Ga naar de inhoud
Home » Nieuws » El Clásico Live kijken: Real Madrid – Barcelona live op TV

El Clásico Live kijken: Real Madrid – Barcelona live op TV

El Clásico Live kijken: Real Madrid – Barcelona live op TV. Wil jij de wedstrijd Real Madrid – Barcelona live op TV kijken? Wij hebben voor jou uitgezocht waar je El Clásico live op TV kunt kijken. De Spaanse klassieker is al jaren één van de meest bekeken voetbalwedstrijden wereldwijd. Daarom snappen we dat jij als voetballiefhebber geen moment wilt missen van deze Spaanse topwedstrijd in de Primera Division.

De eerstvolgende El Clasico is op zondag 21 april 2024. Dan spelen FC Barcelona en Real Madrid tegen elkaar in de Spaanse La Liga. Hij tijdstip van El Classico moet nog bekendgemaakt worden.

El Clásico live kijken

El Clásico Live kijken

El Clásico live kijken? De topwedstrijd uit de Spaanse competitie wordt uitgezonden op Ziggo Sport. El Clásico is al ruim 250 keer gespeeld (zonder oefenwedstrijden). In totaal namen Real Madrid het 254 keer tegen elkaar op. Real Madrid heeft El Clásico het meest gewonnen. Ze wisten al 102 keer te winnen. De afstand op FC Barcelona is echter niet groot. FC Barcelona won El Clasico al 100 keer.

Real Madrid – Barcelona live op TV

Wil je Real Madrid – Barcelona live op TV kijken? Bij Ziggo Sport kijk je de wedstrijd Real Madrid – Barcelona van begin tot eind live. Abonnees bij KPN, Tele2, Vodafone, Telfort of andere providers hebben een abonnement op Ziggo Sport Totaal nodig. Alleen bij Ziggo kun je de wedstrijd gratis op kanaal 14 kijken. Er is natuurlijk een liveverslag van het duel, maar er is nog meer. Daarvoor kun je een voorbeschouwing zien en daarna zal er een nabeschouwing te zien zijn.

Programma El Clásico

Het volledige programma van Real Madrid – FC Barcelona:

 • FC Barcelona – Real Madrid
 • N.n.b. uur: Voorbeschouwing El Clásico
 • N.n.b. uur: FC Barcelona – Real Madrid LIVE
 • Na afloop van de wedstrijd: Nabeschouwing El Clásico
 • Zenders: Kanaal 14 (Ziggo) en kanaal 233-239 (KPN)

El Clásico bij KPN

Bij KPN heb je een abonnement nodig op Ziggo Sport Totaal om El Clásico te kijken. Dit kost ongeveer 15 euro per maand. Je kunt het abonnement ook weer maandelijks opzeggen. Ben je in het bezit van een abonnement op Ziggo Sport Totaal bij KPN? Dan kijk je de wedstrijd op de één van de zenders 233 t/m 239

 • Real Madrid – FC Barcelona bij KPN
 • Tijdstip wordt later bekend
 • Zender: 233 t/m 239

Real Madrid – FC Barcelona bij Ziggo

Als je een abonnement bij Ziggo hebt kun je de wedstrijd gratis kijken. De wedstrijd wordt uitgezonden op het open kanaal van Ziggo. Hoe laat de wedstrijd begint wordt later bekendgemaakt. Voor die tijd kun je kijken naar de voorbeschouwing en na die tijd is er een nabeschouwing.

 • Real Madrid – FC Barcelona bij Ziggo
 • Tijdstip nog niet bekend.
 • Kanaal 14 (open kanaal)

Real Madrid – FC Barcelona gratis kijken

Wil je Real Madrid tegen Barcelona gratis kijken? Als je een abonnement bij Ziggo hebt, dan kun je El Clásico gratis kijken. De wedstrijd wordt uitgezonden op Ziggo Sport en Ziggo Sport Select. Op kanaal 14 van Ziggo kun je gratis naar de wedstrijd kijken. Je hebt dus wel een abonnement bij Ziggo nodig om gratis naar Real Madrid – Barcelona te kijken.

El Clásico livestream (Real Madrid – Barca livestream)

Wil je Real Madrid – Barcelona liever online kijken? Je kunt de wedstrijd via een livestream kijken op de volgende apparaten:

 • PC/Laptop
 • Chromebook
 • Mobiele telefoon
 • Tablet

Heb je een abonnement bij KPN of Ziggo en ben je in het bezit van Ziggo Sport Totaal (KPN)? Dan kun je online kijken naar deze zender via de volgende links:

El Classico of El Clasico?

Is het nou El Classico of El Clasico? De juiste spelling van de wedstrijd Real Madrid – Barcelona is El Clásico. Veel mensen zijn, naar goed Nederlands gebruik, gewend om de naam van de Spaanse Klassieker op z’n Nederlands uit te spreken. De echte die-hards kunnen hier de uitspraak van El Clásico oefenen.

Alle wedstrijden vandaag

Bekijk het overzicht van alle voetbalwedstrijden vandaag op TV. Dagelijks updaten wij deze pagina zodat je geen enkele voetbalwedstrijd meer hoeft te missen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *