Ga naar de inhoud
Home » Nieuws » Voetbalshirt surprise maken

Voetbalshirt surprise maken

 • door

Een voetbalshirt surprise maken, hoe doe je dat? Moet je een surprise maken en ben je inspiratieloos? Wij hebben voor jou een fantastisch idee voor een leuke surprise. Bovendien is deze surprise snel en makkelijk te maken. De surprise is enorm geschikt voor een voetbalfan, omdat het om een voetbalshirt gaat. Je kunt natuurlijk ook je creativiteit de vrije loop laten

Voetbalshirt surprise maken

Voetbalshirt surprise maken

Een voetbalshirt maken als surprise is hartstikke leuk om te doen. Het is bovendien niet heel moeilijk. Daarnaast kun je het zo moeilijk en gedetailleerd maken als je zelf wilt. Maar ook op de makkelijke manier krijg je al snel een prachtig resultaat. Bovendien is een voetbalfan heel blij om een voetbalshirt surprise te krijgen!

Voetbalshirtsurprise maken

Hieronder heb je een heel makkelijk stappenplan om een voetbalshirt surprise te maken. Bovendien heb je er geen gekke spullen voor nodig. Het meeste heb je al gewoon in huis.

Benodigdheden

Voordat je begint is het makkelijk om alle benodigdheden bij de hand te hebben. Op die manier gaat het maken van een voetbalshirt surprise een stukje makkelijker en sneller. Dit heb je nodig om een voetbalshirt surprise te maken:

 • Een grote doos;
  Hou er rekening mee dat het cadeau in de doos moet pakken. Het maakt het makkelijker als je een doos neemt in de kleur van het voetbalshirt. Zorg ervoor dat je een smalle, rechthoekige doos neemt.
 • Extra karton;
  Extra karton om de mouwen van te maken.
 • Kleurpotlood, stiften of verf;
  Dit gebruik je om het shirt in de kleuren van jouw favoriete voetbalclub te maken. Ook kun je hiermee de naam van de ontvanger op de achterkant zetten.
 • Schaar;
  Om het karton te knippen.
 • Lijm of tape;
  Om de mouwen aan het shirt te maken.
 • Optioneel: printer

Stappenplan voetbalshirt surprise maken

Een handig stappenplan om makkelijk en eenvoudig een voetbalshirt surprise te maken:

 1. Pak de doos en ga deze vormen; Je kunt de doos vast vormen. Zo kun je de hals er al uitsnijden. Een V-hals is het makkelijkst uitsnijden. De achterkant hoeft natuurlijk geen hals te hebben.
 2. Maak de mouwen;
  Maak de mouwen. Op onderstaande afbeeldingen zie je een voorbeeld. Doe dit uit het extra karton.
 3. Plak de mouwen aan het shirt;
  Nu kun je de mouwen aan het shirt pakken met tape of lijm.
 4. Decoreer het shirt: Nu kun je het shirt in de kleuren maken die je wilt. Je kunt natuurlijk een Ajax-shirt, Feyenoord-shirt, PSV-shirt of een shirt van een andere profclub maken. Ook kun je een shirt van de lokale voetbalclub maken. Je kunt het shirt in de kleuren maken met stiften, potloden of verf. Op de achterkant kun je met zwarte verf de naam van degene die de surprise krijgt zetten. Ook kun je het logo van de voetbalclub printen en op de borst plakken.
 5. Voeg het cadeau toe: Doe het cadeau in de doos.
 6. Dek de doos af: Doe de voetbaldoos surprise nu dicht.
Voetbalshirt surprise maken stappenplan
Mouwen aan voetbalshirt surprise maken

Video: voetbalshirt surprise maken

Op YouTube staan veel video’s van mensen die je helpen bij het maken van een voetbalshirt-surprise. Je kunt deze video’s gebruiken om inspiratie op te doen of als handleiding voor het maken van een voetbalshirt surprise. Bekijk de video’s.

Leuke kado’s voor in de Voetbalshirt Surprise

Als je een voetbalshirt surprise gaat maken krijg je vaak ook een verlanglijstje. Heb je nou geen verlanglijstje gekregen en ben je op zoek naar een leuk cadeau voor in de voetbalshirt surprise? Bekijk dan eens onze lijst met leuke voetbalcadeaus. Hou er bij het uitzoeken van het cadeau wel rekening mee dat het in de surprise past.

Makkelijke manier voetbal surprise maken

Als je weinig tijd hebt kun je ook “valsspelen”. Er is namelijk een hele makkelijke manier om een voetbalshirt surprise te maken. Er zijn namelijk kant-en-klare dozen in de vorm van een voetbalshirt te koop. Ook zijn er veel andere kant-en-klare voetbalsurprises te koop. Je kunt deze bij hobby-winkels of online te koop.

Tips: voetbalshirt surprise maken

We hebben nog een aantal tips op een rijtje gezet zodat jouw voetbalshirt surprise niet kan mislukken:

 1. Pas het cadeau eerst;
  Zorg ervoor het cadeau in de doos past. Het zou natuurlijk zonde zijn als je de surprise gemaakt hebt en het blijkt dat het cadeau er niet in past.
 2. Wees creatief;
  Maak een mooi logo, schrijf de naam en een rugnummer op de surprise of plak er stickers van voetbalclubs op.
 3. 3. Zorg voor stevig karton;
  Neem geen te dun karton. Zorg ervoor dat je stevig karton neemt. Uiteindelijk word de surprise dan een stuk steviger.
 4. Maak het persoonlijk;
  Door de naam van de ontvanger op het shirt te schrijven maak je het persoonlijk. Ook kun je het favoriete nummer als rugnummer erop zetten.
 5. Begin op tijd;
  Iets wat bij mij ook vaak misgaat, maar wat toch echt helpt: begin op tijd. Dat scheelt een hoop stress.

Een voetbalshirt surprise

Of je nou een sinterklaas voetbalshirt surprise gaat maken, of de surprise voor een andere gelegenheid gaat maken, het is een heel leuke surprise om te geven. Met bovenstaand stappenplan is het ook heel leuk om te maken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *