Ga naar de inhoud
Home » Nieuws » FOTO’S: Coach Senegal lijkt op Snoop Dogg

FOTO’S: Coach Senegal lijkt op Snoop Dogg

De coach van Senegal lijkt op Snoop Dogg. De bondscoach van Senegal op het WK 2022 kwam tijdens de poulewedstrijd Senegal – Nederland vaak in beeld. Het viel veel mensen vervolgens op dat de bondscoach van Senegal wel heel veel gelijkenissen vertoonde met de bekende rapper Snoop Dogg. Twitter explodeerde en stond vol met afbeeldingen met overeenkomsten tussen Snoop Dogg en de coach van Senegal: Aliou Cissé.

Coach Senegal Snoop Dogg
Bron: twitter

Coach Senegal lijkt op Snoop Dogg

Op Social Media is veel ophef ontstaan over de bondscoach van Senegal: Aliou Cissé. De trainer van Senegal lijkt namelijk verdacht veel op de bekende rapper Snoop Dogg. Ook Snoop Dogg heeft zelf ook gereageerd op de vergelijking tussen hem en de bondscoach. Senegal speelde in de eerste groepswedstrijd op het WK 2022 tegen Oranje. Daardoor is de vergelijking ook in Nederland groot nieuws geworden. De overeenkomsten tussen de rapper en de bondscoach vielen veel mensen op. En zeg nou eerlijk, ze hebben ook wel iets van elkaar weg.

FOTO’S: Coach Senegal lijkt op Snoop Dogg

We hebben een aantal foto’s verzameld van de vergelijking tussen de coach van Senegal en de Amerikaanse rapper. Bekijk de foto’s van Aliou Cissé (bondscoach Senegal) en Snoop Dogg. De vergelijking komt misschien als een verrassing, maar Snoop Dogg doet wel vaker andere dingen dan rappen. Zo bracht hij eerder al een kookboek uit. Ook speelde hij rolletjes in films.

Aliou Cissé vs Snoop Dogg

Snoop Dogg heeft inmiddels ook gereageerd op de vergelijking tussen hem en de bondscoach van Senegal. Omdat Twitter explodeerde na de vergelijking tussen beide heren reageerde Snoop Dogg met een tweet op de vergelijking:

Coach Nederland – Senegal

De coach van Senegal kreeg voor het eerst veel bekendheid in de eerste poulewedstrijd op het WK 2022. Toen nam Senegal het op tegen het Nederlands Elftal. Twitter ging helemaal los toen de coach van Senegal in beeld kwam.

Wie is de coach van Senegal?

Aliou Cissé is een voormalig profvoetballer. In zijn carrière speelde hij onder meer voor Paris Saint-Germain, Lille, Birmingham City en Portsmouth. Tegenwoordig is hij de bondscoach van het nationale elftal van Senegal. In 2012 werd hij interim trainer van Senegal. Vervolgens was hij van 2012 t/m 2015 assistent-coach van Senegal onder 23. Sinds 2015 is Aliou Cissé de bondscoach van Senegal. Onder Cissé won Senegal in 2021 de Afrika Cup. Dit was de eerste grote prijs voor Senegal ooit.

Over Senegal

Senegal zit op het WK 2022 in de poule van het Nederlands Elftal. Senegal geldt niet als één van de kanshebbers op de wereldtitel. Toch maakt Senegal wel een goede kans om de poulefase van het WK te overleven. Dit zou voor Senegal al een prachtige prestatie zijn. Natuurlijk draait niet alles om de vergelijking tussen de coach en de rapper. Maar ook wij zien wel wat overeenkomsten. Wat vind jij? Lijken Snoop Dogg en de coach van Senegal op elkaar?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *