Ga naar de inhoud
Home ยป Nieuws ยป Cody Gakpo voorlopig topscorer op het WK 2022

Cody Gakpo voorlopig topscorer op het WK 2022

Cody Gakpo is voorlopig de topscorer op het WK 2022. Door zijn goal tegen Qatar staat hij nu bovenaan het topscorersklassement van het WK 2022 in Qatar. Gakpo heeft nu drie keer gescoord in drie wedstrijd. Hij was in iedere WK wedstrijd nog trefzeker namens Nederland.

Cody Gakpo topscorer WK 2022

Cody Gakpo topscorer WK 2022

Nu staat Cody Gakpo bovenaan in het topscorersklassement op het WK 2022. Door zijn goal tegen Qatar in de laatste groepswedstrijd van het Nederlands Elftal in poule A. Daarmee heeft Gakpo nu drie keer gescoord op het WK 2022.

Goals Cody Gakpo WK 2022

Leuk feitje: bij zijn derde goal heeft hij pas drie keer geschoten op het WK 2022. Ieder schot van Gakpo op het WK 2022 is tot nu toe dus raak.

Cody Gakpo heeft nu in elke WK wedstrijd gescoord voor Oranje. Hij heeft tot nu toe drie doelpunten gemaakt tijdens het WK in Qatar:

  1. Senegal โ€“ Nederland; Gakpo scoorde de 1-0.
  2. Nederland โ€“ Ecuador; Gakpo scoorde 1-0.
  3. Nederland โ€“ Qatar; Gakpo scoorde de 1-0.

Openingsdoelpunten Cody Gakpo

Cody Gakpo is niet alleen topscorer van het WK, ook weet hij het Nederlands Elftal goed te helpen. Hij scoorde in alle wedstrijden namelijk de openingsgoal.

Interesse topclubs voor topscorer Gakpo

Door zijn goals op het WK 2022 in Qatar wordt de belangstelling voor Cody Gakpo steeds groter. Voor de wedstrijd tegen elkaar waren er al veel geruchten over interesse van topclubs. Dit is na de wedstrijd tegen Qatar alleen maar groter geworden. Het is dus ook nog maar de vraag hoe lang Gakpo nog bij PSV speelt.

Over Cody Gakpo

Cody Gakpo is een 23-jarige voetballer die onder contract staat bij PSV. Ook in zijn jeugd speelde Gakpo al voor PSV. Ook niet heel vreemd, hij is geboren en getogen in Eindhoven. De speler kan zowel links- als rechtsbuiten spelen. Daarnaast speelt hij ook wel eens in de spits. In het Nederlands Elftal staat hij vaak in de spits. Zijn eerste goal voor Oranje maakte Gakpo al voor het WK 2022. In de WK kwalificatiewedstrijd tegen Montenegro op 4 september 2021 scoorde Gakpo.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *