Ga naar de inhoud
Home » Voetbalstadions » Coliseum Alfonso Pérez – Stadion Getafe

Coliseum Alfonso Pérez – Stadion Getafe

Over Coliseum Alfonso Pérez

Coliseum Alfonso Pérez is het stadion van Getafe. Het stadion ligt in de plaats Getafe, Spanje. Coliseum Alfonso Pérez is gebouwd in . Het stadion biedt tegenwoordig plaats aan 17,700 toeschouwers. De hoogste aantal bezoekers in het stadion van Getafe is 17,700. De afmetingen van het veld in Coliseum Alfonso Pérez zijn 105 x 70 meter meter.

Coliseum Alfonso Pérez

Geschiedenis Coliseum Alfonso Pérez

Coliseum Alfonso Pérez is het stadion van Getafe CF. Het voetbalstadion is vernoemd naar Alfonso Pérez, een bekende Spaanse profvoetballer die geboren is in Getafe. Opmerkelijk is wel dat Alfonso Pérez nooit voor Getafe FC heeft gespeeld. Het stadion werd officieel geopend op 2 september 1998, met drie wedstrijden tegen Borussia Dortmund, Atletico Madrid en Feyenoord. In dit stadion heeft Getafe gouden tijden beleefd. De club promoveerde naar de Primera Division en kwalificeerde zich voor twee Copa del Rey finales. In mei 2010 was Coliseum Alfonso Pérez het toneel voor de UEFA Women’s Champions League finale. Getafe ligt net buiten Madrid en een is dus eenvoudig te bezoeken tijdens je stedentrip naar Madrid.

Het stadion van Getafe

  • Bespeeld door: Getafe
  • Plaats: Getafe
  • Land: Spanje
  • Gebouwd in:
  • Capaciteit: 17,700
  • Hoogste aantal bezoekers in Coliseum Alfonso Pérez: 17,700

Adres Coliseum Alfonso Pérez

Het adres van Coliseum Alfonso Pérez, het stadion van Getafe is: Av. Teresa de Calcuta, 12, 28903 Getafe, Madrid, Spanje.

Bereikbaarheid Coliseum Alfonso Pérez