Ga naar de inhoud
Home » Nieuws » Gratis livestream Manchester City – Manchester United

Gratis livestream Manchester City – Manchester United

  • door

De wedstrijd tussen Manchester City en Manchester United is één van de mooiste wedstrijden van het seizoen in de Engelse Premier League. De derby tussen de twee clubs uit Manchester leeft enorm onder de fans. Ook internationaal wordt er massaal gekeken naar Manchester City – Manchester United. Sommige fans kijken de wedstrijd in het stadion, anderen kijken “Man City” – “Man United”. Daarnaast zijn er ook heel veel voetballiefhebbers op zoek naar een livestream van Manchester City – Manchester United. En dan natuurlijk het liefst een gratis livestream van City – United.

Gratis livestream Manchester City - Manchester United

Gratis livestream Manchester City – Manchester United

De wedstrijd tussen de Blues (City) en de Reds (United) belooft een waar voetbalspektakel te worden. Ook jij wil natuurlijk (gratis) live naar Manchester City – Manchester United kijken. Daarom vertellen we je precies hoe je een gratis livestream van Manchester City – Manchester United kunt kijken.

Wij zijn zelf een keer naar de wedstrijd van Manchester City tegen Manchester United geweest en we kunnen je dus uit ervaring vertellen dat dit echt een beleving is. Dus als je de kans krijgt om ooit een mooie voetbalreis te maken, dan is de Manchester Derby een echte aanrader.

Gratis Viaplay kijken

De wedstrijd tussen Manchester City en Manchester United wordt live uitgezonden op Viaplay. De uitzendrechten van de Premier League zijn namelijk in handen van Viaplay. Bij Viaplay kun je GRATIS naar de Manchester Derby kijken.

Bij Viaplay is het namelijk soms mogelijk om een proefperiode af te sluiten van 7 dagen. Je kunt dan 7 dagen lang gratis naar alles kijken wat Viaplay te bieden heeft. De laatst bekende actie hiervoor loopt tot 28 februari 2024. Sluit Viaplay dus uiterlijk voor 28 februari 2024 af, dan kun je gratis naar een livestream van Manchester City – Manchester United kijken.

Korting op Viaplay

Ben je te laat voor de actie om gratis Viaplay te kijken? Geen nood. Je kunt alsnog Viaplay met hoge korting kijken. Als je nu Viaplay afsluit kun je kiezen uit:

  1. Een jaarabonnement (€12,79 per maand).
  2. Een maandelijks opzegbaar abonnement (€15,99 per maand).

Een jaarabonnement scheelt je dus op jaarbasis dus ruim 35 euro! Een goede deal als je het ons vraagt. Op die manier kun je toch met korting naar Manchester City – Manchester United kijken. En als kers op de taart krijg je daar natuurlijk ook de Formule 1 met Max Verstappen bij.

Een abonnement is eenvoudig af te sluiten bij KPN, Ziggo, Odido en andere providers.

Gratis illegale livestream Manchester City – Manchester United

Op het internet zijn ook een heleboel gratis livestreams van Manchester City – Manchester United te vinden. Pas hier mee op. Dit zijn illegale livestreams van de wedstrijd. Vaak bevatten deze “schimmige” websites allerlei virussen die je apparaten binnen kunnen dringen. Wij raden dan ook sterk af om Manchester City – Manchester United via een illegale (gratis) livestream te kijken. Kies altijd voor een betrouwbare provider. In dit geval Viaplay.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *