Ga naar de inhoud
Home » Nieuws » Video: Louis van Gaal Wippie maken

Video: Louis van Gaal Wippie maken

Video: Louis van Gaal wippie maken kijken? Tijdens de training van Oranje stond Truus van Gaal langs de lijn te kijken. Vervolgens kwam Louis van Gaal naar haar toe. Het gesprek kreeg een grappige wending toen Louis een wel heel ondeugend voorstel deed aan Truus.

Video: Louis van Gaal wippie maken

Video: Louis van Gaal wippie maken

Bekijk hier de video Louis van Gaal “Wippie maken” waarin hij zijn vrouw Truus een brutaal voorstel doet. Hij stelt voor aan Truus om langs te komen op zijn hotelkamer. Bekijk de video Louis van Gaal die voorstelt om een “wippie” te maken.

Louis van Gaal: “Wippie maken”?

In een gesprek aan de zijlijn van het trainingsveld van het Nederlands Elftal werd een gesprek tussen Louis en Truus van Gaal opgepakt. Daarin doet Louis een behoorlijk ondeugend voorstel aan Truus.

Louis van Gaal: “Maar je kan wel naar het hotel komen. Gewoon bij mij op mijn kamer”
Truus van Gaal: “Ja?”
Louis van Gaal: “Even een wippie maken”
Truus van Gaal: “Nee”
Louis van Gaal: “Niet?”
Louis van Gaal Wippie maken

Wie is Truus van Gaal?

De bondscoach van het Nederlands en zijn vrouw Truus zijn al jaren samen. Ze leerden elkaar kennen in 1994 en stapten in 2008 in het huwelijksbootje. De twee lijken voor elkaar gemaakt en vullen elkaar goed aan. Louis van Gaal lijkt soms misschien niet de makkelijkste man. Toch lopen spelers, collega’s en ook zijn vrouw Truus met hem weg.

Louis van Gaal Oranjewinter

Bij de uitzending van de Oranjewinter van vanavond zal de video van Louis van Gaal over wippie maken ongetwijfeld weer onderwerp van gesprek zijn. Het zal vast en zeker weer reden tot een hoop gelach leiden aan de tafel bij de Oranjewinter. Johan Derksen, Wilfred Genee en met name René van der Gijp zullen dubbel liggen om Louis van Gaal.

Louis wil van bil met Truus van Gaal

We kennen Louis soms als de strenge, norse toptrainer. Dat de bondscoach van Oranje ook vol humor zit blijkt uit de video samen met Truus. Dat de twee enorm goed bij elkaar passen blijkt ook wel uit de reactie van Truus van Gaal. Die moet namelijk kostelijk lachen om de opmerking van Louis van Gaal. Wat het vervolg is van de video is bij ons onbekend. Of Truus dus bij van Gaal op de hotelkamer is geweest laten we in het midden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *