Ga naar de inhoud
Home » Voetbalstadions » Ciutat de València – Stadion Levante

Ciutat de València – Stadion Levante

Over Ciutat de València

Ciutat de València is het stadion van Levante. Het stadion ligt in de plaats Valencia, Spanje. Ciutat de València is gebouwd in . Het stadion biedt tegenwoordig plaats aan 26,354 toeschouwers. De hoogste aantal bezoekers in het stadion van Levante is 26,354. De afmetingen van het veld in Ciutat de València zijn 107 x 68 meter meter.

Ciutat de València

Geschiedenis Ciutat de València

Estadio Ciutat de València vrij vertaalt; het stadion van de stad Valencia. Natuurlijk gelegen in de prachtige Spaanse stad Valencia. Het stadion Ciutat de València is de thuisbasis van de tweede grootste club van de stad Valencia namelijk Levante UD. Het stadion is gebouwd in 1969 en is weinig veranderd, hierdoor is er veel sfeer en spanning tijdens de thuiswedstrijden te voelen. Het stadion kan aan ca 26.000 bezoekers een plaats bieden. Natuurlijk is de stad Valencia alleen al de moeite waard om te bezoeken, maar wanneer je er bent bezoek dan ook eens dit fantastische stadion. Leuk feitje; Mocht je je vrouw moeten overtuigen voor een stadion bezoek? In de periode 2007 – 2010 is er flink geïnvesteerd in het stadion door er een groot winkelcentrum aan vast te bouwen.

Het stadion van Levante

  • Bespeeld door: Levante
  • Plaats: Valencia
  • Land: Spanje
  • Gebouwd in:
  • Capaciteit: 26,354
  • Hoogste aantal bezoekers in Ciutat de València: 26,354

Adres Ciutat de València

Het adres van Ciutat de València, het stadion van Levante is: Carrer de Sant Vicent de Paül, 44, 46019 València, Valencia, Spanje.

Bereikbaarheid Ciutat de València