5-15 februari)
 • IJshockey (3-20 februari)

Wil je weten wanneer de Nederlanders in actie komen? Bekijk dan Team NL op de Olympische Spelen.

Medaillekansen vandaag – Peking 2022

Tenslotte vertellen we je uiteraard ook welke medailles er die dag te winnen zijn voor Team NL. Nederlanders die een vandaag een medaille kunnen winnen geven we speciale aandacht. Dit zijn natuurlijk hoogtepunten van de Winterspelen die jij als fan niet wilt missen. Bovendien kun je in onze medaillespiegel Team NL precies zien hoeveel medailles Nederland gewonnen heeft op de Winterspelen. Ook vertellen we ja wie er namens Nederland een medaille in de wacht hebben gesleept.

Afgeronde evenementen OS 2022

Hier komt een overzicht van alle afgeronde evenementen op de Olympische Winterspelen. Je kunt daar alle Olympische dagen nog eens rustig terugkijken:

Alles over de Winterspelen in Beijing

Deze pagina wordt met zorg samengesteld en bijgehouden door een team van vrijwilligers. Het kan natuurlijk voorkomen dat er een foutje is gemaakt, onze excuses daarvoor. Zie je iets wat niet klopt of heb je nog op- of aanmerkingen? Laat het ons dan gerust weten in de reacties onderaan deze pagina.

Wanneer zijn de Olympische Winterspelen 2022?

De Olympische Winterspelen in Beijing/Peking worden gehouden van 4 februari 2022 tot en met 20 februari 2022. In deze periode zullen we jou dagelijks op de hoogte houden van alle ontwikkelingen rondom Team NL. Bovendien geven we je het programma voor de komende dag zodat je in één overzicht ziet welke Nederlanders in actie gaan komen op de Winterspelen.

Overal en altijd de Olympische Winterspelen kijken?

Wil je de Olympische Winterspelen live kijken en geen moment missen? Wij hebben voor jou uitgezocht op welke zenders je allemaal kunt kijken naar de Winterspelen 2022. Via diverse tv-kanalen, apps en online kun je de Winterspelen live volgen. Bekijk het volledige uitzendschema Winterspelen 2022.

Team NL vannacht Olympische Spelen 2022 Peking.

Wil je weten wie er namens Team NL allemaal in actie gaan komen op de Winterspelen in Peking (Beijing)? Bekijk dan onze speciale Team NL pagina. Hier vind je een duidelijk overzicht van welke atleten er actief zijn op de Winterspelen en aan welke sporten, onderdelen of disciplines zij in actie gaan komen.