Ga naar de inhoud
Home » Voetbalstadions » Estadio de la Cerámica – Stadion Villarreal

Estadio de la Cerámica – Stadion Villarreal

Over Estadio de la Cerámica

Estadio de la Cerámica is het stadion van Villarreal. Het stadion ligt in de plaats Villareal de los Infantes, Spanje. Estadio de la Cerámica is gebouwd in . Het stadion biedt tegenwoordig plaats aan 23,890 toeschouwers. De hoogste aantal bezoekers in het stadion van Villarreal is 23,890. De afmetingen van het veld in Estadio de la Cerámica zijn 105 x 68 meter meter.

Estadio de la Cerámica

Geschiedenis Estadio de la Cerámica

Estadio de la Cerámica is het stadion van Villarreal CF. Het stadion wordt ook wel “El Madrigal” genoemd. Buiten het stadion is een grote gele onderzeeër te zien. De bijnaam van Villarreal is namelijk “El Submarino Amarillo”, de gele duikboot. Ook het stadion wordt ook wel de gele duikboot genoemd. Het stadion werd gebouwd in 1923 en is sindsdien al meerdere keren verbouwd. In 2005 werd het stadion dusdanig verbouwd, dat er ook Champions League wedstrijden in het stadion van Villarreal gespeeld mochten worden. Het stadion is bedekt met gele tegels, als eerbetoon naar de lokale tegelindustrie. In het stadion bevinden zich 30 VIP-boxen, een amfitheater, een tv-ruimte, kantoren en verschillende cateringservices.

Het stadion van Villarreal

  • Bespeeld door: Villarreal
  • Plaats: Villareal de los Infantes
  • Land: Spanje
  • Gebouwd in:
  • Capaciteit: 23,890
  • Hoogste aantal bezoekers in Estadio de la Cerámica: 23,890

Adres Estadio de la Cerámica

Het adres van Estadio de la Cerámica, het stadion van Villarreal is: Carrer Blasco Ibáñez, 2, 12540 Vila-real, Castelló, Spanje.

Bereikbaarheid Estadio de la Cerámica