Ga naar de inhoud
Home » Nieuws » Livestream loting EK 2024

Livestream loting EK 2024

Ben je op zoek naar een livestream van de loting voor het EK 2024? Wij hebben uitgezocht waar je de loting voor het Europees Voetbal 2024 online kunt kijken. Er zijn meerdere streams beschikbaar. Bovendien is het merendeel van deze streams gratis te bekijken. Dit betekent dat jij geen moment hoeft te missen van de loting voor het EK 2024.

Livestream loting EK 2024

Livestream loting EK 2024

De loting voor het EK 2024 wordt gehouden op zaterdag 2 december 2023. De loting begint om 18:00 uur. Het evenement wordt gehouden in Hamburg. Dit is één van de tien speelsteden tijdens het EK dat komende zomer gehouden wordt. De locatie is de Elbphilharmonie, een concertzaal in Hamburg.

De loting wordt zowel op tv als online uitgezonden. De beschikbare livestreams zijn:

  • NPO Start
  • UEFA.com

Livestream loting EK 2024 op NPO start

In Nederland zijn de uitzendrechten voor het EK voetbal in handen van de NOS. Dit betekent dat alles rondom het EK voetbal te zien is op NPO 1, 2 of 3. De loting is live te zien op NPO 1. Dit kun je natuurlijk ook gratis kijken via NPO Start. De uitzending van de EK loting op NPO start begint om 17:55 uur. Een voordeel van de NPO livestream van de EK loting is dat er veel Nederlandse voetbaldeskundigen aan het woord komen. Bovendien volgen er direct na de loting reacties van onder meer Wesley Sneijder en bondscoach Ronald Koeman.

Naar de NPO livestream

Livestream EK loting op UEFA.com

Op UEFA.com vind je de officiële livestream van de loting voor het EK 2024. Er is alleen één nadeel: het commentaar is wel in het Engels. Daarentegen beschikt de UEFA wel over prachtige beelden die tijdens de loting getoond worden. Bovendien weten ze de UEFA EURO 2024 loting prachtig in beeld te brengen.

Naar de UEFA livestream

Hoe werkt de EK-loting?

Tijdens de loting worden de poules bepaald voor de groepsfase van het EK 2024 in Duitsland. In totaal zijn er 6 poules van 4 landen. Er zijn dus 24 deelnemers tijdens het EK 2024. Na afloop van de loting weten we de poule-indeling en het speelschema voor het komende EK.

Liever op tv kijken?

De loting wordt natuurlijk ook op tv uitgezonden. In Nederland is de loting live te zien op NPO 1. Ook kun je afstemmen op het Belgische VRT1. Lees meer over de EK-loting op tv of over de regels van de EK-loting.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *