Ga naar de inhoud
Home » Nieuws » Eerste medaille voor Nederland is een feit! Nederland bereikt de finale in het handboogschieten

Eerste medaille voor Nederland is een feit! Nederland bereikt de finale in het handboogschieten

Nederland heeft op de Olympische Spelen in Tokio de eerste medaille gehaald. Op het onderdeel handboogschieten heeft Nederland de finale gehaald en is dus zeker van een zilveren medaille. Ook zijn ze natuurlijk nog in de race voor de gouden Olympische plak. De Nederlanders Gabrielle Schloesser en Steve Wijler hebben de finale van het handboogschieten gehaald door in de halve finale van Turkije te winnen.

Eerste medaille Nederland

Finale Handboogschieten Tokio 2021

De finale van het handboogschieten is vanochtend al. Om kwart voor 10 komen Schloesser en Wijler weer in actie. Ze nemen het in de finale op tegen topfavoriet Zuid-Korea. Is Nederland is staat om de eerste gouden plak ik de wacht te slepen? We zien het om 09:45 uur op NPO 1.

Finale Handboogschieten op TV

De finale van het handboogschieten live op TV kijken? Op NPO 1 (Nederland 1) kun je de finale live kijken. In de finale neemt Nederland het op tegen Zuid-Korea. De finale begint om 09:45 uur (Nederlandse tijd). Meer weten over alle sporten op TV? Bekijk ons complete Olympische Spelen op TV Programma.

Olympische Spelen van 24 juli en 25 juli

Benieuwd naar het programma van 24 juli? Bekijk het volledige programma hier.

Olympische Spelen van 25 juli

Op deze pagina kun je het programma van 25 juli bekijken. Rond 17:00 uur zal het programma van morgen bekend gemaakt worden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *