Ga naar de inhoud
Home » Nieuws » Wat zijn de laagste en hoogste rating is EA FC (voorheen FIFA)?

Wat zijn de laagste en hoogste rating is EA FC (voorheen FIFA)?

Met de komst van EA FC 24 is er een nieuw tijdperk gestart in de gaming wereld. Aan het tijdperk dat “FIFA” is een eind gekomen en daarvoor in de plaats hebben we nu EA FC. Buiten de naamswijziging is er overigens niet heel erg veel veranderd. Vandaag kijken we naar de hoogste en laagste rating in EA FC 24. Dit kan jou helpen bij het inschatten van de kwaliteiten van een speler of een team. Ook kan je het helpen bij de game modus “Ultimate Team”. Daarom vertellen we jou alles over de hoogste en laagste rating die spelers kunnen hebben in EA FC.

Hoogste en laagste rating EA FC (FIFA)

Wat is rating in EA FC?

De rating van een speler wordt bepaald door verschillende eigenschappen die de speler heeft. Iedere speler heeft zes hoofd eigenschappen:

  1. Snelheid (Pace-  PAC).
  2. Schieten (Shooting – SHO).
  3. Passen (Passing – PAS).
  4. Dribbelen (Dribbling – DRI).
  5. Verdedigen (Defending – DEF).
  6. Fysiek (PHYSICALITY– PHY).

Al deze rating samen vormen de basis voor de “Overall Rating” van een speler. Dit is het nummer dat je links bovenaan de kaart van de speler ziet. Het is een gemiddelde score die spelers hebben In onderstaande afbeelding zie je het nog beter:

Uitleg FIFA Card

Wat is de hoogste rating in EA FC?

Maar wat is de hoogste rating in EA FC? De hoogst mogelijke ratingscore in EA FC is 99. De ratings lopen van 0 tot en met 99. Dat betekent dus dat het hoogste aantal punten dat een speler kan krijgen in EA FC 99 is. Er is nog nooit een speler met een rating van 100 geweest. Wel zijn er meerdere spelers met een rating van 99 geweest.

Wat is de laagste ratingscore in EA FC?

De laagste rating die een speler kan hebben is 0. Dit is nog nooit gebeurd. Omdat er in de game EA FC heel veel competities zitten, zijn er ook spelers met een lagere rating. Meestal is de laagste score in EA FC of FIFA in de 40.

Welke speler heeft de hoogste rating?

De speler die de hoogste rating heeft in EA FC 24 is Kylian Mbappé. De speler van Paris Saint-Germain (PSG) heeft een rating van 91. Toch zijn er nog meer spelers en speelsters met de hoogste rating. In totaal zijn er vier spelers met een rating van 91:

  1. Kylian Mbappé
  2. Alexia Putellas (v)
  3. Erling Haaland
  4. Kevin de Bruyne

De statistieken van Mbappé zijn nét iets beter dan die van de rest. Daarom heeft Mbappé de hoogste score in EA FC 24.

Welke speler heeft de laagste rating?

Biswa Darjee heeft de laagste rating in EA FC 24 met een scorevan 47. Darjee is een voetballer uit India en speel voor Bengaluru FC. Dat is een club uit Indiase Super League (Hero ISL). Er zijn nog meer spelers met een score van slechts 47, maar Darjee heeft de laagste score in EA FC 24. Het valt op dat onder de spelers met de laagste rating nog meer voetballers zijn uit India. Ook spelers uit China hebben veelal een lage rating.

De Nederlander met de laagste rating in EA FC 24 is Diego van Oorschot van Heracles Almelo. Hij is overigens pas 18 jaar en heeft dus nog genoeg jaren voor zich om zijn scorte in EA FC te laten stijgen.

99 rating in EA FC

Het komt regelmatig voor dat er spelers zijn met een rating van 99 in FIFA of EA FC. Dit komt doordat in de loop van het seizoen er “speciale uitvoeringen”  van de spelers aan het spel worden toegevoegd. Dit zijn spelers die een upgrade hebben gekregen omdat ze in het echt goed gespeeld hebben. Het kan dus voorkomen dat de speler die aan het begin van het seizoen de hoogste rating heeft, dat later niet meer heeft. Ook voert EA vaak een update door waarbij de ratings naar de vorm van de speler worden aangepast. Ratings kunnen dus ook dalen in EA FC.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *