Ga naar de inhoud
Home » Nieuws » TikTok Sponsor EK vrouwen 2022

TikTok Sponsor EK vrouwen 2022

TikTok Sponsor EK vrouwen 2022 (EURO 2022). Het Social Media platform TikTok wordt sponsor van het EK 2022 in Engeland. Dat heeft het Social Media bedrijf bekend gemaakt. De app waarmee korte filmpjes kunnen worden gemaakt zal zelf ook veel aandacht aan EURO 2022 gaan schenken. Daarnaast heeft TikTok aangegeven dat ze veel vertrouwen hebben in het vrouwenvoetbal en een enorme groei zien op hun platform.

TikTok sponsor EK vrouwen 2022

TikTok Sponsor EK vrouwen 2022

TikTok gaat het EK vrouwenvoetbal dus sponsoren. Eerder was TikTok ook al partner van EURO 2020. Samen met spelers, content creators, clubs en landen wil TikTok voetbal een groot podium geven. TikTok zal ook een eigen kanaal speciaal voor het EK vrouwenvoetbal van 2022 hebben. Je vindt dat kanaal onder de naam @womensfootball. Ook kun je de hashtag #WEURO2022 in de gaten houden voor al het nieuws rondom WEURO2022 (Women’s Euro 2022). De Oranje Leeuwinnen spelen hun eerste wedstrijd op zaterdag 9 juli 2022. Ook rondom die wedstrijd kun je veel

Wat is TikTok?

TikTok is een app waar gebruikers muziekfilmpjes op kunnen plaatsen. Het gaat om korte filmpjes die tussen de 3 en 30 seconden lang zijn. Ook kunnen er video’s geplaatst en gedeeld worden van 3 minuten lang.

TikTok en vrouwenvoetbal

Dat TikTok sponsor van het EK 2022 in Engeland is geworden komt niet zomaar uit de lucht vallen. Het platform geeft namelijk aan dat ze een enorme toename hebben gezien in het aantal TikTok-filmpjes met vrouwenvoetbal erin. Dit komt mede doordat steeds meer clubs, spelers en landenteams TikTok gebruiken om video’s te delen. Daarnaast is de sport natuurlijk steeds populairder geworden.

Vrouwenvoetbal filmpjes op TikTok

Filmpjes van het vrouwenvoetbal zijn in de loop der jaren steeds populairder geworden op TikTok. Maar niet alleen op TikTok wordt het vrouwenvoetbal steeds populairder. Ook op andere Social Media kanalen neemt de interesse toe. Bovendien zijn er dit jaar al meerdere bezoekersrecords verbroken in het vrouwenvoetbal. In Nederland zijn de Oranje Leeuwinnen natuurlijk al langere tijd gewaardeerd.  

Oranje Leeuwinnen TikTok

Ook de Oranje Leeuwinnen zijn actief op TikTok. Daar posten ze regelmatig filmpjes met hoogtepunten. Bovendien laten ze jou op TikTok kennis maken met de speelsters van het Nederlands Vrouwenelftal. Ook laten ze veel beelden zien rondom de wedstrijden van de Oranje Leeuwinnen. Zo krijg je een uniek kijkje achter de schermen bij het Nederlands dameselftal. Ook zie je een andere kant van de speelsters van het Nederlands Elftal. Allemaal goede redenen om de Oranje Leeuwinnen op TikTok te volgen dus! Wil je de Oranje Leeuwinnen op TikTok volgen? Dat doe je hier.

TikTok EURO 2022 Engeland

TikTok zal gedurende EURO 2022 in Engeland ook veel aandacht besteden aan het vrouwenvoetbal. Het EK voor vrouwen begint op 6 juli 2022. Het Nederlands Elftal komt pas op 9 juli 2022 in actie. Ze spelen in poule C op het EK 2022. Gedurende het Europees Kampioenschap zullen er allerlei speciale functies op TikTok te gebruiken zijn. Je kunt tijdens het EK voor vrouwen speciale effecten gebruiken, Video’s kijken op TikTok live en EURO 2022 uitdagingen doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *