Ga naar de inhoud
Home » Nieuws » Video: Eto’o schopt vlogger op WK Qatar

Video: Eto’o schopt vlogger op WK Qatar

Oud profvoetballer Samuel Eto’o heeft een vlogger geschopt op het WK in Qatar. Eto’o is op het WK in Qatar aanwezig om het toernooi te promoten maar schoot gisteren uit zijn slof. Na afloop van de wedstrijd Brazilie – Zuid-Korea duwde hij een vlogger naar de grond en schopte hem.

Video Samuel Eto’o gevecht

Op de beelden van het incident is te zien dat Eto’o uitgebreid met fans op de foto gaat. Het speelt zich af buiten het stadion waar net een 4-1 overwinning van Brazilie geweest is. Er komt een Algerijnse vlogger met de naam Sadouni SM aangelopen. Hij zegt wat tegen Eto’o waarna hij in woede uitbarst. Er zijn diverse mensen die Eto’o nog proberen tegen te houden zodat hij niet meteen gaat vechten.

Het gevecht valt even stil en dan zoekt Eto’o de vlogger weer op en schopt hem. In de tussentijd had een andere persoon al de camera afgepakt van Sadouni SM. Na de harde trap weet de vlogger weer op te staan en lopen ze beide weg. Bekijk de video met de beelden van deze opvallende vechtpartij tijdens het WK 2022 in Qatar.

Volgens bronnen vroeg hij Eto’o voor hoeveel hij de scheidsrechter had omgekocht voor de wedstrijd tussen Kameroen en Algerije

Twitter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *