Ga naar de inhoud
Home » Nieuws » Memphis Depay heeft nu ook gouden nummer 10 op zweetband

Memphis Depay heeft nu ook gouden nummer 10 op zweetband

  • door

Memphis Depay heeft op zijn zweetband nu ook zijn rugnummer in het goud laten aanbrengen. Op de zweetband van Memphis Depay is nu in het goud ook nummer 10 te zien.

Dit is de nieuwste ontwikkeling in de rage rondom de “Memphis-Depay-juichband”, die al heel populair is onder Oranje fans.

Nederland speelt morgen om 15:00 uur de eerste EK wedstrijd tegen Polen. Ook dan zal Memphis Depay de zweetband met nummer 10 waarschijnlijk dragen.

Memphis Depay Zweetband nummer 10

Nummer 10 op zweetband Memphis Depay

Memphis Depay heeft zijn zweetband een “upgrade” gegeven. In het Nederlands Elftal speelt Depay met rugnummer 10 en dat nummer is nu ook terug te zien op de zweetband die Depay op zijn hoofd draagt.

Memphis had de witte zweetband voor het eerst op in de oefenwedstrijd van Nederland tegen Canada (4-0). Er was een hoop te doen over de band.

Reactie Depay op zweetband

Memphis Depay zelf vindt alle ophef over zijn zweetband maar overdreven. In een reactie zei Depay: “,,Ik snap niet waarom het nu opeens wel belangrijk is. Who cares? Ik voel me er goed bij. Zie het gewoon als een nieuwe look. Het houdt ook het zweet van mijn hoofd, dus het is ook nog functioneel. En mijn vriendin zegt dat ze het mooi vindt staan, dat is voor mij ook niet onbelangrijk”.

Reactie Ronald Koeman op zweetband Depay

Bondscoach Ronald Koeman heeft aangegeven dat hij het geen probleem vindt dat Memphis met een zweetband op voetbalt tijdens het EK in Duitsland. In eerste instantie zei de bondscoach dat hij er niet zo blij mee was. Dit kwam vooral doordat Memphis de bondscoach verraste met zijn zweetband. Koeman gaf op zijn beurt aan dat hij niet van verrassingen houdt.

Nu heeft Ronald Koeman aangegeven dat hij een kort gesprek heeft gehouden met Depay en dat voor hem daarmee de kous af is.

De Memphis Depay zweetband is enorm populair

Onder Oranje-fans is de Memphis Depay zweetband enorm populair. De witte “Memphis juichband”, zoals de hoofdband door veel fans genoemd wordt, is niet aan te slepen. Veel webshops hebben aangegeven dat de witte zweetbanden niet aan zijn te slepen. Het aantal bestellingen is enorm gestegen en sommige webshops hebben al duizenden witte zweetbanden verkocht.

Nummer 10 zweetband Memphis Depay

Memphis Depay had de witte zweetband met gouden nummer 10 voor het eerst op tijdens de training van Oranje in Wolfsburg.

Het Nederlands Elftal speelt zondag 16 juni de eerste EK-wedstrijd tegen Polen. Ook dan zal Memphis waarschijnlijk de nieuwe zweetband met nummer 10 dragen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *