Ga naar de inhoud
Home » Nieuws » Video: Interview Edwin van der Sar over ontslag Alfred Schreuder

Video: Interview Edwin van der Sar over ontslag Alfred Schreuder

Video: Interview Edwin van der Sar over het ontslag van Alfred Schreuder bij Ajax bekijken? Op 26 januari 2023 speelde Ajax thuis in de eigen Johan Cruijff ArenA tegen FC Volendam. De wedstrijd eindigde in een 1-1 gelijkspel. Slechts 45 minuten na het laatste fluitsignaal kwam technisch directeur Edwin van der Sar al een verklaring geven voor de camera’s van ESPN. Hij vertelde in een interview dat Alfred Schreuder per direct op non-actief is gesteld. Bekijk de video van het interview met Edwin van der Sar over het ontslag van Alfred Schreuder hieronder.

Video: Interview Edwin van der Sar over ontslag Alfred Schreuder
Video: Interview Edwin van der Sar over ontslag Alfred Schreuder

Interview Edwin van der Sar over ontslagen Alfred Schreuder

In een interview voor de camera van ESPN maakte Edwin van der Sar bekend dat Alfred Schreuder ontslagen was. Hij gaf daarbij tekst en uitleg over het ontslag van Schreuder bij Ajax. Hij zei onder meer:
“Na het puntenverlies tegen PSV, Vitesse en FC Emmen hebben we een aantal zaken aangepast. Het spel en het puntenverlies van de afgelopen weken toont niet aan dat er een ommekeer is geweest. Daardoor is het draagvlak voor Alfred Schreuder in de afgelopen weken steeds minder geworden. We gaan zowel intern als extern kijken wie er de komende tijd voor de spelersgroep zal staan”. Bekijk het volledige interview van Edwin van der Sar over het ontslag van Alfred Schreuder hieronder. Wil je alles weten over het ontslag van Alfred Schreuder bij Ajax? Lees dan meer over de ontslagen Alfred Schreuder.

Video: Interview Edwin van der Sar over ontslag Schreuder

Bekijk de video van het interview van Edwin van der Sar over het ontslag van Alfred Schreuder bij Ajax. Hij geeft daarin een verklaring over het ontslag van Schreuder.

Video verklaring Edwin van der Sar over ontslag Alfred Schreuder
Video: Uitleg Edwin van der Sar over ontslagen Alfred Schreuder

Verklaring van der Sar ontslag Schreuder

In een verklaring op de eigen website heeft Ajax tekst en uitleg gegeven over het ontslag van Alfred Schreuder. Daarin geeft Ajax meerdere redenen aan voor het ontslag van Alfred Schreuder. Enkele redenen voor het ontslag van Alfred Schreuder zijn:

  1. Het vele puntverlies.
  2. Gebrek aan ontwikkeling van het team.
  3. Een gebrek aan vertrouwen in een verdere samenwerking.

Daarnaast verklaarde Edwin van der Sar dat het een pijnlijke maar noodzakelijke beslissing is om Alfred Schreuder te ontslaan. Veel onnodig puntverlies en het wisselvallige spel waren redenen voor Edwin van der Sar om Schreuder te ontslaan. Toch vindt van der Sar dat ze Schreuder genoeg tijd hebben gegeven om het tij te keren. Toch werd het in de afgelopen weken steeds duidelijker dat het spel en de resultaten van Ajax niet beter werden. Van de laatste zeven Eredivisie wedstrijden werd er namelijk niet één gewonnen. Dit zorgde in het stadion van Ajax, de Johan Cruijff ArenA, al voor veel spreekkoren en spandoeken op de tribune tijdens Ajax-Volendam. Is Edwin van der Sar de prestaties van Ajax aan te rekenen? Edwin van der Sar vindt zelf dat hij geen blaam treft voor de slechte resultaten van Ajax. Hij is namelijk van mening dat er een kampioenswaardige selectie staat.

Spandoeken en spreekkoren ontslag Alfred Schreuder bij Ajax

Ook tijdens de wedstrijd was er vanaf de tribunes een duidelijk signaal te horen. De supporters van Ajax lieten duidelijk weten dat de dagen van Alfred Schreuder bij Ajax geteld waren. In het stadion waren veel spandoeken en spreekkoren te zien. Ook buiten het stadion was de boodschap duidelijk: Alfred Schreuder moet ontslagen worden bij Ajax. Een aantal beelden:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *