Ga naar de inhoud
Home » Nieuws » VI Oranje tijdens het WK 2022 in Qatar? Programma heet nu “De Oranjewinter”.

VI Oranje tijdens het WK 2022 in Qatar? Programma heet nu “De Oranjewinter”.

VI Oranje heet tijdens het WK 2022 in Qatar “De Oranjewinter”. Het WK voetbal in Qatar begint om 20 november 2022 en duurt t/m 18 december 2022. Naast de livewedstrijden op het WK 2022 zijn er ook verschillende praatprogramma’s die over het WK gaan. We kennen natuurlijk allemaal nog “VI Oranje”. Dit programma zal dit jaar terugkeren onder de naam “De Oranjewinter”. Natuurlijk gewoon weer met Genee, Derksen en René van der Gijp.

VI Oranje WK 2022

VI Oranje WK 2022 in Qatar

VI Oranje tijdens het WK 2022 in Qatar kijken? Het programma gaat tijdens het WK 2022 in Qatar door het leven als “De Oranjewinter”. Verder zal de opzet van het programma hetzelfde zijn. Analisten Johan Derksen en René van der Gijp bespreken de laatste ontwikkelingen in de studio. Dit doen ze onder leiding van Wilfred Genee. Ook zullen er weer regelmatig verschillende gasten aanschuiven. De Oranjewinter is iedere dag om 22:00 uur te zien op SBS6.

Programma VI Oranje

Hieronder vind je het volledige uitzendschema en programma van “De Oranjewinter”:

Wat is VI Oranje?

VI Oranje was een voetbalpraatprogramma met Wilfred Genee, Johan Derksen en René van der Gijp. Het programma was tijdens grote voetbaltoernooien te zien op RTL. De show werd uitgezonden op RTL 4 en RTL 7. VI Oranje was te zien op de EK’s en WK’s van 2010, 2012, 2014 en 2018. VI Oranje was voor het eerst te zien tijdens het WK 2010 in Zuid-Afrika. De laatste uitzending was in 2018 bij het WK in Rusland. Tijdens EURO 2020 (EK 2021) heette het programma de Oranjezomer.

De Oranjewinter op SBS6.

Tijdens het WK 2022 keren de mannen van VI weer terug. Dit keer om te praten over het WK voetbal in Qatar. Omdat het WK voetbal in de winter gespeeld wordt, zal het programma “De Oranjewinter” heten. De opzet van het programma zal niet anders zijn. Ook nu zijn René van der Gijp, Johan Derksen en Wilfred Genee weer van de partij. Bovendien zal Marcel van Roosmalen een column over het WK houden. Het wordt weer lachen, gieren, brullen tijdens het WK voetbal.

De Oranjezomer WK 2022

Op het EK 2021 (EURO 2020) heette het programma “De Oranjezomer”. Tijden het EK 2021 (EURO 2020) waren de mannen van VI tijdens het EK dagelijks op TV te zien in de Oranjezomer. Het programma werd toen opgenomen in een vakantiepark van Droomparken. Dit jaar zal de locatie een studio in Hilversum zijn.

VI Oranje wordt de Oranjewinter

Tijdens het WK 2022 in Qatar zullen Johan Derksen, René van der Gijp en Wilfred Genee weer alle ontwikkelingen rondom het WK bespreken. Dit doen ze ditmaal vanuit de studio in Hilversum. Tijdens eerdere grote toernooien zaten ze vaak in het Kürhaus in Den Haag. In de zomer van 2021 werd het programma opgenomen op een bungalowpark van Droomparken.

Wilfred Genee, Johan Derksen en René van der Gijp tijdens het WK 2022

Genee, Derksen en van der Gijp hebben al veel voetbalpraatprogramma’s samen gemaakt. Dit deden ze zowel tijdens het gewone voetbalseizoen als tijdens de grote voetbaltoernooien. Met name tijdens de EK’s en WK’s werd het programma heel goed bekeken. De mannen zijn natuurlijk bekend van VI, maar ook van de vele boeken die ze uitgebracht hebben samen met Michel van Egmond.

VI Oranje Terugkijken?

Alvast in de stemming komen voor De Oranjewinter? Dan kun je VI Oranje terugkijken. Wil je alvast een beetje genieten van de mannen van VI voorafgaand aan het WK 2022? Dan kun je hier de VI Oranje compilatie kijken. Ook kun je “De Oranjezomer” compilatie kijken.

VI Oranje compilatie:

De Oranjezomer compilatie:

WK 2022 Qatar op SBS6

Op SBS6 kijk je tijdens het WK 2022 in Qatar dus naar “De Oranjewinter”. Daarin worden alle ontwikkelingen rondom het WK besproken in de studio in Hilversum. Dit gebeurt uiteraard op een grappige en sarcastische manier. Naast Derksen, Genee en van der Gijp zullen er ook verschillende gasten aanschuiven. Bovendien verzorgt Marcel van Roosmalen een column tijdens het WK.

6 reacties op “VI Oranje tijdens het WK 2022 in Qatar? Programma heet nu “De Oranjewinter”.”

  1. Ik zit hier naar Kameroen Brazil te kijken, die kerel die commentaar geeft heeft vandaag les gehad in de taal Portugees.Hij wil het weten ook, het eerste woord wat hij geleerd heeft, is seleção.Hij is er zo trots op dat hij het nu al minnimaal 60 keer gebruikt heeft.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *